- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Viszlát #26700 üzenetére
én tegnap kezdtem el, de alig jutottam el pár oldalig, máris aludni kellett hogy bírjam a hét további részét. lehet a hétvégén lesz rá időm hogy átszaladjak rajta, mindenesetre az első pár oldal máris vicces volt
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Besz@ri
Balázska: Majdnem
#26706: Maximum alvós maci, de az sem mindenkinek
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
7
addikt
válasz Timocicu #26707 üzenetére
Vigyazz, mert teged is ledisznozlak
-
-
Verus
senior tag
válasz kételkedem #26710 üzenetére
Igen már ennyit fárasztottalak Titeket Ugye mekkora öröm ez most Mindenkinek? Nagy nap a mai, senior lettem és nem áll szándékomban innen távozni
Bubci: Neeeem, Pimpike
Timo: Hát tudod ráérek
Tope: Kevés, nekem 1:1-es kell
nike_: Neeem, Pimpike, a boldogság kék madara az Erdő kapitányából
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Pimpike fiú volt
Dzsedike: Konkrétan nem néztem utána, de a hanghordozása arra utalt az Erdő Kapitányában
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
ngabor2
nagyúr
itthon vagyok, é azon gondolkodom, hogy a fűtést kapcsoljam-e be. az ablakot már bezártam. nem szeressem a hideget
-
Bubu79
addikt
válasz Timocicu #26727 üzenetére
Elfenekeljelek?
Tessék szépen belökni egy kedvenc CD-t a lejátszóba és elszürcsölni egy forró kakót!
Irgumburgum
-
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #26743 üzenetére
És kibe kötnél bele?
Szőrössünimádó: A mű balhé nem balhé. De az sem rossz, ha más nincs.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Timocicu
senior tag
Kedves Tőled és Mindenkitől a pátyolgatás. Mostanában semmi nem úgy sikerül ahogy szeretném, ilyenkor pedig óhatatlanul is képes vagyok minden, másnak apróságnak tartott dolgot is komolyabban venni. Ne haragudjatok rám.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest