- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #27600 üzenetére
No de kérem, már közben is sör?
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
bnss
veterán
Sör? Jó ötlet!
Timocicu: Nálam, még nem jutottam oda, hogy elküldjem.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Timocicu
senior tag
Vajon hol a hiba, Nálad vagy nálam?
Nálam, még nem jutottam oda, hogy elküldjem
De már megírtad? Akkor katt a küldésre.
Roni: Megnyugodtam! Már nem fogok álmatlanul forgolódni éjjel, remélem Csak a fejfájásom múlna el!
nike_: Mindkettő jó hír! Szuper.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
nike_
addikt
Na én mentem, további szép estét Nektek!
-
venember83
nagyúr
Rég volt jó zene... [link]
-
Bubu79
addikt
Szép jó estét
Lóg az eső lába, fúj a szél, de a frizura még mindig tart - yeah!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Te mit választottál végülis a múltkor, amikor szöszi hajra valóért indultál?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Sunsilk? A samponjuk bevált - amitől óvakodni kell, az a Schauma sampon, bár egyesek szerint az a hajnak titka, az én hajam mégis attól lett ritka
A Barna az egy jó szín
A sz@r poénokért elnézést kérek, lenyomtam a műszakomat és most valami hihetetlenül jó kedvem van, magam sem tudom miért ( nem a túrót nem ), per pillanat ennyi telik csak tőlem
-
Racecam
nagyúr
Szünet. Holnap szüret.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Verus
senior tag
Mert a szó legszűkebb értelmében sz@r, nekem abszolút nem vált be
Mod Bubcinak: Üljééé leee
Na,de mivel ma nem vagyok elég jó formában, ezért inkább én ülök le az az fekszem le Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
A túró az egy olyan dolog, ami egy speciális bioüzemből származó alapanyagból képezhető, a bioüzem sajátossága, hogy képes a füvet nem elszívni, hanem fehér folyadékká konvertálni ( az üzem lehet akár lila színű is, ez esetben fergetegesen finom csokoládé is akad a terékpalettán ).
Ebből a fehér folyadékból tudnak ügyes emberek darabos állagú, fehér masszát készíteni, ami isteni jó tud lenni mondjuk csokiba töltve, palacsintába tekerve, vagy csak úgy csusztatva, tésztával - na ez a túró
Mod: Ülök - vigyorogni azért szabad?
Jó éjt Neked ÉS PUSZI A KÖLDÖKÖDRE!
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Sajnos ez a narkotikum nem beszerezhető egy dílernél sem, meg kell várni, amíg belebotlik az ember
Dede, rontsuk el
Hülyén mutatnál nyakig ópiátosan
[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Bubu: Örülök neki hogy jó kedved van..én viszont visszaolvastam és mindent tudok. (#26655)
-
Bubu79
addikt
válasz Diego! #27625 üzenetére
Bocsáss meg nekem Szívem Egyetlen Királynője, Drága Brigi, hogy lenyúltam a szmájlidat
Fogadd el eme csekélységet tőlem :
Egy cuppanós puszi kíséretében
Hejj, hejj - lebuktattam magam én balga, nem is a szmájli volt a baj
Verus: Elfenekeljelek? Mit fogsz csinálni két kabátban? Potyára vettem meg Neked?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
Az évszázad vihara. De nem most, majd holnap.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #27629 üzenetére
A kollégám lánya vízilabdázik, sokat járnak külföldre, repcsivel is.
Egy alkalommal jött be a kolléga melózni - félig vigyorogva, félig kibukva, hogy sírba teszi a lány...
Portugáliába készültek repülővel, előző este mit nézett a nat geo-n? Katasztrófák nyomában - repülőgép balesetek - azt mondja alig aludt az éjjel, mert rémálmai voltak
Lehet, hogy halasztanod kéne a megtekintést a téli síelés előtti estére?
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #27631 üzenetére
Holnapi házifeladat egy raklap tartóstej beszerzése, szoktatás gondolatilag a jövő gondolatához és egy ifa akkumulátor pozitív sarkának nyalogatása üres ráérő perceidben, ellenkező esetben kénytelen lennélek elfenekelni, bár azt abszolut nem élvezném, ellentétben a másnak beígért elfenekeléssel
-
Hujikolp
őstag
Lehet, hogy törik / olvad a jég?
hajnali egyes post, lol
Csak én szedek itt béres cseppet?
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Najó, eddig bírtam, megyek aludni, de délig fel sem kelek
A kelőknek majd reggel Szép meleg napot, és vidám hétvégét
-
1010
őstag
brrrrrr
-
kem
addikt
Köszi!
-
NoLF
veterán
nos rendben, hallgassunk zenét
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kem
addikt
-
ngabor2
nagyúr
no, lassacskán induljunk reggelit venni, aztán gó kirándulni
-
brownus
veterán
reggel 6 óta megy mese a két ker. csatornán, most komolyan egy egészséges gyerek felkel szombaton ilyen korán? nem hinném, ezek hülyék...
ha meg a felnőtteket is megcélozták nyomassanak x ment, vagy mittomén. felnőtt mesét:d nem olyat :u
p.s. szép napot!
-
PazsitZ
addikt
válasz brownus #27643 üzenetére
"Egészséges gyerek" lefekszik olyan 10 körül. Ha 8-9-kor felkel az már 10 óra alvás, nem elég? Szerintem simán.
(#27645) Sianis: Igen emlékszem, még kölyökkoromban, nem egyszer, volt amikor hétvégén felébredtem és mentem át szüleimhez párnacsatázni. Utólag belátom, nagyon örülhettek nekem .
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
kételkedem
addikt
Jóreggelt! 10 fok, eső...
Kellemes kiránduló időt!
Az én gyerekeim hétközben aludnának délig, hétvégén hatóra-félhétig alszanak.
kem: hang nélkül néztem végig a videókat, még így is elég jó!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest