Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz lovi27 #16589 üzenetére

    Elvileg újabb, jobb, tovább támogatott, és a fő indoka, hogy biztonságosabb elvileg, kiemelném hogy elvileg.

    Más. ACL. Ha az egyebek (anonymus) kap olvasás/végrehajtás jogot (Samba), csak abban az esetben látja a mappát az user is. Ez hogy a jó büdös fenébe lehetséges? Felette a csoportnak meg az usernek be van állítva minden... Ez így hülyeség.
    Vagyis nem, de nincs értelme. Így anonymous = user. Hozzak létre egy új felhasználót, vagyis kettőt, egy vendéget meg egyet aki ír/olvas/végrehajt.
    Minidlna működik ha nem adok jogot anonymusnak...

    [ Szerkesztve ]

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák