Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #26799 üzenetére
Hát , Race mást dughatna máshova! / én kérek elnézést! /
Bon: Kíváncsivá tettél...
Yetike: Köszönöm, hogy belinkelted.
Nyuszika: Aranyos vagy! Ez jólesett!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
kételkedem
addikt
Kicsit olvasgattam pl az új csökkenő árú AMD procikról, és azután arról, h hivatalosan is megjelent az új geforce, de egy estimese11 álnevű konzervesdoboz szét flémelte mindkét topikot , hát idejöttem pihenni egy kicsit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
7
addikt
Na nekem ennyi volt a mai nap, majd holnap lehet, megint leszek. Sziasztok!
-
bnss
veterán
Ne is mondd, egyik nagynevű Ladás párosból a navigátor a műszaki karra jár, egy gyönyörű kockával, egyenes fogazású váltó, amikor meghallom, áhh. Imádom.
kételkedem: elég szánalmas amit ott művel az a hoc-os okoska.
Szia yetike!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kételkedem
addikt
Tuti, h nem egy reggel van fent, ezt a konzervesdobozt a flémelésre tartja fent. Már-már bírósági tárgyalás van a fórumon, h ki mit honnan másolt, mi a forrás? pffff [az eszem megáll szmájli]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #26816 üzenetére
Nem is olvasom tovább, ezért sem, meg azért sem, mert HD4850 "dübörög" itthon.
Viszlát: VFTS-t? (Valahol hirdettek élményvezetést, ki kellene próbálnom.)
Verus: sz@r ügy! Olvass könyvet, nekem tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz Racecam #26823 üzenetére
Kellőképpen mély tiszteletem Mikulás! Tudom van erre topik, de esetleg önszorgalomból nem néznél szét egy kicsit ezekben a topikokban, amiket itt említek?
-
Racecam
nagyúr
válasz kételkedem #26824 üzenetére
Nem igazán érek most rá, de ha már minden egyéb dolgomat is elintéztem és még aktuális lesz, akkor benézek.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #26824 üzenetére
Parci már megtette a szükséges lépéseket!
ngabor: az biztos! a szövegértéssel is elég nagy problémája van...
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
-
-
ngabor2
nagyúr
no, asszem elálmosodtam. mivel az ablakot bezártam, ezért rosszul fogok aludni. mindegy, reggel jövök, jóccak.
-
venember83
nagyúr
Hova tűnt a medvebocs?
-
kételkedem
addikt
Híradót néztem. A hír az, h Kínában [is] a gyermektápszerbe tejpor helyett műanyag adalékot tettek. Pár gyerek meghalt, többszáznak oda a veséje. Az az egy vigasztal, hogy ilyesmiért náluk golyó jár!
Bumm a fejbeHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bnss
veterán
Na azért, mert különben különösen gonosz lettem volna.
kételkedem: ugyan, az túl gyors büntetés, ez tipikusan "edd meg amit főztél" eset kellene hogy legyen. Undorító, hogy már a gyerekeknek szánt ételekbe is képesek minden sz@rt belerakni...
venember83: még nem ért ide, most nem is tudnék elfutni előle (bár ha végre a fájdalomcsillapító kifejtené hatását, még a bicegés beleférne).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest