Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Régen nem voltam, mostanra tudtam összerakni indulásra pi4-el a HO-t.(mire nem jó a homeoffice :DDD ) Kis küzdés volt az elején, mert természetesen sikerült olyan usb2sata házat vennem amit nem támogat a pi.
    Elérem most már a webes felületet, igaz nem biztonságosként jelöli a böngésző, nem tudom ez később lehet-e majd gond.
    Na lényeg, elővettem az egyik esp32-t, hogy majd felheggesztem ezen videó alapján. Viszont nekem már kicsit másabb a kinézet is, pl. alul nem azok a gombok vannak mint a videón, tehát nem install van hanem a 3 pöttyön belül lehet kiválasztani: [kép]
    Namost ahogy a fickó mutatta rádugtam a pi-re az espt, jött is notofication valami z wave installra, de azzal nem foglalkoztam, hanem hozzáadtam az esp home screenen az új eszközt, illt kellett nevet adni, illetve wifi elérést is.
    Ezután az installból először a wirelessly-t választottam, de azzal nem települt, gondolom mert ekkor még nem volt feltöltve semmi az esp-re. Ezután megpróbáltam a 3. opciót [kép] amivel a pi-re dugott esp kell. Ezzel már elvileg jó lett volna, mégis most is offline az eszköz. Lehúztam a pi-ről és rádugtam egy sima fali töltőre, egy ideig megint online volt, most viszont nem az és ezt szeretném megkérdezni, hogy miért? Mit csinnáltam rosszul? Vagy esetleg csak a gyenge wifi jel miatt dobálhatja el?
    Ha ez megoldódik akkor pár hőmérőt is integrálnék, erre van a 2. videó ahol ezt mutatja be. Namost itt hogyan tudom majd a hőméőket azonosítani? Én mindegyik hátuljára ráírtam kézzel, hogy hol van, és arra gondoltam, hogy amikor viszem fel őket, akkor csak az egyikben hagyok elemet és úgy mindig csak egyet fog észlelni az esp, ez jó elgondolás így?
    Bocsánat a hosszért, remélem nem probléma!
    Köszönöm előre is a válaszokat!

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák