- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép napot !
Bubu: "Kosztolányi szerint a következők a magyar nyelv legszebb szavai: láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír."
Tehát: Ó ősz szűz anya, ki karddal csókolod egered szívét, szép gyöngyöt sírsz, ha lángot vet majd eme rágcsáló, áldásos beavatkozásod nyomán.
-
Timocicu
senior tag
válasz kételkedem #26597 üzenetére
Egy emeleten 3 lakás van. Mivel a másik két lakásban élőket ismerem, így az Övék is csak 52m2, mint a miénk.
Lehet már a falakat is kivették. Mi az egész kecót áttapétáztuk, tataroztuk és kb 3-4 hét alatt végeztünk, de ezek ... Táncolnak az idegeimen.
Azt hiszem megérdemlek egy kv-t Velem tart valaki?
Szia nike_: Hogy vagy?
Ezek már rácsot is rakattak a bejárati ajtóra!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz philoxenia #26605 üzenetére
Ezt nem hiszem el, valami kifog rajtad?
Szia Roni! Rám férne! De már alakul. Gondolod igyak a kv-m után egy teát? Hátha jobb lenne?
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Verus
senior tag
Várjál, csak várjál. Mikor is lesz arra rally?
Bubci:Azt sem tudom, valami elvette az eszem....Talán a tea - kávé kombináció az oka
Szia Timo, kételkedem!
Mosolyt mind a kettőtöknek
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #26601 üzenetére
"sült krumpli"
"szeretlek" - de ez is csak őszintén
"Apu" - jó helyen, jó időben...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nike_
addikt
Na mentem, ebédelni mamámhoz.
Sziasztok.
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #26614 üzenetére
jó helyen, jó időben - Túl sokat vársza az élettől.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #26617 üzenetére
igen. sokat. de attól még remélhetem, h jó lesz - még ha tudom is, h nem.
szeretnék családot.
na ja.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Timocicu
senior tag
válasz bolondember #26618 üzenetére
Család, gyermek-ek, szerelem, figyelmesség, kölcsönös tisztelet, megbecsülés, boldogság ... , de szép szavak
Szia BITBOYS!
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
szerk: Sziasztok! Mindent bele
szerk2: Szia Drága Timocicu!
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Udvozletem, ujfent Szombathelyrol, megvolt a mai szamvitel-beontesem
-
Timocicu
senior tag
Szia!
Arra sincs hajszál jele sem egy kis napsugárnak?
BITBOYS: Még 1-2 ilyen kedveskedés és már jobb is a kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #26601 üzenetére
Ezt ne csináld, mert még Beléd habarodok
Nyihihí - rőzse ritkításon jártam kedvenc fodrászomnál, mert a múltkor meghiúsult a dolog, momentán már majdnem emberi formám van állítólag
Verus: Van gyógyszer a hiperaktivitásra, jól le kell fárasztani, tudok is egy jó módszert
Timocicu: Ez népbetegség lehet, nálunk is cirka háromhavonta zúzza szét a felettem lakó a komplett lakást, utána hetekig csak a tesco gazdaságos fúrógépét hallani - vagy veszek neki egy hiltit, vagy a meglévőnek fogok keresni megfelelő matériát, amit el is visz - megjegyzem az olcsóbb megoldások híve vagyok ilyen szempontból, a háta tökéletes anyag a gyakorláshoz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Diego!
senior tag
Szia Mindenki!
Hát nekem most a legszebb a szó az étel ugyanis ma még nem ettem...
Macika: Megnyírtak? De jó Ugye megmutatod majd?
-
elmoraan (r)
aktív tag
Itt délelőtt tíz óta kitartóan süt, mi meg örülünk neki.
(Egyébként egy nemzetközi összehasonlításban, amelyben a "szerelem" jelentésű szavak mérték össze erejüket, a magyar szó nyert. Az, hogy a "hajolaj" volt nevezve, csak a magyar leleményességet dícséri. )
[ Szerkesztve ]
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Timocicu
senior tag
válasz Bubu79 #26625 üzenetére
Én elintézem itthon. Hajmosás, szárítás és még a hajvasalót is bevetettem, hátha ... Én is egyszerűen elintéztem ... magamnak
Esetleg az én szomszédomon is gyakorolhatnálelmoraan: Ha meguntad, elküldhetnél egy pár sugárkát erre is, léééégyszíííí
Szia Diego!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Diego! #26627 üzenetére
Szia kedves Brigi
Szívem Egyetlen Királynője ( ) - természetesen megmutatom, ha kapok cserébe én is egy képet, amit a párnám alatt őrizgethetek
Egyébként van még isteni bolognai spagettim, magam fabrikáltam - ha gondolod
Timocicu: Velem viszonylag egyszerű dolga szokott lenni - a három szál hajamat könnyen beigazítja a Lolka-Bolka féle irányzat szerint
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #26625 üzenetére
Én is tudok rá egyet, de éppen nincs jelen az Uram
Péterem: Hát azért ne menj olyan gyorsan
El.
Én kérek elnézést a pajzánságomért
Szia Diego!
elmoraan: Itt borzasztóan hideg van és csúnya is az idő, de elvileg mától indítják a távhőt
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #26632 üzenetére
Elnézésedet kérem, a Hölgyek megzavartak, mint vasorrú bábát a mágneses vihar
Ilyen egérke
De nem kerülhette el a sorsát, piros helyett a kezdetektől fogva fehéren dereng
Verus: Nem gond, bárki beugorhat helyettesíteni
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Diego! #26636 üzenetére
Hát lehet Valakit kiverni az ember - izé, medve fejéből, aki ennyire titokzatos?
Jó étvágyat
Yettenet: Hülyén hangzik, de tényleg a macska miatt voltam kénytelen beszerezni - állandóan a kanóc végére ült/feküdt. Viszont utáltam volna elemekkel pepecselni, ezért pont kapóra jött, hogy így műkszik Pár éve nyüstölöm már, de eddig bevált...
Amit használnak, az kopik is, a bal gomb meg olyan, hogy használni kell
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz kételkedem #26597 üzenetére
Köszi!
Bevertem egy fini hamburgert :szájkörbenyalós szmájli:
Most lesz majd a gyakorlat, vagy 6 óra..
Jah, és a mai napot lehet még fokozni, kaptam egy 5-öst a dogára, amit még a múlkor írtunk
Szóval, very happy day (és még nincs este )
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
A magyar felsőoktatásnak mennyire értelmezhető az a tény bukásaként, hogy a tárgyfelvétel indítása után 20 perccel enged be a rendszer és már akkor is csak olyan órarend állítható össze, amelyben 5 napból 3-on 4 órányi lyuk van és 5 napból 2 végződik emellett 18:35-kor(a lyukas napokból kettő)? Ha nem jövök el az előadás végéről, akkor este kilenc előtt valamivel érek haza, és mivel reggel 8-kor jöttem el otthonról, nem olyan jó a hatásfok, mivelhogy a nap során 6 értelmes órám van
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
-
7
addikt
válasz Esmein #26642 üzenetére
Ejnye, Remmie ur, mintha nem lennel tisztaban vele, hogy evek ota folyamatosan meghalnak a terhelestol a neptunszerverek. Ez nem a felsooktatas bukasa, csupan a vezetoseg azon reszenek hozza nem ertese, amelyik a penz kezeleseert felelos. Majd ha jon egy ujabb generacio, jobb lesz a helyzet. De amig ezt a problemat odafenn nem ertik es nem erzik olyan surgetonek, nem fognak vele mit tenni.
Inkabb a konzervativ hozzaallas es a technika gyors fejlodesenek osszjatekat latom a dolog mogott. -
Timocicu
senior tag
Nálunk már tegnap beindították. Olyan langyoskás, de lehet jobb is ... a számlán már látszani fog rendesen, az tuti. Igaz egy kis melegség jól tud esni ebben az időben. Mindenesetre tegnap sütöttem sütőtököt. Olyan finom lett egy kis mézzel sajna nem volt itthon barna cukor és egy kis fahéjjal. Mindemellett a lakást is bemelegítette.
-
addikt
válasz Bubu79 #26644 üzenetére
Te nem mondták még, hogy nem itt kellene Verus előtt Diego-nak szerelmetest vallani, mit fog szólni Verus (bár tudod mit, téged kidob a Verus, és szabad a pálya )
Olyan jó idő van kint, röviden SZ@R.
Fütés: Itt melóhelyen már megy a fűtés, olyannyira hogy egyszál semmiben el lehetne lenni (bár a nap jó részén ide-oda kell mászkálni)
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Már lecserélt - és amúgy is, Brigi legalább értékeli a törődésemet
Véncsont: Nem tudom, felénk sem trópusi az időjárás, mégis megvagyok egy szál rövidgatyában, meg pólóban, nyitott ablak mellett
P.s: A bunda a fogason lóg, egészen kivetkeztem magamból itt a társalgás közepette
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest