Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
Ahogy ki tudtam bogozni a történetet, olyan helyzetbe hozták, hogy nem volt más választása, mint felmondani. De majd kijavít, ha rosszul értelmeztem. És egyetértünk, ügyes és talpraesett, így én sem féltem.
Bakker, hát nem megelőzött?
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
válasz Pisztillus #2453 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani A véleményem a smileykban viszont benne van
Hát csak sz.r. Tudom milyen érzés amikor az embernek kiadják az útját.Nekem anno egyik munkahelyemen volt úgy-akkori viszonylatban még qrva jól is kerestem- hogy na akkor oké , még kezdő vagyok bele kell rázódnom , de ha ezt megcsinálom , akkor maradhatok (Oracle-s hibát kellett megtalálnom shell scriptben) .
A hiba meglett, engem meg 2 nappal próbaidő vége előtt kiraktak.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pisztillus
senior tag
A lényeget elmondtad: vagy próbaidő lejárta előtt teszik ki a dolgozót, vagy olyan helyzetbe hozzák - főleg, ha régóta ott dolgozik - hogy magától mondjon fel. A vezérelv ugyanis az, hogy még véletlenül se kelljen annál többet fizetni (végkielégítés), mint ami jár, és akkor még örülhet, ha legalább azt megkapja.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Mawyx
őstag
Fogalmam sincs hogy kéne ebből kimászni, nem tudok semmit, nem értek semmit, egyszerűen nem tudom. Elegem van, nem birom már tovább nem megy nem
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
zoltanz
nagyúr
Tényleg egész jók ezek a Goa zenék.
-
zoltanz
nagyúr
The Wall Streat Journal (Eurapia régió címoldal képekkel) megint rólnk cikkezik (média törvény) persze nem pozitívan...
[link][ Szerkesztve ]
-
addikt
Szép napot mára is
-
tbs
addikt
Tegnap este lenyomtam egy fél Tabata edzést (4x20/10 másodperc x5 gyakorlat). A végére hányingerem lett, és mozdulni sem bírtam. Ezek jó jelek -> jól csináltam. De rohadt puding vagyok, ha egy féltől ennyire meghaltam... Az idei év célkitűzése: full Tabata, pihenőidőben statikus gyakorlatokkal, nem lazsálással.
-
r4z
nagyúr
Szép napot!
Betegeskedem, csak tudnám mitől...
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
Vitaminhoz éppenséggel jut. Zöldség fogy rendesen, gyorskaját nem ettem vagy fél éve Narancs, alma, ananász, mandarin, ami éppen van, mindig elfogy rövid idő alatt Nem vagyok édesszájú se, marad a tejtermékek meg a hús részleges mellőzése... Utóbbi lesz a legnehezebb
-
kételkedem
addikt
Sosem próbáltam lenyomni még egy fél Tabata edzést, az én célkitűzésem legyen akkor az, hogy év végére lenyomjak egy fél Tabatát!
Szolgálati közlemény: Akik a nyíregyházi vasútállomásról utaznak tovább, azok számítsanak arra, hogy nem működik az utastájékoztató rendszer! Egyrészt a vonatok össze-vissza járnak, másrészt a kijelzőkön az olvasható, hogy mindenki figyelje a hangosbemondót!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tbs
addikt
válasz kételkedem #2470 üzenetére
Hajrá! Amúgy nálam is ~egy év lagymatag rákészülés volt. Tavaly ilyenkor ~2db szabályos fekvőtámasz volt a kapacitásom, ma 100+. (Uncsi számolni. ) Sosem késő elkezdeni!
-
kételkedem
addikt
Közben rágugliztam erre a mozgásformára, pont az vagyok, akiknek nem ajánlják ezt a mozgásformát!
Sosem késő elkezdeni! Ezzel viszont teljesen egyet értek!Nézzétek meg ezt a képet! A kép közepén jól látható egy anyuka a ki a karon ülő gyermekével kíváncsian szemléli a hullazsákba bugyolált 35 éves férfit, akit leszúrtak egy vita közben.
Az anyuka miért viszi a gyerekét egy gyilkosság helyszínére?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
r4z
nagyúr
válasz kételkedem #2473 üzenetére
Mert hülye... Az ilyeneket én inkább elkülöníteném a gyerekektől. A kölyök homokozzon, játsszon kisautókkal/Barbie-val, nézzen vagy hallgasson mesét, ne az út szélén lévő holttestet szemlélje
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
Ohhh, elnézést. Számomra a "czukor" == "szénhidrát", és "szénhidrát" == "az energiáját 80+%-ban szénhidrátban tartalmazó kaja/lé". Elnézést.
Finomított/fehérített cukorkát fogalmam sincs mikor láttam utoljára...Akkor elsősorban alacsonyabb GI-jű szénhidrátokra gondoltál, ugye..?
Mellékszál: a világ legfaszább édesítője a Jázminpakóca. Stevia Rebaudiana. Drágácskának tűnik, de... Kedves növény (sajnos buknak rá a levéltetvek és a hangyák ), azonban zseniális édes íze van.
-
Mawyx
őstag
válasz kételkedem #2459 üzenetére
Dehát Etiópiában rosszabb, ugye?!
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Dylen
senior tag
Arra gondoltam elsősorban, hogy a magas GI tartalmú élelmiszereket érdemes nagy ívben elkerülni, (amik pl az édességek, csokik, cukrok, péksütemények, cukrászsütemények stb.) hiszen általában ezekben van a legtöbb hozzáadott, finomított fehércukor
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
kételkedem
addikt
Tényleg nem ismerem a problémádat, nem akarom elbagatelizálni, nyilván mindenkinek a saját kisujja fáj a legjobban.
Egy idős szomszédom régebben azt mondta, hogy bosszankodott, hogy nem tud új cipőt venni, aztán mikor kiment az utcára, látott egy embert akinek hiányzott a lába!
Tehát végül is igen, Etiópiában rosszabb!
Furcsa alibik és vallomások mellett egy illegálisan lemásolt Counter Strike játék is előkerült Dzsoni, Pisze, Bildi, Szopi, Nyalis és a többiek ügyében.
[link]
Tisztára mint egy Rejtő regény![ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
frame>24
addikt
Heló, tudom, hogy régen voltam, de most beírnék, mer' kicsit nevetnem kellett...
Szóval iwiw-en beír egy régi évfolyamtárs, nagy FWD körlevéllel, hogy továbbítsuk kérését, amelyben ELTŰNT kislányát keresi. Namost, személyleírás:
"152 cm, átlagos testalkatú,barna hajú és szemű fehér fogú ismertető jele nincs! Eltünésekor sötétkék farmerbe, sötétbarna derékig érő kapucnis kabátban és fehér nike sportcipőben volt."
A "fehér fogún" röhögtem fel , de ugyanakkor:
Ha a gyereked eltűnt, nem a KÉPÉT nyomod körbe, hogy felismerhető legyen?
Ilyen leírást kb. a bűnözőkről látni, mert nem tudtál fotózi, miközben megkéselt...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kételkedem
addikt
válasz frame>24 #2483 üzenetére
Dobálja a ph! az 503 hibákat, gondolom hegesztik a motort!
Sajnos ez alapján a leírás alapján soha nem kerül elő a gyerek! És igen, a minimum, hogy pontos személyleírást és fotókat küld az ember szerte a világba, ha eltűnik a gyereke!
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #2486 üzenetére
Csak, hogy megfogjam a lényeget:
Nahát, neked a monitor kávájának a felső részéről lejött a festék? ( )
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #2487 üzenetére
Nem, ez egy cseremonitor, celluxmaradvány van rajta, így kaptam a boltból.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #2489 üzenetére
Megnyugodtam! Nem illet volna bele a rólad kialakult képbe ez a monitor!
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #2490 üzenetére
Tavaly 7.28-án adtam be a monitort a dunakeszi Electroworld-be. Visszajött 8.18-án, hazahoztam, nézem, ezzel nem csináltak semmit. Na gyerünk visszavinni. Megnézte egy ott dolgozó hogy tényleg rossz-e, rossz. Ok, visszaküldjük.
9.27-én megint visszajött. Mondom nézzük meg helyszínen, nincs kedvem esetleg megint kocsikázni. Mire bekapcsolták addigra néhány ott dolgozó már odagyűlt hogy mi van. Monitor képet ad, egyik boltban dolgozó kapásból rávágta hogy csíkos. Látták többen is hogy még mindig rossz. Ok, vissza a garanciába 3. alkalommal is. Itt már kértem cseremonitort.
Nem tudom mikor hívtak (bezárás előtt pár nappal) hogy hívjam fel a szervízest és mondjam el hogy mi baja a monitornak mert ő nem lát rajta semmit, napok óta használja.. (már vagy 2 hónapja a 3. visszaküldésnek) Mondom tegyen be kék hátteret és nézze oldalról, jól látszik a hiba. Hát ő nem látja. Mondom hiba van, az Electroworld-ben többen látták a hibát. Mondtam neki hogy mi a baja (valószínűleg a valami el van hajolva, majd jön neduddki aztán leírja, ő mondta anno hogy valószínűleg az a gond)
Pár percig beszéltünk aztán megadtam a számom, ha valami van hív.
1 vagy 2 nap múlva hív az Eletroworld-ből az ügyintéző hogy a garanciás ügyekkel foglalkozó azt mondta hogy 10k-ért független bevizsgálást kéne csináltatni mert ő(!) nem látja a hibát. Mondtam neki hogy szó se lehet róla, én ilyenért nem fizetek, pláne mert többen is látták a hibát.
Decemberben felhívtam a budakalászi EW-öt hogy mi van. Azt mondta a nő hogy 5 perce beszélt az ügyben a szervízessel, folyamatban van az ügy, lehet hogy kapok új monitort. Tegnap felhívtam ismét őket hogy mi van, azt mondta utánajár és hívni fog. Eddig nem hívott, most felhívtam. Aki intézi délután lesz bent, majd hívni fog. Várom a hívását.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #2491 üzenetére
Jaj!
Magyarul tavaly nyár közepe óta van is monitorod, meg nincs is! Részedről mindenképpen az lenne a megnyugtató megoldás, ha kapnál egy új monitort!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz kételkedem #2492 üzenetére
Szerintem számára az lenne a legjobb, ha visszaadnák a pénzt, és oda se megy többet vásárolni
-
tbs
addikt
válasz Winner_hun #2486 üzenetére
Bezony.
Szerk.: Monitor: ... Monitor ügyben a fórumról Hexaa kartácsot ajánlom. Enyém is tüle van.
Szerk2.: Jah..!
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #2492 üzenetére
Cseremonitort csak a 3. visszaadás után kértem. Nem kellett volna adniuk...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #2496 üzenetére
Nem sikerült a legjobban leírnom azt, hogy vége lehetne a szívatásodnak.
-
NoLF
veterán
na ugorjunk neki egy szarvaspörköltnek, hisz ráérünk
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest