- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #3503 üzenetére
Hát nem tudom - gőzöm sincs mi az, hogy piros-, meg kék pálya, de nekem innen is meredeknek tűnt.
Olyan veszett tériszonyom van, hogy ha magassarkú cipőt parancsolnának rám, ordítva követelném, hogy rögzítsenek valamihez ötpontos hevederrel, valamint építsenek körém korlátotnike_: látom mégiscsak szólnom kell a bőrnyakú haveroknak
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #3514 üzenetére
Csak látnád Egy vidéki ismerős lovától oroztam el, hogy ne kelljen folyton kirohangálnom szittyóért
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #3518 üzenetére
No de kérlek - így minősíteni szegény csekélyértelmű medvebocsot - legalább ezt kitetted volna
-
Bubu79
addikt
Szólj, ha segítség kell
Thrawn: Egyenes úton halad afelé, hogy összecsomózzuk a cipőfűzőjét
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz bolondember #3518 üzenetére
attól függ mivel kellett teletölteniük
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
tildy
nagyúr
Jó estét huszárok, és huszárinák
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
No de most aztán tényleg irgum-burgum Nem lőtték még fel a pizsit, Te gyerek?
venember83: Esküszöm meg sem próbáltam feltenni egyetlen fotót sem magamról
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #3539 üzenetére
szerintem a kicsihuszár a fapinára gondolt fa nélkül, meg huszárral előtte
-
Verus
senior tag
vááááááááááááá megírtam egy hszt és nem ment eeeeeeeel
Igen igaz, Borsodban vannak érdekesnek nevezhető falvak.Az a környék is olyan ahol én tanyázok.
Egyébként meg: Sziszifúszíííí küzdelmet vívok a mucsajpusztai sufnyiinyternyetemmel, ezúton is üzenném tiszteletreméltó szolgáltatómnak, hogy mostmár igazán megnyaldoshatná a ló fenekét és ha esetleg a hosszabb dolgokhoz szokott volna akkor mást....mert már nagyon elegem van, a mélyentisztelt szolgáltatótól és szakmailag felkészül karbantartó gárdájától pedig egyenesen ki van a tököm.....
Szart csinálni bárki tud, ne ez legyen a konstrukció alapja kérem tisztelettel....Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Mi a helyzet a sorozatgyártással? Mennyi idő még amíg legördül a szalagról a legújabb remekmű?
Verus: kicsit feszültnek tűnsz - akarsz róla beszélni?
venember83 #3550: bezzeg nekem már végiggyalogolt az érzékeny lelkemen sz@ros gumicsizmával, az égetnivaló kölke
[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
válasz venember83 #3539 üzenetére
Semmi baj vele...nekem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest