Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Algieba #18948 üzenetére
Egyre durvább. Na akkor vázolom. Az oktató cég főnökének döntése az volt, hogy ne legyen vizsga, hanem csak osszák ki az okleveleket. Nekem ez nem tetszett, de ráhagytam, mert így nyertünk az anyagra +3 órát, amire szükség is volt. Egyébként az oktatást végző cég főnöke egyfolytában mondta az oktatónak, hogy gyorsítson a tanfolyamon, mert szeretné indítani a következőt. Egy 80 órás ECDL-ből is így lett kb 60-65 óra tisztán, amint hallottam. Szerencsére az oktatónk dacolt a felsőbb utasítással, és szépen végigcsináltuk a 120 órát.
És akkor a végén ez az "oklevél" kiverte a biztosítékot. Gyorsan még elmenőben elcsíptük a főnökasszonyt, aki arrogánsan annyit válaszolt, hogy ez teljesen szabályos, mutassuk neki, hol van az leírva, hogy FEOR szám, meg rendes aláírás, meg pecsét kell. Mondom neki, egy ilyen oklevelet fél délután alatt összedobok, ezt nekem senki se hiszi el, mire ő annyit fűz hozzá, hogy diplomát is lehet hamisítani.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
válasz Racecam #18950 üzenetére
Race, te hova szoktál publikálni itt a PH-n?
Mivel HÁZIGAZDA vagy, azért van ez a rangod, mert cikkeket írsz ide, ugye jól tudom?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
válasz Racecam #18950 üzenetére
Csak annyit , hogy mi az oka a végleges kirakásának?
Nem egy olyan ember, aki rendszeresen ilyet művelne, sőt. Ezért én túlzónak találom az ekkora mértékű szankciót , még akkor is, ha történetesen durva és sértő hangnemben küldött el valakit melegebb éghajlatra(nem magával a szankcióval van a probléma, hanem a mértékét sokallom - azt is ismerve Zsigát- , és inkább hivatkozva az "előéletére".)
Csak ennyi.
De igazad van , semmi közöm hozzá.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
No, 4670-en keresztül tekintek már a cyber-térre. Szebb is.
-
Dilikutya
félisten
válasz Algieba #18957 üzenetére
Az ÁFSZ-nek írtam már egy levelet, esetleg nem tudod, jogszabályban megvan-e ez fogalmazva pontosan, és ha igen, hol? Vagy hogy hol lehet tenni ezügyben. Nem volt olcsó.
Ráadásul naivan elhittem, hogy a szerződésen szereplő FEOR szám korrekt. Rendszerinformatikus tanfolyam volt, ám ott a 3139 szerepel, ami egyéb számítástechnikai foglalkozások, pl. szoftverüzemeltető, a rendszergazda stb. a 3131.
A nő azzal jött, hogy mutassam meg neki, hol van ez leírva... a durva az, hogy ez egy megyei szinten nagynak mondható Rt, foglalkoznak rendszerkarbantartással, oktatással, szervizzel, van saját boltjuk, és egy hatalmas székház Szolnok belvárosában.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #18955 üzenetére
Gratulálok, használd egészséggel!
Bub0rek: Szia, merre jártál? Ujjad jól van?
Dilikutya: Ahogy Algieba is mondta, nem jó ez így.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Dilikutya
félisten
válasz Pisztillus #18960 üzenetére
Arra már rájöttem magam is. Te sem tudod, hol lehet intézkedni? Minél hamarabb.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Dilikutya
félisten
Csakhogy én ezt nem fogom annyiban hagyni. Egyébként mint megtudtam, ennek a cégnek volt már számos zűrje, egyszer majdnem el is vették a vizsgáztatási jogot. Bár, most már az sem lepne meg, ha rég nem lenne ilyen nekik.
És ugyebár nem egyedül vagyok így, hanem az egész csoport.
Jó lenne pontos jog anyagot találni erről, és megmutatni a vén ***vának, nem sok kedvem van pereskedni akkor sem, ha nekem van igazam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pisztillus
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Őszintén szólva, én egy békésebb megegyezést szeretnék, ha lehetséges. Fél évem ment erre is rá, és az a papír meg kéne, ráadásul Szolnokon nincs is több ilyen tanfolyam tudtommal
Nem is ez az első ilyen, már a másik nagy oktató céggel is megszívtam, igaz, az nem került volna egy fillérembe sem, így amiatt nagyon nincs jogom morogni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
Dilikutya
félisten
Én ezt a két céget tudom, ahol van informatikai képzés. Úgy értem, másfajta, nem csak ECDL, meg ilyen alapabb vackok. Sajnos elég szarul állunk.
Ezért is nem akarok pöcsölni vele. Délután annyiba bele akartak menni, hogy ok, lepecsételik, meg minden, de csak ugyanazt az oklevelet adnák ki, és az ő iktatásukban ez ebben a formában nem szerepelne, mert ahhoz mittom én mit kéne megváltoztatni, beszélt a nő összevissza.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #18971 üzenetére
a méretével és a népességével valamint a város központjának képével is tisztában vagyok, de azt nem gondoltam hogy egy megyeszékhelyen csak 1 v 2 ilyen lehet...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dilikutya
félisten
válasz venember83 #18971 üzenetére
Azért hazai viszonylatban nem olyan kicsi, lakosságát tekintve. Hogy a fű se nől, az más kérdés. 80-100 ezer között van a lakosság, nem tudom pontosan. Van itt a Szüvnek is kirendeltsége, de ott is csak ECDL van. Meg ECDL lehet, hogy még több helyen, de rendes szakirányú tanfolyam nem. Ráadásul ami van, azt is szétcseszik a nemtörődöm hozzánemértő emberek. Mert részben itt is ez van, a főnök, aki egyben oktatásszervező is, hangyányi tudást sem birtokol az informatika egyetlen ágáról sem, állítólag össze akarta vonni a Photoshop és Corel tanfolyamokat.....
-
tbs
addikt
Nnnnnna, most olvasom a zindexen Soros papa ismételt parasztságát... Legalább ne adná a nevét a dologhoz, ha már ennyire "elhatárolódik" a szerencsétlen megtévesztettje...
Csak b@zmegolni tudok erre...
-
nagyúr
ugyanmár, olvastad, ő ott se volt.
amúgy szerintem erősen álszentkedés megy itt (meg máshol is a világban), a piacbefolyásolással meg a sortolás tiltásával...
minden egyes kontraktus befolyásolja a piacot. 300 ezer kicsit jobban, de ez van.-------------------------------
Kalandor : kizártnak tartom, hogy amit rádugsz a hangszóró pótbemenetére, az a jel eljusson a hangkártyáig. (oda van írva, azért van rajta, hogy rá tudd tugni az mp3-lejátszód)
Szerintem ilyen hangfal nincsen.De a probléma könnyen áthidalható : veszel a média markt-ban egy másfél méteres kábelt, bedugod a hangkártyába, és abba dugod a mikrofont.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kinyíltak a szobámba behozott jácintok. Imádom az illatukat.
Ugyan makacskodik a hideg, de a nárciszok mind bimbósak, és csak egy meleg nap kell nekik, hogy kibontsák szirmaikat. A tavasz gyönyörű. A legjobb hónap pedig a június! Oh, akkor minden telítve van élettel.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Mindenki elment aludni. Önmagammal pedig csak nem állok le beszélgetni.
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Algieba #18979 üzenetére
Én nem tudok aludni. Nem tudom holnap mi lesz, és jár az agyam. Ha lefekszem is, csak összevissza dobálom magam, álmodok mindenfélét, és reggel amellett hogy kómás vagyok, még hülyén is indul a nap. Miért kell nekem mindig így járnom. Mindig..így most járok először. Pedig már most a vegetatív idegrendszerem is furán működik. És összefüggéstelenül beszélek...hiába, a VM piszok erős ám. Egyel több és üt.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
válasz BlacKSouL #18980 üzenetére
"Ma van a holnap tegnapja."
Idővel mindenki rájön, hogy mennyire nincs összefüggő személyisége... előbb-utóbb meglazulnak a csavarok az agyvelőben. Az elme akkor hasal el, amikor önmaga természetét kutatja. Ki vagyok Én? Mik a gondolatok? A lélek létezik vagy csak kitaláció? Ki az az Én? Kész vagyok magam is. De én már évekkel korábban kihajítottam egy rakás alkatrészt az elmémből. Meglepő, hogy még így is működőképes.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
kételkedem
addikt
Madárcsicsergős szép napot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #18984 üzenetére
ja... varnyúkárogósat
-
-
zolynet
veterán
csak neked mert annyira szereted -> nincsen karikás ostorom... v.10.x
Life is too short to stay stock!
-
bolondember
MODERÁTOR
bakker.
kurva szar egy időszak ez most, bakker...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #18996 üzenetére
váj?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
RexpecT
addikt
ÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú gud dízsé
zolynet:
Ez tényleg jó .[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
szokásos.
Anyám úton kórházba, Szöszi ma 30, lehet megünnepelni se tudjuk, Ő ki van bukva, h még mindig egy fedél alatt él a férjével, el kéne passzolni az autót, de nem sikerül, a telefonom se veszik meg, h egy aprót egyenesbe jöjjek, álláskeresés.
csupa öröm az étel.
tököm kiva'.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #18999 üzenetére
Izé, de az eddigi állásod még megvan, nem?
Anyád miért megy kórházba?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest