- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Egészen messzire távolodtál a javasolt melegszendvicstől, de jól tetted
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
frame>24
addikt
helÓ.
Van erre most valaki FACEBOOK -májszter? Eccerűen nem tudom, hogy kell valakinek a fun wall-jára postolni! (nincs egy rohadt button, v vmi link, stb. érted, kész!) Még mindig egy átláthatatlan és céltalan váááhhsnyöff az egész számomra. Úgy tűnik, újabb korlátaimra leltem rá.
előre is kösz[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Bubu79
addikt
Jó is az Bár az nem árt, ha az ember alkata sem korlátozza az öröm kiteljesedését
Xpod: De rég láttalak Azért csak jobb úgy falatozgatni, hogy az embert nem gyötri közben a bűntudat és az, hogy vajon mi munkába kerül majd "vezekelni" a csábításnak való engedés miatt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
frame>24
addikt
inkább (mod)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #3439 üzenetére
WCG kikapcs?
A VGA-nak semmi baja, lehet az OCZ pendrive lesz a ludas és a ReadyBoostDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Diego!
senior tag
Sziasztok
Bon3ss: Kutyaséta megvolt?
-
-
Olcsi
senior tag
Akcióhős lettem (még ha 10 percig, de akkor is).
Párom benzinkútnál dolgozik, nem is egy jó környéken, sajnos így elég sűrűn megesik, hogy fizetés nélkül távoznak a kedves vendégek. Épp tartottam oda, mikor is már a kút melletti lámpánál állva láttam, hogy egy uno fordítva áll, mint ahogy kéne. Látom, a bácsika, jól halljátok egy sánta, ősz, lepukkant bácsika beugrik az autójába, és elhajt. Az autó közelében söprögető kolléga épp anyit tudott tenni, hogy utánavágja a seprűt, a bácsika továbbhajtott.
Én meg gondoltam, utánamegyek, már csak azért is, hogy merre megy. A rendszámát már a lámpánál állva memorizáltam. Utánaeredtem, sajnos eléggé elhúzott, de szerencsére egy kis utcában megállt, beszélt is valakivel, telefonált is, eléálltam az autóval, és megkérdeztem tőle, hogy nem akarja-e kifizetni a tankolást. Persze mindent tagadott, miközben szépen elment mellettem. Szintén utánaeredtem, akkor már láttam, hogy a kolléga is jött autóval, így már ketten üldöztük. Próbáltuk leszorítani, de nem ment, közveszélyes volt. Letolt az útról, átment a piroson...Én még ezután is mentem utána, kicsit én is átslisszantam a piroson. Ott láttam, hogy fékezésnél ömlik a tankjából az üzemanyag. Utólért a kollega is, aki ezután egy körforgalomnál elém is, és az üldözött elé is bement, akinek meg esze ágában nem volt megállni, így belement a kocsijába. Ok, mondom itt már biztos megáll.
Hát nem így történt...miközben a kutas kollega megpróbálta kinyitni az ajtaját, újra elindult. Ott még egy ideig mentem utána, 130 km/h-t is kicsikartam a kis piros szuziból, de az egyik főúton elment. Ott azt mondtam magamban, hogy ez már nem ér annyit, hogy baj legyen...
Úgyhogy ennyi történt. Izgi volt, de féltettem azért a kis autót, meg persze magamat is... Még jó, hogy nem ütött el, amikor kiszálltam, vagy ilyesmi. Teljesen közveszélyes volt, és mondom...Öreg bácsika. Őrület, hogy mik vannak![ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Olcsi: Megélhetési bűnözés? Azért ez nem semmi
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Lát.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
Nem semmi... Biztos nem ma kezdte az ipart...
Milyen világban élünk? Hadd ne fejtsem ki - túl sötét lenne a kép, amit festeni tudnék...
-
Olcsi
senior tag
válasz Kazimír #3469 üzenetére
Kamera van, sajnos a feljelentésekkel nem érnek el semmit. Egy ideig nyomoznak, de aztán úgyis lezárják... Ráadásul még a kutas kollega került volna bajba, ha baleset okozása miatt magánszemélyként feljelenti, ugyanis körforgalomban sávot váltani nem szabad! Szabálysértés... Ennyit a magyar jogról!
Annyit tudtak tenni a rendőrök, hogy lekérték a rendszám alapján az adatokat. Az auótn nincs biztosítás, nem a bácsika tulajdona a gépjármű állítólag (bár ezt nem tudom, honnan állapították meg).
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
-
Bubu79
addikt
Tedd be ide is a történetedet Itt sokminden elfér, ami vezetéssel kapcsolatos
bolondember: Miket nem beszélsz - tényleg nem aludtad ki magad
Diego!: Azért Te sem panaszkodhatsz a nevedre Nem mellesleg az összes Brigi nevű ismerősöm csodaszép
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
válasz Kazimír #3478 üzenetére
Volt rajta rendszám, amit már a lámpánál állva is le tudtam olvasni, és meg tudtam jegyezni.
Igen, jó ötlet lenne felvenni legalább valami tankolós-gyereket (bocs a kifejezésért), de ezt a kút úgysem fogja megtenni, nem érdeke bizonyos ok miatt...
Viszont igen...jó lenne biztonságban tudni a páromat! -
Verus
senior tag
válasz bolondember #3479 üzenetére
Ez most úgy hangozott mintha a 10 parancsolatból emeltél volna ki egy pontot.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #3484 üzenetére
Ezzel a képkunyhóval most megfogtál... A hsz. dobozát szeretnéd telerakni képekkel?
nike_ Mindketten hosszúkörműek
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #3484 üzenetére
Dehogynem lehet, nyiss meg 21 tabot
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #3495 üzenetére
Vénség: képes voltál onnan lecsúszkorálni holmi deszkákon?
nike_: ne hergelj kiccsákó, mert megveszlek kilóra vazzeee
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #3490 üzenetére
Ejnye hát, akkor csináld egyesével és másold ki az url-eket addig valahova. Egyébként miért is nem fér el 21 tab a képernyőn?
Ha nagyon nem megy akkor legyen 3 ablak 7 tabbal, vagy 7 ablak 3 tabbalDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs