- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz Racecam #14500 üzenetére
Én tegnap láttam őt egy teázóban
Bolond: gonosz vagy Torokfájósan sok jótól meg lehet a másikat fosztani Egyébként ja szuperül érzi magát.
Más: Tegnap felhívtam a kékvirág() ügyfélszolgálatát, mert jött telefonszámla. mondom höh, kártyás vagyok. A számlán -1400 ft körüli összeg szerepelt, d eén azt hittem nekem kell befizetni, erre kiderül, ők fizetnek Maximális respect a volt munkahelyemnek.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Úgy érzem sikerült megfázni, ma reggel annyit tüsszentettem, mint máskor egy hónap alatt. legalább letudom a "kötelező" évenkénti néhány nap betegséget az év elején.[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #14495 üzenetére
hajnaltájt elüvöltök egy 'jóóóónapooooooooooot'-ot
NoLF: adjátok meg Dezsőnek ami jár
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #14504 üzenetére
Nem hinném, hogy Esmnek ilyen téren gondjai lennének
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zolynet
veterán
a mai büntetés: cejetlek omg
Life is too short to stay stock!
-
bnss
veterán
Ilyen hővezető pasztával sem találkoztam még, pedig szedtem már szét pár PC-t, amit megvétele óta nem pasztáztak újra, de a notebookom processzoráról egyszerűen nem akar lejönni a paszta. Köszi Asus!
-
addikt
válasz Pisztillus #14516 üzenetére
Akad az is, de mondom mik vannak:
Klórszulfonsav, kénsav monohidrát, akkumulátor kénsav (50, 30 %), OLEUM 20-AS 104,5%, OLEUM 60-AS 113,5%, analitikai kénsav ...Na előre is jó étvágyat.
-
-
bnss
veterán
Szép lassan sikerült leszedni, a bordáról még nehezebben jött le.
ngabor2: bő gázzal sem lenne jobb?
Pisztillus: 70%-os alkohol nincs itthon, ha lenne, akkor... Amúgy édesanyám alkoholos fertőtlenítőjét szoktam használni - sajnos már nem kapni ebben a formában, valami mást használnak már injekciók előtt. (Gyógyszertári alkoholt be kell szereznem...)
Az MX-2 megtette a hatását, alig dolgozik a ventilátor, eddig úgy ment, mint a kávédaráló.Tim: nem, szürke volt, mint a legtöbb paszta, de olyan volt az állaga, mint amikor a cementet berakod műanyag zsákba - mondjuk nyáron - és bepárásodik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Pisztillus #14519 üzenetére
Szerencsére én sem dolgozok velük, nem vegyész a végzettségem.
Régebben volt itt foszforsav is, de leálltak a gyártásával vagy 3 éve. (annak láttam a hatását egy autón, na az nem egy kellemes dolog) -
tildy
nagyúr
válasz bolondember #14510 üzenetére
Ha ezzel arra akarsz célozni, hogy sokat jár a szám, akkor gonosz vagy
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #14521 üzenetére
Tervbe van véve! Mint mondtam, ilyen szívós pasztával még nem találkoztam, pedig volt már a kezeim között olyan PC - nem is egy -, ami nem látott 3-4-5 éve új pasztát. Ez a notebook pedig 2,5 év körüli.
-
kételkedem
addikt
Teához melyiket ajánlanád?
Nálam csak királyvíz van, igaz abbol 14-18-20-22 karátos aranyhoz való is akad. A szerves anyaggal még a leggyengébb is érdekes dolgot művel.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bnss
veterán
Jó étvágyat mindenkinek!
kételkedem: akkor Te teljesen jogosan használhatod ezt a szállóigét: "Na ki a király?!" (én kérek elnézést)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Szép napot emberek!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
Pont tegnap pasztáztam újra egy P3-as Asus lapos processzorát, azon zöld volt, egyébként meg éppúgy leszedhetetlen...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rarri
senior tag
Szép délutánt ! Nemsokára itt a tavasz !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
ToBeY
nagyúr
Fog itt még Április közepén szakadni hó én azt mondom
-
Tim82
félisten
Semmivel. Pont ott nem maradt pasztanyom, ahol kellett volna lennie pasztának. Erősen ledörzsöltem ronggyal, ami nem jött le, azt hagytam, kapott egy kis Thermaltake pasztát, de csak cseppnyit, majd vissza. Azóta valahogy nem melegszik. Megy a ventije bekapcsoláskor egy kicsit és kész. Ja igen, Celeron 900 Mhz-es processzor van benne, de elkezdtem ugyanilyen órajelű PIII-M-et keresni.
A végén az lesz, hogy fel lesz bővítve:
- 128 -> 384 MB RAM (ez megvan)
- 20 GB/4200rpm HDD -> 40+/5400
- Cerka 900 MHz -> PIII-M 850/900/1000 MHz (dupla akkora L2 cache)
- ja és a külső ODD dobozában is cserélem majd a DVD-ROM-ot íróra.Ja és hozzácsaptam egy Linksys picimaci wlan-kártyát is.
Még mielőtt megkérdezi valaki, barátnőm gépe -> minél jobban tudja használni, annál kevésbé akar majd a sajátom elől kitúrni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bnss
veterán
Akkor én szerencsésebb voltam pasztával, mert sikerült teljesen leszedni. Megéri ez a "generál" felújítás (kis spórolás után valami jó képességű használt Thinkpad nem lenne jobb megoldás)? Tudom, hogy válság van, de a sok lúd disznót győz.
-
<NewL>
addikt
az isten ver ezzel a rúterrel
nem jó a wireless része.
megyek veszek egy újat! idegességembe...There's an app for that
-
Tim82
félisten
Meg, az összköltség talán hét-nyolcezer forint volna. Egy használt PIII-as Thinkpad meg mondjuk 25 ezer. (Vennék én neki, de ez az Asus (T9400) a saját gépe, és hallani sem akar arról, hogy erre költsek. Netezésre, Skype-ra, szakdolgozat-írásra meg így is jó lesz. Azonkívül ez is masszív, magnézium-alumínium házas darab, a kialakítása nem sokkal rosszabb szerintem egy Thinkpad T2x-nél, egy számottevő negatívumot tudok mondani, hogy 14" méretnél miért nem tudták belső optikai meghajtóval megoldani...)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz <NewL> #14538 üzenetére
Ha már ennyi pénzed van, hozz már nekem egy-két farmert Debrecenből
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
Azt igen, azt mondtam is neki, hogy ki fogom cserélni, inkább a sebesség miatt, semmint a nagyobb tárhelyért.
-
bnss
veterán
Megfordult a fejemben, hogy majd egy SSD-t rakok a notebookba, mert elég szűk az a bizonyos keresztmetszet, de mivel IDE HDD van benne...
Inkább majd (amíg ez a notebook kiszolgál biztos nem cserélek) valami pofás Lenovo 13,3"-os méretben.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
frankón esik a hó? erős
na indulunk dezsőfalvára, adjaiste'!The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tim82
félisten
Van IDE csatis SSD is, de kb. annyit kérnek érte, mint egy centrino-s használt notiért.
-
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
Kiválthatod 2.5 IDE to CF adapterrel és nagysebességű CF-kártyával is. Ilyen átalakítót árulnak a PH!-n is, CF-ből pedig azt hiszem, a SanDisk Extreme IV-et szokták ajánlani. Még így is 30-40k költség...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest