- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz Pttypang #50101 üzenetére
Sokkal jobb már, köszönöm Van rajta egy nagy hólyag, vigyázni kell rá.
(#50102) bandus: a Rossmannban csomagoltam egy jót, fixen állt az asztal, volt rajta hely rögzitve volt a csomipapir guriga meg a ragasztó, a pezsgötablettát is becsomagoltam
(#50106) pohár: doboz?
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nagyúr
„az a piás, aki a madaras teszkóban nem fizeti ki a sörét 10 óra előtt, na, az száradjon ki..!"
(Hofi)
:-)vagy inkább
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pohár
félisten
válasz bandus #50099 üzenetére
nekem két parfümöt kellene úgy becsomagolnom, hogy kívülről ne tűnjön annak... ötlet?
Mawyx... direkt nem akartam azt, cselesen akarom megoldani
kívülről mondjuk csak egy kúpnak látszik, de ha lebontja a csomagolást, akkor tádááám, mégse kúp alakú valami[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
Ehh Akkor csomagold kúpba, szedj szét egy dobozt és hajtogasd át
(#50105) fokukac: Mi a különbség, hogy 10 elött vagy után fizeti ki?
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
lehet az lesz...
10 után nem lehet piát venni sehol (önkormányzati rendelet), elég elcseszett egy dolog
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
az összes buzeráns önkormányzat betiltotta az alkohol-árusítást este 10 után.
Az összes kerület ezzel versenyez egymással.
És a belvárosi meg lakótelepi kisboltok esetében ezt meg is értem, de hogy a Teszkóban ezért miért nem vehetek két sört, hát ez agyrém.
De komolyan.Elképesztő, mivé fajul ez az ország 4 év alatt.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz Pttypang #50068 üzenetére
Dec. 27 nem munkanap Magyarorszagon iden.
emvy: emlekeim szerint bankon kivul is, kiveve a direct debites dolgokat. De ha atutalast vegzel pl ismerosnek, az atmegy.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #50088 üzenetére
Powerline adaptert. Mar ha normal lakasokrol beszelunk.
Jahogy nem ilyesmi kell, mas a felhasznalas.
Hat nalunk 6-10 metert sem vitt at router ( jo vastag valyogfalak), de a powerlinenal nulla problema.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
válasz fokukac #50109 üzenetére
nyáron nekem sikerült egy közeli kisboltban, ráadásul egy ízesített sört. nagy nehezen megengedték, hogy megvegyem de egyébként az újbuda centeri tescoban nem érvényes, múltkor direkt megkérdeztem, ott lehet.
pohár: nincs ötlet a csomagolásra, örülök, hogy ezeken túl vagyok és holnap még munka :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mawyx
őstag
válasz fokukac #50109 üzenetére
Ez valami elzárt különleges pia? A húspultban sincs eladó, csak olyan husit lehet venni, ami elöre van csomagolva. Vagy leemeled a polcról a sört, belerakod a kosárba, de a pénztárnál nem lehet kifizetni? Ez elég hülyén hangzik, ha igy van.
Elvileg a bulikat is betiltották 10 után, a koliban mégis lehet. Hogy itt a szomszédban fél éjszaka rezegnek a bordáim a basszustól miközben másnap megyek dolgozni, az senkit nem érdekel
(#50110) tildy : na ez nagyon jó lesz ha elkések anyámék biztosításával Nem volt kedvem foglalkozni vele összeszedni hova kell utalni, mert nem küldenek semmit. Amikor megkötöttem, akkor megirták, ugy vannak vele ha változás lesz, szolnak, na de nekem meg elö kell turni jóég tudja mikor leveleket..
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #50115 üzenetére
Mondjuk otthon mar ez a 4 oras moka is nagy elorelepes volt. De ha most tenyleg egy het, mire ater, akkor nem lesz oszinte a mosolyom.
Persze nem talalom sehol az oldalukon az unnepi nyitvatartast."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
Mint volt valuta-deviza ugyintezo, bizony tudom, hogy annak idejen egy hetbe is telhetett mire unnepek alatt kiert/beert egy kulfoldi utalas.
Manapsag mar biztos mashogy megy kicsit, de bizony megcsuszhat barmelyik oldalon :/The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Magyar-magyar szamlarol van szo jelen esetben. ( es forint-forintrol )
Ami szvsz felhaborito, hogy emiatt a hulye unneptologatasok miatt siman el tudom kepzelni, hogy egy het lesz, mire ater.concret_hp: altalaban igen, iden tudomasom szerint ledolgoztatok korabban. ( talan dec 7-en)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz concret_hp #50119 üzenetére
nem, előző szombaton lett ledolgozva
-
tildy
nagyúr
Pedig egyszeru: a legkozelebbi munkanap Magyarorszagon jovo het hetfo. Meg a mai volt az. Ugy nez ki sikerult 4:02-perckor elinditani az utalast....
Tenyleg, nalatok is ekkora iszonyat szel van? Nalunk munkahelynel lattunk ma egy szallo tetodarabot....
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
Ja jo mostmar felfogtam, tehat ezen a heten otthon csak a mai nap volt munkanap?? Hat az micsoda?
Itt is hatalmas a szel, fakat csavar ki, ozonviz van tobb kritikus helyen, engem is majnem elfujt brutal.
De a vendegeket nem erdekelte, a Xmas party kotelezo jellegu
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bobsys
veterán
Magyarorszagon mar 24. van igy boldog karacsonyt, itt meg 23. de mi is holnap fogjuk unnepelni es nem 25. mint ahogy az itt szokas, ennek oromere holnap este is kifekszem a fugoagyba nezni a csillagokat es a tavat a haz elott
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
NoLF
veterán
válasz bobsys #50125 üzenetére
itt is, és szintén Boldog Karácsonyt!
én nyitok és zárok holnap, zárás viszont éjfél helyett este 6... így semmi értelme kinyitni, semmi foglalás, vendég szerintem kizárt, de azért ott leszek. aztán hazajövök, és egyedül sörözgetek főzőcske mellett, mert a lakótársak vagy hazamentek, vagy későig dolgoznak
itt is 25-én lesz az "ünnepség", gulyást főzök és slow roast beef-et készítek, 5en leszünk. lassú italozás, duma, semmi ajándék, zaba, jóéjt
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #50119 üzenetére
a szerencsesebbeknek nem a kevesbe szerencseseknek igen, annak elkenere is, hogy ledolgoztak
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mawyx
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Össze kéne szedni magam és indulni vidékre. Nagyon szöszmötölős vagyok, nehezen hagyom itt a kecót, pedig nem a világvégére megyek. Jó lenne egy kamera, amire bárhonnan be tudnék lépni körülnézni, hogy minden rendben van-e. Ha a macskát odarakom a sofőrülésre amíg kihordom a többi cuccot, vajon a parkolóőr elfogadja?Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
-
JanR
addikt
Na essünk túl rajta:
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES NŐNEMŰ FÓRUMTÁRSNAK ÉS MINDEN KEDVES FÉRFINEMŰ FÓRUMTÁRSNAK!
-
Mawyx
őstag
Kihalt minden, a zene se szól...
-
EQMontoya
veterán
Közhelyekben gazdag jóreggelt mindenkinek!
Same rules apply!
-
addikt
Eljött hát ez a nap tavaly után újra
gyerekek ajándékok előtt elbújva
várják már az estét, még ha hó most nem lesz
mert meleg van most odakint, csapadék sem lesz
felnőttek hada állítja a fát, diszíti, fényárban úsztatja
de csúcsdísz ugyan csak hiányzik még rajta
készültek a bejglik, kalácsok, töltött káposzták
egyes étkeket mondjuk a rokonok hozták
tele van az asztal finom étkekkel
estére jókedvvel, vidáman, énekkel
örüljünk hát eme napnak, hiszen egy van az évben
ne haragudjunk a másikra, töltsük vele békességben
Kívánnék most mindenkinek Békés, Boldog Ünnepet -
NoLF
veterán
Ha nem oraberben fizetnenek, ma biztos morcos lennek, hogy be kellett jonni a nagy semmiert.., igy meg csak siman leszarom
-
concret_hp
addikt
nah boldog karit akko' minden topiclakónak
vagy fullba vagy sehogy :D
-
veterán
-
tildy
nagyúr
En is dolgozom, meg. Igaz itthonrol.
A fa meg sehogysem all,vagyis de, sajnos benne egy fel fa tonk tartoban, amivel adtak, ki kene szedni, beleraknia normal tartoba Lajos is dolgozoban, fogalmam sincs, mikorra er haza.
A vacsora sem keszul meg, ehhh."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
Jupiii ennyi volt a moka mara, nyomas haza egy kellemes kis
beb@fozocskereThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bnss
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Mawyx
őstag
Lajosmizsénél majdnem lezúztam a verdát. Konvojban vonultunk, valaki lassan ment elöl, előzni nem lehetett a forgalomtól, de valakinél elszakadt a cérna és megindult mögülem. Persze jöttek szembe, bevágott elém, de olyan táncot járt a kocsival, hogy azt hittem keresztbe borul előttem. Fékeztem, hátulról se jöttek belém, vonatozunk tovább, mondom öcsisajt végre felfogtad, hogy nem lehet haladni, erre megint neki akart indulni előzni, persze jöttek szembe, vissza rántotta a kormányt, ezt korrigálta amarra rántotta, majd onnan megint vissza, hullámzott előttem a kocsija mint egy kígyó. Úgy döntöttem ebből elegem van, nincs kedvem se összetörni magam, se tanúskodni a rendőrségen ha felborul ez a nyomorék előttem. Félreálltam, vártam egy kicsit, hogy haladjon a dolgára, a közelben se akarok lenni amikor ez kinyír valakit.
Az ananász ajándék telitalálat lett
-
Mawyx
őstag
válasz bandus #50147 üzenetére
Én reszkettem mint a kocsonya, alig birtam befékezni mögötte és féltem,hogy a mögöttem jövő is birjon fékezni és ne jöjjön belém és ezt kétszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest