- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #3043 üzenetére
Figyi, ha rarri azt mondja, hogy aranyos vagyok, akkor azt is vállalom, hogy mellette buta mint a segg. Ugyebár, Herr verrückte Mann?
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #3048 üzenetére
az eee mellé kellene... az mán meg van rendelve.
-
7
addikt
válasz bolondember #3043 üzenetére
Ez olyan aranyos volt tőled, fijjam...
-
rarri
senior tag
válasz tiv61us #3044 üzenetére
Én 13 éves koromtól jártam koncertre, / vitt a nővérem /, úgyhogy még az is lehet hogy együtt hömbölögtünk valahol a Vérmezőn, vagy valamelyik kultúrban / kocsma /. És az is igaz, hogy pia nélkül nem volt koncert, és fordítva...Nem tudom emlékszel-e, jó ideig a Tunyogi úgy jött be a szinpadra, hogy tolószéken hozták./ Földrengés turnén tuti/, és zsinór nélkül gitározott /elektromos/ a Magyarország gitáron.
Én a nadrágomba dugtam, vagy a preparált bőrdzsekimbe / az mindent elnyelt/[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
7
addikt
válasz bolondember #3058 üzenetére
Kár, hogy kettőnk közül rád igaz a másik fele a dolognak
-
addikt
Uccára nyílik a korcsmaajtó, kihalaccikk belőlle a szépZsuzsikaszó
-
Bubu79
addikt
Szia Rarri Ha gondolod finomíthatok a leíráson, csak jelezd hol voltam túl felületes
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
TexT-BoY
addikt
[link] Nemtudtok segiteni?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #2990 üzenetére
Pedig ki szokott Én már láttam bömbi mentesen is
Rarri: Fog ez menni
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #3070 üzenetére
Tedd meg ,de akár bizonyítékot is mutathatok neked msn-en ;)
Rarri: Jó éjt Neked Én majd csak holnapután megyek éjszakára melózni
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #3063 üzenetére
Nem tudok, nem is akarok.
Most kellene ő, mindennél jobban.Biztosítottnak látott jövőm közel sem annyira fényes, mint amilyenre számítani lehetett, sorra derülnek ki érdekesebbnél érdekesebb dolgok hozzám közel álló személyekről, rohan az idő, én sehol nem állok és nincs akaraterőm sem változtatni.
Ködös most körülöttem nagyon sok minden.
-
bolondember
MODERÁTOR
nagyon jó.
Kedvenc csoporttársam, Hölgy most közölte, h felmondott...bakker...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
AMD Power
titán
Láttam ma a TV2-n a híradóban egy videót. Egy repülő akar leszállni a nagy szélben. Nem tudja valaki ,hogy hol tudom ezt megint megnézni?
-
venember83
nagyúr
Jó éjt!
Kolompusz: Ne gondolkozz a jövőn. Az nincs. Van jelened, ennyi, ebben érezd jól magad, ebben élsz, nem a jövőben s nem a múltban. Semmi értelme jövőn gondolkodni ilyen szinten, főleg nem ha nő befolyásolja a jelened. Uff.
bolondember: Jön helyette jobb, kedvesebb, tutajosabb.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz bolondember #3077 üzenetére
[ölel] -
Bubu79
addikt
válasz (Kolombusz) #3075 üzenetére
Az biztos, hogy semmi sem képes úgy felőrölni egy embert, mint a bizonytalanság - minnél több dolog bizonytalan annál nehezebb a delikvens dolga...
A másik dologra meg... Próbálj felejteni... Rohadtul nem könnyű, de ez a legjobb, amit tehetsz...
Bolond:
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #3079 üzenetére
Az, hogy mit teszek a jelenben, befolyásolni fogja az egész életem.
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3083 üzenetére
Igen. De ha nem a jelenben élsz, hanem a jövőben, akkor életed sincs. Javaslom a Peaceful Warriort, megér két órát.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz AMD Power #3078 üzenetére
Arra gondolsz aminek leért a szárnya?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz AMD Power #3078 üzenetére
@All: nagyon sajnálom, mert nagyon szerettem, mint kollégát, barátot (bevallom, őszintén, h akár megszeretni is meg tudtam volna)...
Nagyon sajnálom - annyira sziven ütött... Két ember van a csoportban, akikkel IMÁDTAM együtt dolgozni... Az egyik Rencsi volt...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #3084 üzenetére
Az a baj, hogy túlságosan is a jelenben élek és abszolút nem törődök azzal, hogy mi lesz pár hónap múlva. Illetve törődök, de nem teszem biztosabbá a dolgomat. Nem tanulok bakker, pedig kellene.
Úgy volt, hogy megkapom Apám praxisát, vagy annak a felét, ha elvégzem az egyetemet. Gyönyörűen megélhettem volna belőle akár életem végéig, biztos pont volt. Nagyon úgy néz ki, hogy nem kapom meg. Beigazolódni látszanak azok a dolgok, amiket már sok embertől hallottam róla.
És még van egy-két kisebb volumenű problémám is.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
De mélabús lett ez a totyik. Megyek is feküdni, hátha ettől helyreáll az egyensúly.
Sisakos felfedező: Fel a fejjel, attól, hogy méltatod rossz helyzeted, nem lesz jobb. Holnap újabb nap, megnyílik újra a lehetőségek tárháza.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #3089 üzenetére
Aludj jól!
Velem meg... majd lesz valami.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #3089 üzenetére
Álmodjál képeket
-
VoDaFoNe
aktív tag
itt
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Kazimír
őstag
válasz (Kolombusz) #3088 üzenetére
Akkor is. Csak egy klasszikus könyvből tudok erre idézetet:
"Ne aggódjatok a holnapért, majd a holnap aggódik magáért..."
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz bolondember #3096 üzenetére
nókomment
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3092 üzenetére
mindennek van célja. legalábbis eddigi életemben minden rossz (vagy legalábbis a fontosabbak) mind jóra fordultak. a melóhelyen is. egy szuper helyen kezdtem, nagy összetartás, de át kellett mennem egy másik osztályra, ami ennek az ellentéte volt. viszont vittem magammal az ott "megtanult" dolgokat, és erőltettem, amennyire tudtam. miután egyre többen elfogadták, és a főnök se baszogatott érte, jött a vezetőcsere, és most ismét ugyan annál a nagyfőnöknél vagyok... csak épp közben a másik oldalról is tanultam sokmindent. úgy érzem így utólag, hogy a sok kellemetlenséggel együtt jobban jártam, hogy át lettem téve a "mindenki által utált" osztályba.
kb. 2 héttel ezelőttig azt hittem, nem lehet olyan, hogy legalább pár óránként ne jöjjek fel a ph-ra. a reggeli mellett végigolvastam az off éjszakai termését, meg írtam is. aztán az informatikai szabályzat erőteljes emlegetésse mellett a vezér bekeményített, azóta a netre alig mentem fel, és a melóhelyről nem ph-ztam. viszont sokkal többet tudtam dolgozni, és már a jelenleg futó 4 témám mindegyikének látszik a vége. a ph-ra csak délután/este jut időm... de ha lesz egy szusszanásnyi időm, akkor lehet, hogy ismét napközben is megoldható lesz a kultúrált feljövetel.
úgyhogy fel a fejjel, próbáld meg meglátni a kihívást, és ne menekülj előle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest