Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
"Tisztelt Pályázó!
Köszönettel vettük jelentkezését, de sajnos a nagyszámú jelentkezés miatt nem áll módunkban alkalmazni Önt!
További szerencsés álláskeresést kívánunk!
* *
Érd, * Iskola"
eddig nem valami rózsás a helyzet
de Dylen veled beszélgettünk tegnap, ezt a vonalat hagyom, keresek jobbakatEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
válasz zoltanz #3555 üzenetére
ezt a képet még nem láttam róla, ááááááá egyszer el kell mennem a ruszkikhoz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
Hajra!Este megyek, dumalunk 22.10 korul er be a vonat, de csak az angol szamom van nalam, az meg nem olcso.
Szal kb fel 11re vagyok ott.Tim82: en nem reklamaltam nalad. Nyilt titok vagy sem, amugy illik tiszteletben tartani az ember kereset.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
hoffman_
nagyúr
Hát, teljesen új W7 user vagyok, tehát sok fogalmam nincs a komp. módról, úgyhogy nem próbáltam De most megy futom a köröket W7 ill. FarCry topicokban
Amúgy látta már valaki mik vannak kiírva Part 2 fesztiválra? Te jó ég! Kihagyhatatlan nevekkel kecsegtet! Remélem nem lesz lemondva úgy, mint tavaly -.-Hjuj, skacok, engem most húztak be úgy ahogy kell a csőbe
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tim82
félisten
Nem akarom elölről kezdeni, csak annyit jegyeznék meg, hogy nem én "lebbentettem fel a fátylat", másrészt "fátyolfellebbentésnek" elég soványka volt az, amivel kapcsolatban múltkor sikeresen elő lett adva a nagy "deszemétvagy".
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lujó55
addikt
válasz Winner_hun #3542 üzenetére
Vesszek meg, ha értem! Mi a baj?
-
lujó55
addikt
Megvolt, jó volt! Hajnal 3-kor értünk haza.
Röhögés feature kikapcs.
Mindenki rajtam poénkodott, mert lyukas volt a zoknim. (Le kellett venni a cipőt az új szőnyeg miatt) De ez érdekes módon nem a lábujjnál szakadt ki ahol kéne, hanem pont a lábfej közepén, ráadásul mindkét lábamon. Feleségem azt mondta, hogy azért van, mert hülyegyerek módjára széttéptem, ahelyett, hogy a műanyag szegecset vágtam volna le, mikor megkaptam Ráadásul az utolsó pillanatban kaptak el, mielőtt kimentem volna a nem létező erkélyre. Hát igen, voltak még hiányosságok a házon. Ezt leszámítva jó volt és szereztem egy új barátot is magamnak: Shierker Feuerstein jéghidegen. ááááááááá! -
zoltanz
nagyúr
válasz kételkedem #3567 üzenetére
Én is kimegyek az kertbe aszem és kitakarítom a nemlétező úszodámat...
-
lujó55
addikt
válasz kételkedem #3567 üzenetére
Na, már megint vasárnap délután
Körutazás indul (Debrecen --> Eger --> Bp.) Hogy én ezt mennyire unom!
Szerencsére M3 jó, csapadék nincs, még sokáig szép és tiszta marad a kocsi.
lujó55 logout... -
tildy
nagyúr
Utazas nekem is : Pentek-Hetfo: London -> Bp -> Ujszasz-> Jaszalsoszengyorgy -> Kiskunfelegyhaza->Budapest->London
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
hoffman_
nagyúr
Hát kaptam egy plakettet fészbúkon, hogy Part2 fesztivál, és csupa nagy név. Én meg végig se olvastam, annyit láttam, hogy hirtelen, hogy Daft Punk és Akon, ennyi meg elég volt, hogy felpörögjek. Írtam is havernak, hogy megyünk jegyért elővételben. Aztán megnéztem még egyszer a plakátot, és miután láttam, hogy lesz Eminem, Zámbó Jimmy, Frederic Chopin feat Liszt Ferenc, valamint Peter Griffin koncert is, kicsi úgy éreztem, hogy ezt benyaltam De az elején a Prodigy meg a David Guetta még olyan simának tűnt
#3673, tildy:
Az derék
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
bandus
veterán
sziasztok!
ha nekem az apehtől kell jövedelemigazolás, akkor ezt kikérhetem egy budapesti irodában is, vagy mindenképp a területileg illetékes irodába (ami nekünk tatabánya) kell mennem?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
lujó55
addikt
(#3573) tildy: Hát részvétem ahhoz is! Engem már fáraszt a vándorcigány életmód, de hát ez van.
(#3575) hoffman_: Én meg pont a Liszt miatt mentem volna, azt se tudom ki az a Daft Punk és Akon, pláne meg Kid Cudi.
(#3574) kételkedem: most indulok Egerből. Hihetetlen mekkora a kontraszt, Debrecen-Polgári csomópont (M35) szinte alig láttunk valakit az úton, de onnantól felcsatlakoztunk a Nyíregyházi ágra és gyilkos Q7, X6, 320ML versenypálya volt Füzesabonyig (mind ukránok voltak, legalábbis rendszám alapján).
Most vissza a pályára és irány Újpest. Mondjuk Gödöllőig okés, de ott meg feljönnek a kalapos úrvezetők, meg a vasárnapi sofőr anyukák... -
tildy
nagyúr
Nekem pl. csak a területileg illetékes apehhoz lehetett bármit is beküldeni. De nézd meg az oldalukon.
-
Winner_hun
titán
Tecsőnézés közbeni problémafelvetés:
Miért van az hogy a lejátszás gyorsabb mint a letöltés?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Psychonaut
veterán
Átvedlettem.
-
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz Psychonaut #3584 üzenetére
Good night Captain America!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz Psychonaut #3586 üzenetére
"I'm loyal to nothing, General... except the dream."
-
Psychonaut
veterán
válasz venember83 #3588 üzenetére
Tudom, de így szerintem jobb. Ezért nem raktam idézőjelbe sem.
-
venember83
nagyúr
válasz Psychonaut #3589 üzenetére
Understood, sir!
-
Psychonaut
veterán
válasz venember83 #3590 üzenetére
Amúgy is, a lényege így is átjön.
-
nagyúr
vazze, a mutánsok kicsinálták a topicot!
szemetek!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
Rég bringáztam ilyen szép időben. Mikor elindultam, köd volt, aztán a ködöt felváltotta a napsütés, gyönyörű fehér táj mindenfelé, még egy ilyen lepukkadt város is lehet szép ilyenkor.
-
Dylen
senior tag
Legyen már szerda! Aztán meg hirtelen péntek!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
JetiRulez
őstag
Röggölt!
Ma délelőtt beszorult a fülembe a fülpiszka vattája. Jó mélyen bent volt, de muternak sikerült kiszednie csipesszel. Szerencsére nem kell ma fülészetre menni.
Fontos, hogy soha ne vegyetek fülpiszkát a 100Ft-os boltban!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
kételkedem
addikt
válasz JetiRulez #3598 üzenetére
Fontos, hogy soha ne vegyetek fülpiszkát a 100Ft-os boltban!
Fontos, hogy legyen valaki a közelünkben csipesszel a kézben, ha a fülünkbe fültisztító pálcikát tömködünk!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #3599 üzenetére
Fontos, hogy legyen valaki a közelünkben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest