-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Hát egy öreg Bosch, már a feliratok is lekoptak róla, csak egy analóg mérő van rajta. 7a fölött kezd és lassan csorog lefele, legutóbb 8 óra után is 4a körül billegett a mutató. 45ah-s akksim van. Mindegy, szakinál rámérünk hogy mi a helyzet. Viszont jó hír, hogy a legutóbbi sarupakolgatásra feléledt az immo!
-
mephi666
nagyúr
én szombaton megejtettem az olajcserét: megkapta a 3.5 liter friss meguin 10w40-et... az opel olajzabálásáról annyit, hogy 1éve 4x1liter ugyanilyen meguinból töltöttünk bele, maradt is valamennyi az utolsó literesben, amiből év közben max 1-1 decit ha beleöntöttem... most 4literes kiszerelésben kaptam, majdnem 3.5 litert beleöntöttem úgy, hogy közben megjárattam kicsit a motort, majd előírt szintig öntöttem, aztán a kimaradt olaj épp nem fért be a tavalyról maradt mellé a literes flakonba
...lehet nálam is placebo, de mintha sokkal szebben járna a motor friss olajjal+olajszűrővel+levegőszűrővel
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
adidas4death
aktív tag
Van itt B veki márkatárs akinek "MEH-327" rendszámú Caravanja van? Ismerős a rendszám mintha már olvastam volna itt valamikor.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Skizz
addikt
válasz horvathkrisz #41205 üzenetére
Csak visszaraktam a sarukat hogy megnézzem, kikapcsol e a kijelző és láttam, hogy villog az immo. Gondolom akkor üzemképes is, előtte be volt halva.
-
tresh
veterán
Hello,
Ma ha lesz időm este lökök fel pár user autó képeket a hétvégéi Ringes eseményről volt egy két fincsi darab
-
Markizmark
addikt
Nálunk szerintem a benzin tisztítja a szívószelepeket. Tuti nem kormolódik el, már csak azért se mert nincs EGR, tehát nincs füst visszavezetve.
Viszont annál jobban aggódom a 2 turbódízelünk miatt... kíváncsi lennék a szívóoldalakra
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
mohabá 007
aktív tag
szar volt az olajnyomásmérő szenzora a bc-nek és állandóan hamis üzeneteket dobott.
Hogyan győződtél meg róla,hogy hamis az üzenet,és nem valós?Van visszajelzés, ott az aladin lámpa, csak a BC nem sipákol már.
A hibaforrás ugyanúgy megvan,csak a hangszálak vannak kimetszve.Opel-szaki, nem ez az első amit csinált, úgyhogy nem hiszem hogy elbarmolná.
Milyen szaki az,aki nem keresi meg a hibaforrást,és szünteti meg a hibát, hanem a hibát jelző rendszert likvidálja?[ Szerkesztve ]
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
haddent
addikt
Ha ez a szakember azt mondja 50 ezer TSI -knél én elhiszem neki, sok cikkét olvastam, nem hiszem, hogy bele lehet kötni. Na meg rühellem azokat a motorokat De vajon ez javítható, ha egy TSI motort megpörgetnek nem pedig 500 méterekre használják ott is négyesben mert úgyis turbós van nyomaték jóazúgy? Vagy ez ilyen aztán kész?
-
trassher
addikt
válasz Declare #41213 üzenetére
Köszi, van is vele elég bajom. Csak úgy húzza magára a port az autó polírozás óta. Alig tudok leparkolni értelmes helyen a lakásnál. Vagy 4 sávos út mellett vagy valamilyen fa alatt. Ezt a helyet is épp hogy kifogtam de holnap mire visszajövök zh-ról megint keresgélhetek.
Redmi Note 7
-
Skizz
addikt
válasz mohabá 007 #41212 üzenetére
Úgy győződtem meg, hogy olaj telivan, a motor meg még nem térdelt le x ezer km után sem, így olajszivattyú is kell legyen, az aladin meg kialszik. Annyit mondott, hogy hibás volt a szenzor, nem érdeklődtem a technikai háttér után... ha nem lenne kenés, az azért kiderülne.
Egyértelműen megbízhatatlan ez a cucc. Amikor megvettem, az összes izzóra panaszkodott, hogy ki van égve. Egy jobbos féklámpaizzót kicseréltem, és megszűmt az összes hibaüzi. Alacsony hűtőfolyadékszintre is állandóan panaszkodott, pedig már olyan szinten stíröltem a kiegyenlítőt, hogy beleégett a retinámba, és semmi baj nem volt a szinttel. Aztán ez is megszűnt, eccecsak. -
7Sony7
addikt
Ismertek ködlámpába való H3 Sárga fényű izzót?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Kb 660x-ra bikáztatom az 1.4-es G-s 2006-os Astrámat. A tompítottat állandóan rajtafelejtem és b***ik visszasípolni. Csak most hozom fel a témát, mert a srác, aki bikázott, mondta, h az ő 1.2-esében benne van.
Hol keressem a hibát? Mé nem megy az enyémben? Bal elől törve volt, rendbe hozták, mielőtt vettem anno a kocsit.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
beg
veterán
Kulcsbennfelejtős sípoló (0-ra tekert kulcs mellet kinyitod az első ajtókat) zenél a lámpáért is. Biztosítéktáblában keresd.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
AMD Power
titán
-
trassher
addikt
válasz 7Sony7 #41225 üzenetére
Ha nem használod akkor felesleges a sárga. 6 évig első ködlámpa nélkül toltam, azt hittem most milyen jó lesz hogy van. Minimálisan látni jobban ködlámpával.
haddent: Elég sok mindent tud ahogy olvasom. Hogy megéri e azt már nem.
AMD Power: Most ez van, idén nem is veszek alut. Inkább lefóliáztatom a motorháztetőt + veszek egy könyöklőt. Lehet mire oda kerülök inkább veszek d corsa felniket. Ha januárban diplomázok utána már nem fogok 3-4 emberrel közlekedni. A képen látszik hogy mutatna, még az autó színe is egyezik.
Kickass: Igen, Haláp utca. A Szombathi István utcán vagyok albérletben de ott sok a fa a parkolónál és ráhullik a retek.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz 7Sony7 #41231 üzenetére
Akkor nem az én ködlámpámmal van a baj hanem valóban fos. Apa ignisében is van de abban sosem használtam. A sárga valóban jobb ködben de ugye drágább is. Kérdés hogy jobb e annyival amennyivel többe kerül.
AMD Power: Látom te is fent vagy a fb-os opel fanatic csoportban.
Redmi Note 7
-
Declare
őstag
válasz haddent #41226 üzenetére
Basszus ez baromi jo
Az hogy kijelezne a dpf regeneralast, meg hogy a parking lampat tudnam DRL nek hasznalni, az nagyon jo lenne meg az is hasznos, hogy megnyomok valami gombot es kiirja a vizhömersekletet a többi viszont nekem nem kellene.
Vegyel es probald ki ha nem robban fel a kocsi en is veszek
-
tresh
veterán
bocs a képekért (mind nyers képből lett átkonvertálva gyorsba )
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz F_Gergely #41240 üzenetére
17-es d corsa alut kizárt szerintem. 15-ös felniket árulják 40-50 között. Az megint más kérdés hogy én használt gumit nem vennék úgy hogy nem látom, tapizom élőben.
Declare: Ha az autóm piaci értékét nézem nekem is irreálisan drága lenne egy ilyen szett gumival együtt. Lehet kipróbálnék egy g astrát ekkora felnivel és lehet annyira rázna hogy le is tennék a dologról.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
F_Gergely
őstag
válasz trassher #41242 üzenetére
hát olyan ami a képen van az annyi, vectra C GTS felni is ennyiért megy Conti vagy Pirelli 3-4 éves gumival 6-7 mm futófelülettel. Jó áron mennek, az embereknek eladni van érdekük nem árulni éveken át.
15-ös felnik gumival együtt mennek 40-50 körül. (nyilván felnitől is függ) de gyári felnik ilyen árban mennek. -
haddent
addikt
válasz trassher #41239 üzenetére
Biztos bennem a hiba, de én semmilyen Astrára és Corsára nem raknék 16" fölött. Sőt, még BMW 5 -re se. Mindig nézegetem mostanában, és hát pl egy nagy autón igen a 15" egy picit kicsi, a 17" már nekem nagy. A 16" nagyon eltalált arány (mondom számomra), meg még takarékos is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest