- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #18351 üzenetére
Szia Pisztillus!
(Vasárnapomat már megalapozták... De ez van.)
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #18351 üzenetére
Azt nehéz, az mindig van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Abszolút pasi
A bátor...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez:
- Takarítasz, wazze, vagy mész valahova?***
A rámenős...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól:
- Te vagy a következő...***
A naív...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával várja. Mire a férj:
- Drágám, te már hajnalban sütsz?***
A pofátlan...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem alszik...
A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony kérdésére:
- Mit jelentsen ez? - a válasz...
- Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik...***
A pofátlan...mégegyszer...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban ...nem alszik...
Mielőtt a nő megszólalna, a pasi rámordul..
- Csönd legyen, vazze, elég büntetés az, hogy duplán látlak...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #18356 üzenetére
Mondjuk, ki lehetne vetetni
De akkor meg levegőt nem kapnék rendesen...Nem baj, úgyis többet iszok mint levegőt veszek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ha egyszer elkezdenek szaporodni a kutyuk:- )
a 4 p[ortos ruter meg a 4 portos szvicset kinottuk ithon,
Hugo remelm nem torszki sirasban ha elarulom, hogy egy 1920-ast votam kenyteln kiszedni most a halorol:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Szép jó napot mindenkinek!
A mai program a szobám kitakarítása volt. Havonta egyszer javasolt a takarítása, különben nyomasztani kezd a sok pókháló, porcica, a vastagodó porréteg a könyveimen... Egy hónap alatt kialakul egy kis kripta jelleg, ami azért ciki, mert élőlény lakik benne, és nem egy hulla hever az ágyban...
A francba, csak tudnám, hogy miért nyomaszt a zakóm látványa a vállfán, amint lóg a szekrény ajtón... Olyan, mintha egy ember lenyúzott kültakarója lenne.... ááá
Dilis, gondolatok.Egyébként normális vagyok, és a hangulatom is remek. Hiszen itt a Tavasz, nyílnak az ibolyák, krókuszok, rügyeznek a fák, egy hét meleg idő és a nárciszok is kinyílnak. Én pedig megyek a kertbe, itt az ideje a kerti munkának. A mai nap még a szobámban tettem-vettem, de jövő héttől a szabadban leszek.
Szerk.: A szekrényben kialakítottam egy külön polcot a mobiloknak. Pont szemmagasságban vannak a drágáim.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Pukkancs
aktív tag
Hi, kéne egy kis segítség, az iskolába kell készítenem egy kiselőadást bioszra az alacsony és a magasnövésről. Az első meg is van, de a magasnövésről eddig semmit sem találtam, pedig már fél órája bűvölöm a google-t. Ki tudnátok segíteni engem használható linkekkel?
-
-
Killing
addikt
Mivel a kajakos topik kihalt ezért itt kérdezem meg:
Már tavaly szeptember óta kajakozok (vízen még nem voltam,most alapozunk) de nem tudtam ráj9nni hogy mi az a K1-es hajó meg mit tudom milyen hajók vannak még.
Valaki el tudná magyarzázni és felsorolni az összeset?
Köszi!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
NoLF
veterán
na sikerült rávennem magam hogy készítsek egy rántottát, rá is vetődöm
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép estét szeretnék kívánni mindenkinek !
Megvolt az idei első kosarazásunk , igaz szélviharban !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #18366 üzenetére
ha jobban belegondolok, nekem is ez volt most a reggeli, hisz ma még semmit nem ettem
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
rarri
senior tag
válasz Pisztillus #18372 üzenetére
Érdekes, hogy az ujjakra nem is gondoltam, hogy azok veszélyben lehetnek. Egyszer fordult csak ki az ujjam sport közben, de az nem kosarazásnál volt.
Amúgy köszönjük.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
venember83
nagyúr
Tudtam én, hogy onboard VGA esetén tilos intelt venni. No mindegy.
-
rarri
senior tag
Szia Bon ! Kutakodok az emlékeimben,de régen sem emlékszem ilyen balesetre, amikor még rendszeresen kosaraztam. / biztos szerencsém volt / Viszont ha engem nem is t...ön, de combon már lőttek úgy, hogy majdnem összeestem.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
A Veszprémi Volán csapatában játszottam még 1000 éve. Most is az orromban van a balzsam illata, amivel be kellett kennünk magunkat meccsek előtt, mikor szabadtéren játszottunk a hidegben. / meg az erőnléti edzések, amiket nagyon utáltam /
Most már csak szórakozásból dobálgatok.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Átvittem a személyes bejegyzések közül a címlapra a rózsabimbós írásomat.
2 éve nyomorgatom a telefonokat, és még mindig nem untam meg őket. Ilyen a "szerelem".
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #18382 üzenetére
Most hogy mondod - holnap biza ennek utána kell nézni
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
-
-
rarri
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #18388 üzenetére
Önzetlen vagy.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
zolynet
veterán
megvolt az esti mozgás, bowling 2korsó sörrel, teljesen jó volt, csak drágamóka ... ecceélünk
Life is too short to stay stock!
-
bnss
veterán
válasz venember83 #18388 üzenetére
Természetesen nem.
rarri: a fiatalabb még igaz is, de hogy edzett? A téli szellők összehordtak némi sörpocakot...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #18392 üzenetére
Képes voltál kiborítani két korsó sört, csak hogy felboríts velük pár bábut?
Megsütött a nap?
Tim: Bakker - ez most ütött, mint az ipari áram
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #18398 üzenetére
Ha eccer írod úgy is megértem
Eh - úgy nézem még mindig bogaras cseppet a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
vettem vidéki piacon szezámos perecet.olyan fini 60dekás 300huf.itt tömöm befelé
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest