Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moltam

    tag

    Sziasztok!

    Most történik az első szárnypróbálgatásom az OpenMediaVault-al.

    Beüzemeltem egy nem használt laptopot itthoni szerverként, melyen sikeresen fut az OMV egy pendriveról, és a benne lévő HDD-t használom tárhelyként.

    A célom a DLNA szerver lenne. Egy Philips TV-re kellene streamelnem a HDD-n lévő filmeket.

    Próbáltam a miniDLNA-t, ami remekül működik, de a tv menüjében minden mappát látok, valamint az eredeti fájlneveket. Esetleg van lehetőség arra, hogy a miniDLNA rendszerezze az ömlesztett tartalmatkategóriákba?

    Pl: A filmeket Movies, a sorozatokat pedig Series kategóriába, évadokra bontva, így a TV-n kényelmesen böngészhetnék közöttük. (Borítóképek stb nem fontosak)

    Kipróbáltam a Plex-et is. A webes felületen sajnos nem minden tartalmat lát, (ez a legkisebb baj), de ha engedélyezem a DLNA-t, akkor sem látszik semmi sem a TV-n, csak pár üres mappa. (Music, Videos, stb..). Nem találtam több beállítási lehetőséget.

    Szóval annyit szeretnék megoldani OMV-vel, hogy ez mezei egyszerű DLNA-t támogató TV-n mappaszerkezettől és fájlnévtől függetlenül kapjam meg a tartalmat.

    Régebben Windows alatt pl Servioo program gyönyörűen megoldotta ezt, és egy Xbox 360 konzolon az ömlesztett tartalomis rendszerezve volt.

    Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák