- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #9626 üzenetére
Előzmény: #9629
LG Life's Good
"Szolgáltatásaink mindenkor vásárlóink rendelkezésére állnak. Termékeinkről vevőszolgálatunk segítségével tájékozódhat."
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Hujikolp
őstag
Help!
Egy gömb átmegy egy kocka csúcsain, egy másik pedig érinti a kocka lapjait. A két gömb felszínének különbsége 540cm2. Mekkora a kocka éle?
A felszín: 4 * R * pí
-
ngabor2
nagyúr
válasz Hujikolp #9802 üzenetére
azzal a felszín-képlettel baj van... nem R^2?
az egyik gömb sugara a/2 (r), a másiké sqrt(3)a/2 (R), tehár R=sqrt(3)r
a 2 felszínkülönbség: 4*pi*(R^2-r^2)innentől kezdve kézügyesség... 2-ismeretlenes másodfokú egyenletrendszer
sőt, ebből 4*pi*2r^2 = 540
r=4.63cm, a=9.27cm
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
A gömb felszíne:. A = 4 \pi r^2 \,. a térfogata pedig:. V = \frac{4 \pi r^3}{3}.
Press any key to continue ...
-
Hujikolp
őstag
-
marsu
veterán
válasz RoyalFlush #9810 üzenetére
Pedig úgy ennék egy kis friss sajtos pogácsát ....
Press any key to continue ...
-
ngabor2
nagyúr
válasz Hujikolp #9809 üzenetére
no, ellenőrizd át a cuccost, könnyen lehet, hogy valahol elszámoltam.
marsu: én is. csak miután kimértem, hogy a nulla és a sütő fémrésze között az ellenáll kemény 0.5 ohm, a fázis és a fémrész között pedig valami 48 ohm... úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. nem véletlenül nyomta le az életvédelmi relét.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz RoyalFlush #9815 üzenetére
ja... csak azon hol sütök palacsintát?
-
kicsitomi88
őstag
90 87.5 87.8 87.5
-
erdey_a
addikt
válasz ngabor2 #9816 üzenetére
...na ha már palacsinta, elmondom, hogy ma leteszteltem az éttermet, ahol a párom dolgozik augusztus óta. Hát kéremszépen nagyon finom volt minden, de a desszert különösen. Olyan banános, csokiöntetes, tejszínhabos, mandulaforgácsos, fahéjas spagettivel díszített palacsintát ettem, hogy az maga volt a menyország.
Munkaköri ártalom végett volt szerncsém megfordulni egy pár kiváló helyen és ettem is jókat, de ez a banános palacsinta, hát míg élek nem feledem.
Szerintem a héten még beugrok egyet beburkolni Aztán szépen rászokom és függő leszekVérboci
-
Bubu79
addikt
Ti tudtátok, hogy Csapos2 híres lett? Épp az előbb láttam az Üvegtigris2-ben
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
erdey_a
addikt
üvegtigris kettőben most hangzott el a legnagyobb poén... innentől kár nézni:
"Mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz???"
Vérboci
-
csapos2
addikt
Halkan megjegyzem, egész jó palacsintát sütök.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
venember83
nagyúr
Nem tud vki vmi alternativ sopcast progit? Nem latom a Juve-Inter meccset
Bar lehet ennek inkabb orulnom kene...
-
Norbi14
senior tag
A billentyűzetem át váltott angol kiosztásra....... hogy tudom vissza állítani magyarra? van valami bill kombo
-
Norbi14
senior tag
válasz RoyalFlush #9833 üzenetére
köszi már nem emlékeztem rá....
-
1010
őstag
na jó éjt
holnap 10 10 kor kelek
-
tildy
nagyúr
húh lehet nem volt jó ötlet vacsorára 5 tojást benyomni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Whaskes
senior tag
válasz csapos2 #9828 üzenetére
aki ezt így leírja, annak én már nem hiszek, de most lépek, elolvasok pár oldalt egy könyvből, lassan éjfél és vasárnap van, áldozatot kell bemutatni
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Zewa
senior tag
Látom pörög a Fáradt gőz. 1mp-ben 3hsz
Tildy: Lehet hogy túl mohó vagy?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Nimrod
addikt
Uff
De fura ez az új motor. Olyan Commodore-os.
Thrawn:
Köszi.
http://prohardver.hu/tema/filmezes/hsz_1-50.html
A lámpaláz meg egy olyan dolog, hogy magától mindenkinél elmúlik. Én például az első iskolai fellépésemen elájultam. Azóta meg...Tildy:
Mit csinálsz jövő nyáron? (link fent)Csöndben megjegyzem, hogy azért Opera alatt még csinál érdekes dolgokat az oldal. Most például megnyújtotta a smájlikat mint nagymama a rétest.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Csak éhes voltam(ma előtte csak 1* ettem), és kizárólag fehérje jöhetett szóba.
Nimrod: jövő nyár? Fogalmam sincs még Film? Ahogy jónak látod
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Thrawn
félisten
Nincs mit
Voltam fent színpadon, túléltem de nem az én 'terepem'. Második alkalommal mikor be akartak fűzni, inkább elvállaltam a világítást
tildy: Én is ettem 5 tojást, de én jól vagyok. venember83 ősöktől merített tudása szerint így nem vagyok gyenge ember
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
LOL - nemrég értem haza melóból, ugyanezt tettem a fejembe én is ( a hatodikat még teljes valójában elkunyizta a macska, úgyhogy most elégedetten bámulom a TV-t... )
#9843 Thrawn: giga LOL - maradt még tojás másoknak is estére?
#9847: Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra ( még más eszi meg )
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Az lesz a címe, hogy "Tudom mit fogsz csinálni jövő nyáron" ? (kamerázni )
Bubu79: Ennyi volt itthon, be is toltam mindet. Amolyan egy evésre sok, de kettőre kevés szindróma volt, inkább a sok mellett döntöttem
hanee: A sportlövők esznek tojást?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Tudnám mit kezdek a sok tesztoszteronnal, amit bevittem a tojásokkal.
Lehet, hogy el kéne zárni a macskákat éjszakára? Hülyén nézne ki egy alomra való nagyfejű, szemüveges kismacska
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest