- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #27700 üzenetére
Erről eszembe jutott hogy el kéne mennem az új fodrászomhoz - nyaralás előtt voltam Na de hogy Neki milyen keze van atya ég Jól masszíroz a srác, ráadásul fiatal
Van még áfonyapálinkám Még a Kocsonyafesztivál óta
ToBeY: Nem, azért ennyire még én se lehetek elvetemült... Már a szívecskés pizsamám(ha az annak nevezhető) is sok(k) volt
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Nem is sokáig volt Rajtad - muhaha Én kérek elnézést, de ez kihagyhatatlan volt
Fodrász mi? Van Nekije gyíkbőj neszeszeje? Vagy az csak Oli bácsinak volt
Áfonya? Jó lesz az - építik már a kifutópályát a ház előtt? Haza repcsivel jövök
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #27703 üzenetére
Fodrász De még milyen Nem is tudtam hogy Ők masszíroznak is... De lehet kiváltságos voltam És még utána amikor teljesen mondjuk úgy elmélyültem megkérdi jó volt? Áááá, nem
Muhaha - Kabbbeee
Itt van repülőtér - mintha nem tudnád
Nem is láttam a szeretlek linket csak most, stílusválasz - [link]
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Ejnye de csúnyán tetszik beszélni - rácsapjak a pici szádra?
Gyóvanna
Filóztam, hogy ezt rakom be , de nagyon félreérthető
Nem volt időm szétnézni amikor arra jártam
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Azér' szerecc?
Ejtőernyős tantusz?
Háh - fájdalom, de mennem kell melózni sajna - jót ne halljak Felőletek
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
Nem is tudtam hogy Ők masszíroznak is...
Igen, szoktak...
Mielőtt elvégeztem a masszázstanfolyamot, hajat mostam a szalonban. Ott láttam a fodrászoktól, mondjuk Ők hajszeszezésnél kényeztették a pasikat vele. Gondoltam ez a nőknek pláne jár ezért én is alkalmaztam, balzsamozás közben. Az elején úgy örültek neki a vendégek. Aztán úgy hozzászoktak, ha véletlen elfelejtettem már szóvá is tették.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #27708 üzenetére
Hááhooogynnee
Pedig most találtam meg a következő hajpáciensem [link]
Jó vagyis kevés munkát!
Timo: Nekem szérumozta a hajam, hogy erősödjön. Anno elég sokáig hidrogénszőke voltam és ki is cseszett a hajammal Azóta se jött teljesen helyre, gyenge, hullik, töredezik
-
venember83
nagyúr
Where, where have you been my love,
Hol, hol voltál szerelmem,
hol, hol lehetsz?[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #27711 üzenetére
"Egyszer régen meg akartam tudni, mi a szerelem. A szerelem itt van, ha akarod, hogy legyen, csak meg kell látnod az elrejtett szépségben. A rejtett szépség pedig az életed másodpercei között van, és ha nem állsz meg egy percre, elmulasztod."
-
Timocicu
senior tag
Ez nagyon jó! Neked biztos jól is fog állni!
Sajna az enyém is nagyon hullik, mióta állapotos voltam, igaz még így is van bőven. Pedig szedtem a terhesség alatt is vitaminokat és azóta is, de mégis. Én néha szoktam szárított csalánból jó erős főzetet készíteni és azzal leöblíteni. Az jót tesz, csak lusta vagyok minden hajmosás után használni.
Nekem is kellene valami jó frizut kitalálni, mert állandóan össze van fogva a gyerkőc miatt. Jó ideje már hátközépig ért, de nemrég levágtuk vállig érőre. Annyit szoktam variálni rajta, mivel természetesen hullámos, amikor olyanom van, kivasalom egyenesre. Így mégis változatos kicsit.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
petersonal
tag
Hát srácok elkeseredésemben ide fordultam, lehet hogy ide sem illik a dolog de azért feltenném a kérdésem. A felhasználók adminisztrálásával kapcsolatos adminisztrátori tevékenységekről mindenféle info érdekelne(felh. adminisztrálása, munkaállomások karbantartása,esetleg programok telepítéséről) mindez windowsos környezetben. OS mindegy valami infot plz adjatok. Google nem a barátom csak ilyen fizetős szarokat ad be semmi hasznos infot
-
BITBOYS
addikt
válasz petersonal #27714 üzenetére
Sziasztok!
petersonal: Csak nem munkaügyből kifolyólag?
-
Timocicu
senior tag
-
BITBOYS
addikt
válasz Timocicu #27721 üzenetére
Nem, hisz ott vagyok (dolgozok)
Arénába megyek, ott van félretéve.petersonal:Sajnos semmi hasznos info, ha eszembe jut valami lehetőség jelzem
Addig nézz körül itt a PH!-n, lehet belefutsz egy olyan topikba ami a segítségedre lehet.szerk: Timoka! Jól tudod, csak hazafele menet veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz petersonal #27714 üzenetére
Szép napot mindenkinek !
Petersonal:Talán itt érdemes megkérdezni. Ide járnak olyanok akik értenek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
petersonal
tag
válasz philoxenia #27724 üzenetére
Ezer kösssz le csekkolom!
-
Ramius
őstag
ismét bekukk
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
ádyz
addikt
válasz philoxenia #27729 üzenetére
Jó kis videó....
De csak a kispadra férne be.
-
nike_
addikt
válasz philoxenia #27729 üzenetére
A foci engem már nem érdekel
Ádyz: Nekem is finom volt az ebéd.. Észrevettem, hogy egyre többször vagyok éhes.. Hízok is most mint a disznó Ezelőtt egy kiló se jött rám.
Na mentem játszani Brb.
-
Verus
senior tag
Hideeeeg vaaaaaan
-
ádyz
addikt
-
Verus
senior tag
válasz Timocicu #27737 üzenetére
Minnyá Csak vettem egy forró fürdőt és felöltöztem
Szóval, majd én keresek Neked valamit ami jól állna szerintem.
Gondolom ahogy felborultak a hormonok azért lett gyengébb a hajad. Mondjuk a hajakba nem vagyok otthon, inkább krémet tudnék ajánlani
Meg is van: Egyik Másik Meg ez isPhilo: Itt most éppen nem
[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
Szijjaa Hejcegnő!
Szia Timo!
Szia ádyz!
Szia philo![ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
Na azé'
Kíváncsian várom. De komolyan! Nekem tudod mi tetszik? A melír, de a hagyományos szőke . Gáz? Csak nem minden fodrász tudja jól megcsinálni. Pedig voltam már minden színű, csak fekete nem. De az alapszínem az s.barna.A melír ápol és eltakar. 3.X után már egyre több az ősz hajszál. Ha dobsz telószámot, akár priviben, akkor küldök mms-ben képet a mostani állapotomról. Vagy tegyem fel iwiw-re? Ott már elég régiek vannak.
Szia Diego!!
Verus: Az első szerű volt már, a másik kettő nem az én világom.
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
O de furcsa mobilrol irni.
Ja es...szenvedek.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Timocicu
senior tag
válasz Ramius #27742 üzenetére
Ramius:
Meséld el a néninek ami a kicsi szívedet szenvedteti.
Roni: Szereted, így? Krémekre visszatérve. Én egy időben Ilcsi néni krémeit használtam. Ismered? Kozmikusomtól szoktam venni, olyan szuperek.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
na vége a sulinak, jöhet egy kis pihi aztán rohanás melóba.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ádyz
addikt
válasz philoxenia #27747 üzenetére
Igen-igen.
Közbe már én is rábukkantam.De azért köszi.
Más: Hogy kell egy téglalap átlóját kiszámítani? Lehet szégyen, de nemtudom/elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest