Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Kellemes hetveget kivanok mindenkinek.
Se bringa, se mozgas, se tarsasag, fasza kis hetvege. Raadasul ubuntuban nincsen masolasi jogom se. No mindegy, legalabb valamivel lefoglalom magam.
Ui, Magyar billentyuzet hianyaban el kell nezzetek nekem, hogy ekezetek nelkul irok.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #45601 üzenetére
Elnézzük És remélem a holnapi napod fényesebben alakul majd
Csyppa: Ütős a Gladiátor zenéje is
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Hujikolp
őstag
Felkeltem, ebédeltem, most meg itt ...
-
bnss
veterán
Szép délutánt! Azt hiszem itt az ideje a kutyafuttatásnak.
Vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #45607 üzenetére
Sokkal jobban!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nike_
addikt
Yess ♫
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #45608 üzenetére
Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Belső felvételek? Szív katéter? Vagy Octopus retractor?
Különben sem k***ahajcsár, hanem örömlány menedzser
-
nike_
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #45601 üzenetére
gyere át ide, és segítünk. előtte azért olvasd el az 1. hsz-át a topiknak, talán az is segít.
-
nike_
addikt
válasz Pisztillus #45618 üzenetére
Látod-látod tudok azért, nem??
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #45618 üzenetére
Szia
A kábeltévé javítása egyszerűen üverelhetetlen
-
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #45615 üzenetére
Azt teszem, visszaolvasom a topikot, meg Sianis irasait, de tul elwindowsosodott az agyam. Valahogy rajovok a dolgokra, pl. Mozilla flash player problema a rendszerfajlok frissitese utan mar megoldva. Mar csak magyar billentyuzet kell, meg egy normalis zenelejatszo program.
PS.: Koszonom a segito jobbot.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #45621 üzenetére
parancssorba (gyorsabb, egyszerűbb):
sudo apt-get install language-pack-hu language-pack-hu-base language-pack-gnome-hu language-pack-gnome-hu-base audacious
hanyitsz egy terminált, akkor utána a fenti soron triplaklikk, ami az egészet kijelöli. utána a terminálban egy középső klikk, és be is van illesztve erre igen hamar rá lehet szokni.
vagy kattingatva: system/administration környékén kell lennie package managernek, pontosabbat nem tudok mondani. ott kiválogatod a fenti csomagokat, és telepíted. ennyi. utána még a beállításoknál a billentyűzetet átállítod magyarra. tiszta vindózos fíling, nem kell megijedni.
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #45623 üzenetére
Az Audacious egy winamp-szerű mp3 lejátszó.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #45623 üzenetére
ugye, hogy megy ez, mint az ágybakarikacsapkodás ha videózni is akarsz, akkor tedd még fel pl. az smplayer-t, és minden meglesz.
az audacious pedig egy meglehetősen kézreálló mp3-lejátszó, winamp kinézettel, az xmms utódja (nekem az valahogy jobban bejött, de ez egyéni szocprobléma).
-
venember83
nagyúr
Megy biza. Köszönöm, sokadjára. Eddig tetszik. No elég volt a kockulásból, engedjük vissza a medrébe az offot. Vagyis annak már vége, az ont akkor.
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #45626 üzenetére
nagyon szívesen, majdnem bármikor máskor is.
az a lexebb, hogy ez is elfér itt.
hmmm... asszem ki kellene ugranom ide a szomszédba a hervisbe, hátha ők legalább árulnak ilyenkor is rövidgatyát. bár most fele a síelésről szól, de hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Most már itt.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #45629 üzenetére
Fiam buliban itt Budaörsön, Kedvesem meg mindjárt. Gondolom.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Hujikolp
őstag
Mentem aludni, szép estét.
-
kételkedem
addikt
válasz Hujikolp #45631 üzenetére
Iszol Te rendesen?
16:21 "Felkeltem, ebédeltem, most meg itt ..."
19:05 "Mentem aludni, szép estét."2óra 44 perc ébrenlét elég rövidnek tűnik
Persze ettől függetlenül szép estét
Szia Saslány!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép estét szeretnék kívánni mindenkinek !
Érdemes visszaolvasni ? De most komolyan kérdem.
Hujikop : Aludj jól, álmodj szépeket !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz Pisztillus #45635 üzenetére
Nem, mert egész eddig főztem, mostam, a lányok meg egy új játékon játszottak a gépen.
most is rohanok kiteregetni.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #45633 üzenetére
fejlődő szervezet lehet, hogy én is mindjárt elhúzok alszani.
-
South Velen
addikt
Szép estét!
-
Pisztillus
senior tag
válasz South Velen #45639 üzenetére
Szia! Neked is!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
South Velen
addikt
válasz Pisztillus #45640 üzenetére
Szia Pisztillus!
#45638: Hát éppen, hogy mi segítünk Nekik elviselni a monoton hétköznapokat.
-
kételkedem
addikt
válasz South Velen #45641 üzenetére
Most jöttem innen
-
1010
őstag
jo estet
latom semmi se valtozott
-
rarri
senior tag
válasz Pisztillus #45638 üzenetére
Köszönöm az elismerést. Én azért szakítok időt arra is, hogy legyen izgalom és lazulás, pihenés is az életemben, de nagyrészt valóban a gyereknevelés, házimunka és a meló tölti ki az életem. Ez csak néha teher, alapvetően jól érzem így magam.
A nagylányom le akar tölteni egy játékot, az a neve hogy Grysis Warhead. Megengedjem neki ? Nem túl durva játék ?
Szia Ördi !
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz South Velen #45641 üzenetére
Ahogy mondod! Ők meg nekünk...
Szia 1010! Mire gondolsz, minek kellett volna változnia?
-
kételkedem
addikt
Grysis Warhead -> Crysis Warhead
Egyszemélyes, belsőnézetes igen jó grafikájú öldöklős, lövöldözős. A nagylányod már egyáltalán nem kislány szerintem kipróbálhatja. nem röpködnek leszakadó testrészek, a hullák eltűnnek egy idő után. Nem gyomorforgató.
Próbáld ki, legfeljebb, ha nagyon nem tetszik, letörlöd (ha engedi letörölni a lányod )ITT egy kép belőle
1010 sajnálattal látom, még mindig a régi avatart viseled.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest