- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
A mi Beni kutyánk is idősödő vizsla úr. Tegnap megszidtam, mert ki mert menni az utcára, ma kénytelen vagyok elvinni sétálni, hogy kompenzáljam valamivel a tegnapit!
Tegnap este játszottam egy néhány hónapos Cane Corsóval, ami már akkora, mint a vizslám! egyszerűen nem lehetett leállítani, úgy bepörgette magát, hogy hárman lefáradtunk, az meg még mindig jött, hogy harapdálja a kezünket!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
lujó55
addikt
válasz kételkedem #3001 üzenetére
Ha majd kétéves lesz és éhes, nem fogsz vele ujjharapdálósdit játszani...
-
r4z
nagyúr
Én már az 1 éves kölyökvizslámmal se mertem ujjharapdálósdit játszani, a csontot is már csak vigyázva merem neki odaadni, mert a kezem is a szájába kerül. Olyan masszív, mint egy labrador, pedig még csak 1,5 éves
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nagyúr
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Nimrod
addikt
Úgy néz ki egyedüli aktív kereső lettem a családban... ez az év is jól kezdődik...
-
adyz.
aktív tag
válasz Pisztillus #2983 üzenetére
Hát azért messze nem olyan rozsdás.
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
Rendszeresen megyünk meglátogatni, hogy még kölyök korában kedvező benyomást keltsünk benne!
A házunk közelében egy több hektáros almás terül el. Oda hordom a kutyát szaladgálni. Most is kivittem, hagy rohangáljon kedvére, bár az ízületei fájnak az elmúlt időszak hideg, párás időjárásának köszönhetően. Szomorúan látom, hogy gyakorlatilag eltűnt az almás! A fák ~75%-át kivágták és semmit sem vetnek vagy ültetnek helyette. Még néhány év és nem almás lesz, hanem egy hatalmas műveletlen ugar!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
t1
addikt
Vki tudna segíteni? Van egy netbookom és egyszerűen bármilyen kodeket teszek fel a kép mindig nagyon világos, mintha a normális kép elött lenne egy fehér fólia vagy nem tom, hogy magyarázzam el. Mi lehet a megoldás?
-
Tothgera30
Ármester
Szerintetek ha a gépem kikapcsolás után újra bekapcsolódik magától (úgy néz ki a jelenség hogy kikapcsol és 1-1,5mp múlva már bootol...) akkor az összefügg az új írómmal, vagy a biosban van valami elQúrva ? Szerintem a Sata kábel hibás, esetleg valami más javaslat ?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
lujó55
addikt
válasz kételkedem #3007 üzenetére
A miénk még bír menni, mikor leesett a hó, még a szánkót is húzta (persze két kisgyerekkel, nem velem, pláne nem a mamával ) Az a baja, hogy a szemét megtámadta 2 éve valamilyen fertőzés, állatdoktorúr sem tudta, hogy mi, azt tippelte, hogy allergia. De télen???!!! Szóval folyamatosan könnyezik mindkét szeme, de nem zavarja, simán nekimegy a drótkerítésnek, mert azt már nem jól látja. Kivisszük néha kolbászolni, de elengedni már nem engedjük el, mert tényleg beiramodik és nem biztos, hogy visszatalál. Akkor meg baj lesz, mert miből lesz nekem szép kis barna ágyelőm?
(#3003) RazorGTR1: azért van, mert a vizslák rohadtul mohók. Senki nem tudja miért, de ők nem nyugisan eszik meg a kaját, hanem hihetetlen gyorsan befalják, mintha elvenné valaki előlük. Olyankor oda se figyelnek, hog az véletlenül nem csirkecsont, hanem a kezecskéd
-
lujó55
addikt
Mi is átestünk már ezen, de ott az asszony volt az aktív kereső, én meg az eltartott. Hát szar érzés volt, az biztos. El sem merem mondani, milyen stresszes voltam. Annyi állásinterjún vettem részt, volt ahol 3-szor is behívtak és utána értesítettek ki levélben, hogy danke nein.
-
Tothgera30
Ármester
Khm... az nincs... még nincs...
A jelenség olyan hogy kikapcsol rendesen, szépen kilép a Win7-ből, lekapcsol, de a venti forog tovább, azután újra bekapcsolódik, vagyis ki se kapcsolódott mert ugye megy tovább, csak kilép, fekete a monitor is, azután mint ha reseteltem volna.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
adyz.
aktív tag
válasz Tothgera30 #3014 üzenetére
Tápot lekapcsolod
t1 Törölj le minden létező codecet és ccleanerrel tisztítsd ki a registry-t.
Utána VLC fel és nem kell codec többéMás: Nem tudjátok, hogy melyik Esti Showderben volt a bűvész csákó?
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
válasz kételkedem #3011 üzenetére
Úgy fest megszűnt a hárombetűs magyar üzletlánc egyik láncolata, amit részben átvett egy - ha jól tudom szintén magyar - négy betűs üzletlánc. Új munkát nem tudnak ajánlani, blablabla, felmondólevél.
-
tildy
nagyúr
Tnyleg nem jó, de ki lehet bírni, és idővel jobb lesz.
Én már több mint egy éve viszem azt, amit te most kezdesz.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
kakaspörkölt nokedlivel, nyam nyam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adyz.
aktív tag
válasz Tothgera30 #3022 üzenetére
Semmi baja nem lesz évek óta áramtalanítom így a gépet.
-
Boxer001
veterán
Csoda történt, van PöHö.
-
Csyppa
senior tag
127 Hours: részemről csillagos 5-ös.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
kételkedem
addikt
szarvaspörkölt áfonyalekvárral, krokettel
vörösboros-narancsos kacsa narancsos rizzsel
zúza a király
kakaspörkölt, főtt tészta, tejföl, előtte őszbarack krémleves
tyúúú de finom chilis babot rittyentettem, holnapra még jobban összeérnek az ízek, nyamnyam
olyan modenai spagettit csináltam hogy tyúú
húsleves, őszibarackos tejberizs, nyamnyam
sült kacsamáj, hagymás tört krumpli, csalamádé és tea
úúú milyen pizzát sütöttem, áááá
kakaspörkölt nokedlivel, nyam nyamkhm
Nem akarsz egy gasztro blogot nyitni?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #3030 üzenetére
khm, épp azt csinálom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
Tudorok, 1 kérdés:
fájerfox alatt hiába akarok belépni a péhára, sikeres belépés, erre nem csinál semmit...mi a teendő ilyenkor, valami beállítási problem? -
tildy
nagyúr
válasz Boxer001 #3044 üzenetére
Azért FF-en meg IE-n kívűl van még legalább 3 böngésző amit tudnál használni:
Safari, Chrome, Opera.
Gondolom cachet töröltél."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest