Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#29451) Rick4 válasza Dluinet (#29448) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Csak itt a vétkes sofőr a dobozos autó vezetője volt.

De aki megállt az nem indexelt, hogy parkolni fog, ezért köteles lett volna megállni mellette. Te mindig megállsz az olyan autók mellett, amik az út szélén előtted index nélkül lassítanak? :U

[ Szerkesztve ]

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#29452) Dluinet válasza Rick4 (#29451) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel csak idén kétszer előfordult velem ilyen, ezért már én is lassítok, ha valami gyanús/nem szokványos.

[ Szerkesztve ]

Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

(#29453) Rick4 válasza Dluinet (#29452) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Lassítani én is szoktam, de itt megállásról volt szó. :D

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#29454) brd

brd
(PH! kedvence)

Hol van itt szó parkolásról? A video végén elindul a "parkoló" autó... Ill. hogyan lehetne hibás? Mit kellett volna tennie, elütni a nőt? Ha nincs zebra (még tábla sem), akkor egyértelműen a nő a hibás, nem nézett körül, de reméljük, a továbbiakban majd megteszi, főleg a saját érdekében, és nem kell más reflexeire bízni az életét.

One trend a day keeps the doctor away

(#29455) Dluinet válasza brd (#29454) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyenkor, de még zebra előtti megállásnál is figyelni kell, hogy melletted nem-e akar valaki elmenni, ha úgy látod, hogy ebből baleset lesz, nyugodtan nyomd meg a dudát, arra felfigyel az autós is, meg a gyalogos is.
Egyik munkatársam, két hónappal ezelőtt, így mentet meg egy emberéletet.

Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

(#29456) brd válasza Dluinet (#29455) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Jogos, de a video alapján ezt szerintem nem lehet eldönteni, hogy megtörtént-e.

(#29457) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért mindkét delikvensnek van még mit tanulnia, lásd Ken Block -ot. :))

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#29458) tomcsi23 válasza BMW001 (#29457) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Can't Block. :DDD

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#29459) brd válasza BMW001 (#29457) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Ezt vajon hányszor/hány részletben vették fel...?

(#29460) 8th válasza BMW001 (#29457) üzenetére

8th
(tag)
LOGOUT blog

Ken Block? A csúszkáláson kívül nem tud semmit. Egy agyon sztárolt béna pöcs. :D

(#29461) mephi666 válasza 8th (#29460) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt kezdődik a jó sofőr ;]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#29462) Calogero válasza Rick4 (#29451) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Csak itt a vétkes sofőr a dobozos autó vezetője volt.

Szerinted miért ő a hibás? :F

Ha nem áll meg elüti a gyalogost

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#29463) brd válasza mephi666 (#29461) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Inkább valahol ott végződik. ;) Ennél mi van feljebb?

(#29464) mephi666 válasza brd (#29463) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

irónia? :DDD ...egyik ismerősöm szólta le rendesen ken block-ot: egy cirkuszi bohócnak tartja, akit nagyon felkaptak, de egy átlag sofőr is képes lenne arra, amit csinál, megfelelő szponzorral :K jól összelehet vágni a videóit, viszont egy ilyen terepen így felmenni, ahol ha hibázol, le is zúghatsz a hegyoldalról... na, ez már tényleg valami :R

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#29465) 8th válasza mephi666 (#29464) üzenetére

8th
(tag)
LOGOUT blog

Ken Block egy "sómen". Átlagos raliversenyző átlagos eredményekkel. Tényleg nem értem egyesek mit vannak tőle annyira elájulva.

(#29466) brd válasza mephi666 (#29464) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Igen, Ari Vatanen nagyon tudott valamit, volt olyan versenye, ahol, ha jól emlékszem, valami 13, vagy 14 perccel hamarabb végzett, mint a többiek... :R

(#29467) dJ Peer

dJ Peer
(tag)

Sziasztok,

Mennyi idő után jön meg a gyorshajtásról a papír?
Vasárnap lehet, hogy bemértek, de lehet, hogy megmentettem. E
ddig nem jött semmi papír a céghez. Céges kocsival voltam. Sajnálom. :(

[ Szerkesztve ]

Samsung SyncMaster 2243NW, NP300E5Z-S02HU, Galaxy Ace, Malaguti F12 Phantom

(#29468) Lauda válasza dJ Peer (#29467) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Maximum 60 nap.

[ Szerkesztve ]

(#29469) mephi666 válasza Lauda (#29468) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor mi is még kb 1.5hónapig izgulhatunk, hogy küldenek-e valamit azért, mert 2hete ráálltunk kicsit a totál lekopott zebra helyére? :U egyik ismerős 2hetet mondott, hogy addig kell megérkeznie a büntetésnek, de csak 2 hónap lesz az, ahogy sejtettem

(#29470) tomcsi23 válasza dJ Peer (#29467) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

6 hónapjuk van lezárni az ügyet, utána lehet megnyugodni. Azért korábban szoktak jelentkezni (kb 2 hét), kell a lóvé.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#29471) BMW001 válasza tomcsi23 (#29458) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenki hibázik néha... :) Nem a leggyorsabb sofőr, de a technikája az kiváló. A két dolog pedig nem feltétlen jár együtt egymással, attól hogy lassú pilóta vagy, még lehetsz borzasztóan technikás.
Ez kb. olyan mint a labda zsonglőrök. Olyan cseleket, mozdulatokat tudnak csinálni, amit még lehet Messi meg CR7 is megirigyelne. De a focipályán csak maximum egy középszerű focisták lennének, vagy még azok sem.

Sok a magas önbizalmú emberke itt, de mindegyik FWD -s autót vezet. Ahhoz nem kell technika... :P Hátsókerekesben a 99% meghalna egy padlógáznál apexen.

[ Szerkesztve ]

(#29472) MaciG válasza mephi666 (#29464) üzenetére

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Ha egy átlag sofőr is képes lenne rá, akkor szerinted vajon mért nem csinálja mindenki ezt? Vajon azért, mert nem szeretne senki sem egy zsák pénzt keresni? ... :U

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#29473) Möhe

Möhe
(őstag)

Nem tudom mi van a levegőben de vonzom az idiótákat. Tegnap igencsak előzékeny voltam (tényleg), de ennyi bamba embert.....
A 68as főúton mászkálgattam a határ felé a balatonparttól indulva, odafelé láttam egy rézbőrűt az út mellett új szériás német rendszámú Phaetonnak támaszkodni.Visszafelé intett,megálltam. "hello,tegnap összevesztem az asszonnyal és eddig jutottam,pénzem nincs gázolajra,de van mobilom és GPS-em pénzért megválok tőle,vagy ha van kölcsönbe akkor le tudsz szívni a tiedből? "
Ez valami újfajta seftelési módszer?
10 percre rá:
Félúton vagyok nagyjából,látom kanyarodni akarnak így messziről villantok a trabinak hogy balra befordulhat a mellékútra,nem veszi a lapot. Meg kellett állnom és látom hogy a sofőr megfordul (nyugger mami) és megnézi hogy a mögötte álló teher mit is csinál (a sofőr csak lehajtotta a fejét a kormányra) . Én közben csak hadonászok a kocsiban,hogy menjen már,de igen csak nehezen esett le neki a tantusz. Mögöttem senki nem volt,de a mami mögött... :W
Volt még pár aznapra,de aztán leszartam, köcsögbe nyomtam utána,elfogyott a türelmem.

szerk: (#29448) Dluinet

én sem álltam volna meg az előzékeny kocsi mellett, ha látnád mennyien baxnak indexelni parkolás,vagy csak simán leállás elkezdésekor akkor annyiszor jöttek volna belém hátulról hogy minden héten járhatnék a rendőrségre a sok papírmunka miatt,vagy a baleseti osztályon visszatérő vendég lennék
mákja is volt a sofőrnek is,mert nem jöttek mögötte,ha igen akkor ott tömegkarambol van

[ Szerkesztve ]

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#29474) zsid válasza brd (#29463) üzenetére

zsid
(fanatikus tag)

Talán ő még tudtott volna mutatni valamit: [link]

<tRucKdriFteR>

(#29475) BMW001 válasza zsid (#29474) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Róla sem véletlenül indítottak egy rally sorozatot. R.I.P. :O Csak úgy mint Richard Burns -ről.

(#29476) Lauda válasza BMW001 (#29475) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hoppacska. :DD :DDD

(#29477) BMW001 válasza Lauda (#29476) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

??! :F

(#29478) Lauda válasza BMW001 (#29477) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bocsi, zsid urasagnak szantam. ;)

(#29479) mephi666 válasza MaciG (#29472) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak most olvastam a kommented: akkor egy jobb képességű sofőr, aki mellé odaáll egy forgatóstáb meg egy jó szponzor és a 100szor felvett snittekből összevágják a kész videót ;) ahogy írták is: egy átlag rallyversenyző, akinek jó szponzora van és kész... csak hát a hájp elég nagy körülötte... a colin mcrae (rip :R ) rally-ból is lassan ken block "rally" lesz :(

(#29480) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.