- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz fokukac #3995 üzenetére
Bp, IV. kerület: semmi
Nem azt mondom, hogy hiányzik, de még soha nem éltem át földrengést. Mondjuk úgy, hogy kiváncsi vagyok, de amilyen lassú most a felfogóképességem, lehet meg se érezném. Amikor Miskolcon laktunk feleségem fel is kelt éjjel, mert azt mondta, hogy dörömböl valami a szekrényben (korábban már átéltünk egy infarktus-közeli denevérberepülős élményt) én meg mire feltápászkodtam már elmúlt a rengés, így másnap csak csodálkoztam mikor mesélték a munkatársaim, meg a TV bemondta.
Amúgy a Tacoma híddal nem csak az volt a baj, hanem, hogy nemlineáris hajlító-csavaró lengés lépett fel és erre még ma sem méreteznek tudtommal, hanem csak külön hajlításra és külön csavarásra, bár meg kéne kérdezni a BME-t... -
nike_
addikt
válasz Tothgera30 #3996 üzenetére
aha, szóval azért kelsz te mindig ilyen korán, mert mindig lefekszel már 10-kor...
jó éjt mindenkinek!
-
neduddki
nagyúr
HI!
ramir egy regi esmeros, hogy csatlakozzk vmi klu\bjahoz, kivancisagbol ranezek a nyilvanos cegadatokra hat mit nem latok:
Smartphone Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (1073 Budapest, Erzsébet krt 16.; [14250734-2-42])*
21.. A cég adószáma
Adószám:14250734-2-41.
Bejegyezés kelte:2008/03/13Közzétéve:2008/04/10
Törlés kelte:2010/11/26
Adószám:14250734-2-42.
Bejegyezés kelte:2010/11/26ehhh:- (((
emlkeim szerint igy hatralt ki regi gps-e vege supportbol is, ceg atnevez Miskolcra majd hussss illa berek...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
válasz Winner_hun #4004 üzenetére
én azért nem csinálok ilyet, mert úgyse hagynának aludni a szomszédok, valamelyik mindig csinálja a fesztivált, ó jeee.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
válasz venember83 #4006 üzenetére
Arrol van szo es azert baze, merthogy mekkora otlet.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
KrAt
veterán
válasz fokukac #3995 üzenetére
Apum, barátnőm és én feküdtünk és éreztük, anyum 2 szobával odébb a hűtőnél állt, ő semmit nem érzett.. Tesóm pár kerülettel odébb ült egy széken, ő is érezte.. Barátnőm szülei meg semmit nem éreztek belőle..
Gondolom, ha valaki áll, akkor azt a kis mozgást bokából simán ellensúlyozza, ha meg megy, főleg..
-
nagyúr
válasz Winner_hun #4012 üzenetére
köszönöm a jótanácsot... mindenképpen.
de azt is tedd még hozzá, hogy ugyan nyerjek már a lottón is!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fokukac #4013 üzenetére
A lottósorsolás délelőttjén a szegény skót imádkozva jár föl-alá a szobában, és hangosan imádkozik
- Jaj Istenem, csak most segíts meg, hogy enyém legyen a főnyeremény! Csak most az egyszer segíts, hogy én nyerjek! Egy idő után elunja a Teremtő az imádkozást és így szól a skóthoz
- Szívesen segítek, jóember! De legalább vegyél egy szelvényt! -
nagyúr
válasz philoxenia #4014 üzenetére
hat szelvényem is volt erre a hétre, szóval ez már igazán nem lehetne akadály!
3 db ötös (így tehát már nem 1:44 millió az esélyem, hanem 1:14,6 millió!)
és van 3 db hatosom is, ott pedig így 1:18 millió helyett már 1:6 millió!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nike_
addikt
válasz Tothgera30 #4008 üzenetére
értem. hát mondjuk én sem szoktam olyan sokáig fennmaradni, 11-éjfél a max. sőt, ha fáradtabb vagyok, akkor már 10-kor alszok.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Én hétköznapokban korán kelek, 5:30 az átlagos, de hetente kétszer kelnem kell 4:30 körül is, így valamennyire ráállt már a szervezetem erre...
ui.: Ismer valaki olyan üzletet vagy boltot ahol házat cserélnek egy E52-n, mondjuk a gyári szürkét feketére, és mindezt olcsón megcsinálják, maximum olyan 5k-ból, mert 3,5-4k körül lenne rá komplett ház, de én nem merem szétszedni?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
pohár
félisten
válasz Tothgera30 #4018 üzenetére
miért nem mered szétszedni? nem egy nagy mutatvény
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
...Hát szétszedni még csak-csak, de összerakni már hmmm, szóval kissé félek tőle...
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #4021 üzenetére
Meg tavaszt se.
-
Mawyx
őstag
villámkérdés: elkóknak melyik lába a melyik? Rövidebb a negatív vagy fordítv?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
-
pohár
félisten
de akkor miért kérdezett lábhosszat? direkt nem mondtam hogy rá van nyomtatva a negatív láb, de akkor úgy néz ki, mégse
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz venember83 #4031 üzenetére
jó, de minden kondin rajta van melyik a +/- lába
amelyiken nincs, azt meg úgy köti be ahogy akarjaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winner_hun
titán
-
Kanczy
veterán
válasz Winner_hun #4034 üzenetére
Remélem jó gyorsan búcsúzik a fórumtól...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
14adam
addikt
Teljes név Ujj MYVIP
-
venember83
nagyúr
Nem tud helyesen írni, láttunk már ilyet nem egyet.
-
NoLF
veterán
Kannibál család épp jóízűen falatozik, egyszer csak megszólal a kisfiú:
- Apa, nagyon finom volt a háta! Megehetem az arcát is?
Mire az apa:
- Na de fiam! Hátra arc?!The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
Béla keményen dolgozik a munkahelyén, esténként kikapcsolódásként a helyi tekeklubban vagy a kosárlabdapályán múlatja az időt.
A felesége megsajnálja, hogy így agyonhajszolja magát, ezért születésnapjára elviszi egy sztriptíz-bárba.
A kidobó üdvözli őket az ajtóban:
- Szevasz, Béla! Hogy s mint, Öregfiú? A felesége zavarba jön és megkérdezi, járt-e már itt azelőtt.
- Á, dehogy, - válaszolja - a tekeklubból ismerem.
Ahogy leülnek, odajön a pincérnő és kérdi, hogy hozhatja-e a szokásos Amsteljét. A feleség most már kifejezetten zavarba jön:
- Nekem úgy tűnik, sűrűn jársz ide, hogy a pincérnő ilyen jól tudja, mit iszol.
- Á, dehogy, - válaszolja - a női kosárcsapatban játszik, néha együtt edzünk. Ekkor odajön az egyik meztelen táncoslány és átöleli Bélát:
- Szia Béluci! Ellejthetem a szokásos kis táncot az asztalodon?
Erre a feleség hisztérikusan felkapja a retiküljét és kirohan. Béla utánaszalad és látja, hogy épp egy taxiba száll be az asszony.
Gyorsan utoléri és még pont beslisszan a hátsó ülésre az asszony mellé. Erre az asszony elkezd éktelenül visítani és rúgkapálni.
A taxis hátrafordul:
- Bélám, te állandóan ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kételkedem
addikt
Költői kérdés érlelődik bennem:
Ez itt a vicc topic?
Nem mintha gondom lenne a viccekkel!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tothgera30
Ármester
válasz kételkedem #4044 üzenetére
Nem, ez itt az On-topic, csak itt minden elfér, így szabad szellemű költők átcsaptak afféle viccmesélésbe, amiből már-már versenyt űznek .
-
nagyúr
válasz venember83 #4043 üzenetére
édes fiam, dinnyére sört???
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #4044 üzenetére
"Ez itt a vicc topic?"
Legyen?
---
Szép estét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest