- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
Aktív témák
-
Integra
titán
rosszul csinálja.
nekem állandóan ugatott aztán egyszer meguntam és az egyik kanyart úgy vettem be hogy majdnem totálkárosra törtem az autóját meg magunkat is.
vagyis én bevoltam kötve ő nem.
elkezdett üvöltözni hogy mi a kurvanyám van...
annyit mondtam hogy ha nem fogja be a pofáját és nem hagy békén vezetni és nem beszél normális hangon, legközelebb telibe kapok valamit és a kórházban majd gondolkodhat hogy mit ronott el, és aztán próbálhat feljelenteni, tanú hiányában esélye sincsen, ő pedig mint oktató vállalja ugya a kockázatot.
ezek után egy büdös ronda szót nem szólt....
szóval nem volt felhőtlen az oktatómmal a kapcsolat.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Integra #2157 üzenetére
Annyi,hogy a múltkor ott anyáztatok nekem,hogy ne szóljak már bele a dolgotokba.Ezt a mostanit látva mégjobban elképedek..Ehhez,amit most írtál,nem sok köze van.
Akkor tul.képp még gratulálnom is kéne neked,hogy milyen ügyes vagy,nem?
Barom..
Mintha nem lehetne valakivel kulturáltan megbeszélni valamit,miért kell rögtön állatkodni? -
Integra
titán
na akkor röviden:
oktató alapszituja ez volt
minden jó csajnál lekellett lassítani
a perverz fasszopója még ki is hajolt a francia fos zx-éből és beszólogatott a csajoknak.
a nagy rakás szar francia váltóját nem engedte használni, ott erőlködött hogy hogy kell azt kapcsolni, az nem akad és nem szar... persze akadt neki is
az elektromos ablakemelőt ne használjam mert tönkremehet majd ő nyomkodja
folyamatosan kurvaanyázott és basszamegezett, hogy miért azt ne kérdezd, erre még én sem jöttem rá. vagyis igen, default egy köcsög bunkó sík hülye taj paraszt az ember.
még hogy erőskezű... mekkora LOL
valszeg én voltam balszerencsés hogy egy ilyen köcsög mellett kellett levezetnem azt a pár órát hogy folyton idegesített a primitív káromkodós viselkedésével, aztán az ominzu eset után visszavett az arcából. azután úgy viselkedett mint a kisangyal......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
faster
nagyúr
válasz Integra #2164 üzenetére
Én az első oktatót otthagytam és váltottam, mert hasonló kaliber volt. Mondjuk a csajok melletti lassítás meg az ablakemelő nélkül. Folyamatosan ''b@zmeg hülye vagy'' volt műsoron, aztán egyszercsak csodálkozott, amikor közöltem vele, mehet a fenébe, másik oktatót kértem.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Hja igen,ott ugatott nekem gyorsítás előtt,hogy ''meglegyen ám a 40km/h,mert baj lesz''..aha igen,az oktató szerint hatvanig toltam fel :DOnnan álljon meg valaki
puha fékezéssel,a vonal előtt.
Mondjuk előtte már éreztem,hogy sehogyse lesz jó,szal szartam bele,lesz ami lesz.Lett. -
Integra
titán
csakhogy ez sem lehetett akkor megoldás, mert mennem kellett külföldre és ha váltok, akkor csúszik az egész és nem lett volna meg a jogsim időben.
na mindegy ennek már nagyon jó pár éve szerencsére..
gyökér még most is ott gályázik a fehérvári úton.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
[amne]
senior tag
válasz Integra #2169 üzenetére
Mondjuk tolerancia és türelem gyakorlását mindenkép, ha össze vagy zárva x órára egy kis dobozban egy másik valószínűleg más korú, helyzetű emberrel akkor előbb utóbb előjönnek olyan dolgok amik idegesítenek, ha elviseled ott maradsz, ha nem akkor válthatsz következmények nélkül mint ahogy itt is írta már vki. De azzal hogy hülyeségekkel elkezdett fenyegetni, illetve stílusoddal lesüllyedsz az ő szintjére, semmit nem érsz el, csak a továbbiakban egy mégfeszültebb munka kapcsolatot...ezeket tudom.
MOD: #2169-re: ha oktatót váltasz nem kell előlről kezdeni, a meglévő órák azok átvihetők, akár minden órát vehetsz más oktatónál, a vezetőilapra felvítt óra számok számítanak csak.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
voltam katona, 150 tajparaszt sötét állattal vidéken összezárva, szóval hidd el, ott a toleranciám olyan szinten megnőtt, hogy azt elképzelni nem tudod.... :))
jogsinak meg már 9 éve...
és most ugyanezt tenném vele szemben újra, mert őt így lehetett megállítani...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
faster
nagyúr
Nem csak szituációkezelés az egész. Gondolj bele. Kezdő vagy. Rohadtul koncentrálnod kell a vezetésre, az útra, az elején még a sebességváltásra is, stresszhelyzet, erre csak azt hallod, ''de hülye vagy, ez milyen béna manőver volt?'' sokkal könnyebben kijössz a sodrodból ilyenkor. Én sem vagyok 100% toleráns a hülyékkel.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
Nem azt mondtam, hogy nem kell ilyenkor tenni valamit, de veszélybe sodorni saját magadat, az oktatódat (akármilyen paraszt is) illetve másokat az úton, elég nagy balgaság, ahelyett hogy annyit mond az óra végén hogy köszönöm az eddigieket a jövőben másvalakivel folytatom a vezetést. Ennyi.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Integra #2164 üzenetére
ugye arrol senki nem szolt, hogy lehet kerni masik oktatot?
az en oktatom is ritka nagy fasz volt
az egy dolog, amiket te leirtal, hogy karomkodik, meg ''nenyuljazablakemelohoz''
de engem nem hagyott normalisan vezetni: kezdetben valtas nem mindig ugy ment, ahogy kene, volt, hogy erzem rangat mar kicsit, nyulnek a valtoert, az meg eltunt, hat szo nelkul valtott, rangatta a kormanyt, hogy azt nem ugy kell (balesetveszely messze nem volt, mert kozelben nem volt kocsi, szoval elmondhatta volna utolag is, majd mehettunk volna meg egy kort)
kertem uj oktataot, kaptam
az teljesen normalisan, emberi hangon beszelt, hagyott vezetni, ha nem volt muszaly nem nyult bele, csak elmopndta mit basztam el, majd megprobaltatta ujra
ennyi -
Bash
addikt
válasz Integra #2176 üzenetére
Ne haragudj Integra, nem bántani akarlak, de kicsit csiszolhatnál a stílusodon. Ha csak az utolsó 20-30 hsz-t olvassa vissza egy idegen, akkor szerintem azt gondolja, hogy te egész életedben taj parasztokkal, gyökerekkel, perverz fasszopókkal meg köcsög bunkókkal voltál/vagy körülvéve. Nem lehet, hogy a te megítéléseddel van egy kis baj? Nem vagy túlságosan lekezelő?
http://bashtravel.com/
-
VladimirR
nagyúr
válasz _Volkovy_ #2183 üzenetére
tudod, az oktatok (tanarok/fonokok) ilyenek
ok ugy szulettek, hogy mindent tudtak...;]
egyebkent nekem nem az uvoltozessel volt a bajom, hanem azzal, hogy belenyult
teljesen feleslegesen
keson valtok? es? lefullad? es akkor? miert nyul bele? majd inditom megint, legkozelebb jobb lesz...
nem az optimalis iven kanyarodok? ha a kozelben nincs kocsi, akkor miert kell rangatni a kormanyt?
ezek az igazan zavaroak, ehhez kepest egy kis szentsegeles semmi...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz VladimirR #2184 üzenetére
De csak addig van ez,amíg meg nem jön az ember jogsija.Onnantól felőlem tudhatnak mindent..:D
ilyenek nekem is voltak.
például egy eset,ami úgy megmaradt.megyek el egy félig az úton parkoló kocsi mellett,index meg minden szar,bentebb a ház udvarán ezüst Corvette parkol:Y
mutatom az oktatónak h Corvette,odanéz ő is,aztán a következő másodpercben már ordít h majdnem nekimentem a parkoló kocsinak,10 centi volt mellettem.ja igen,mire kegyeskedett hátranézni,tényleg visszamentem abba a sávba,ahol 10 centi maradt volna..:D
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz VladimirR #2184 üzenetére
hogy miért?
mert félit az oktató az autóját...
ami arra van hogy lefulladj vele, elbaszd a váltásokat, de a végén rendben legyél és tudd mit csinálsz. ez egy oktató autó dolga.
az oktató viszont másképp gondolja......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
de igen, absz lekezelő vagyok azzal akivel úgy gondolom hogy ennyit érdemel.
pl egy ilyen oktatóval pedig ezt kell csinálni. nem kell egyetérteni a módszereimmel, elég sajátosak, de eddig mindig hatásosak voltak.
nem bántasz meg mert a jogos és érvelős kritikát bármikor elfogadom, ahogy most a tied is. kicsit kemény napom volt és morcos vagyok, ez is belejátszik a dolgokba, ezért elnézést kérek.
én ilyen vagyok, megosztom az embereket, van aki nagyon szeret, van aki nagyon utál.
én soha nem próbáltam meg sem morális sem erkölcsi hős lenni, undorodom az ilyen stílustól.... mindig is kiálltam amellett amit mondok. és most is vállalom. én sok minden vagyok, de egy gerinctelen kétszínű hazudozós ember, az biztosan nem..
ON:)...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz _Volkovy_ #2187 üzenetére
tisztázzuk, az oktató autója arra van hogy a tanuló megtanuljon vele vezetni.
vagy nem így gondolod?
ez azzal is jár érthető okokból, hogy a tanuló lefullad, elront egy váltást, kanyart, kézifékkel indul lámpaláz miatt és még sorolhatnám?
nincsen igazam?
vagyis az oktatói autónál ezek bevannak kalkulálva alaból. igaz?
a saját autóm egy teljesen más kategória, nem oktatói autó, ne keverd ide, mert semmi köze a témához. igazam van?
szólja ha nincsen.
:D...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
L_ajos
őstag
Ma lesz@rt egy madár!
Még jó hogy nem látta senki:U :D
De ez titok:DPSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Integra
titán
válasz _Volkovy_ #2193 üzenetére
látod, az oktatónak pontosan ez lenne a dolga, kutya kötelessége, mindig mindenkor absz higgatnak lennie.
aki meg nem ilyen, azt elkell tiltani a fenébe az oktatástól...
nekem nem volt vele bajom, de képzeld el hogy ez az ember egy gyengébb egyéniségű fiatal kissráccal mit csinált volna, hogy alázta volna. szegény gyerekkel úgy megutáltatta volna a vezetést hogy aztán az lett volna a csoda, hogy ha megkapja a jogsiját és nem okoz balesetet.. nagyon is felelős az oktató a tanulókért....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz _Volkovy_ #2193 üzenetére
amúgy én több volt barátnőmet is a saját autómon tanítottam meg vezetni
szóval hidd el, szívtam én a fogamat rendesen, egy egy elváltásnál vagy fulladásnál
de a honda jó autó, nem lett semmi baja
és gyorsan megtanultak rendesen vezetni
látdnád hogy váltanak, pasik megirigyelhetnék őket, komolyan... :))...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Integra #2196 üzenetére
Sztem nem csak intelligenciától függ hogy ki mikor kezd el ordítani,hanem vérmérséklettől.
Ettől függetlenül persze jó ha mindig higgadt az oktató,de ilyen melyik emberrel van,hogy mindig higgadt,sose ideges semmi miatt?
Naugye.Az embereknek mindig van valami baja.Csak akkor mi a megoldás,kinek kéne tanítania a vezetést?Robotnak?Booh.. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz VladimirR #2198 üzenetére
szerintem nem arról van szó,hogy mennyibe kerül a kocsi..
hanem arról,hogy senki se nézi jó szemmel,ha épp szétverik a munkaeszközét.
gondolom nem azért járt skodával az oktató,mert szerelmes belé..sokkal inkább azért,mert nem engedhet meg magának jobbat.talán neki annyit ér a skoda,mint másnak a Vectra(csak mondtam egy példát)..
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- Yamaha Ysp-1400 hangprojektor (soundbar) eladó
- Eladó/cserélhető gyönyörű MacBook Pro 2019, i5, 8/128 GB, 13 inch, 94% gyári akksi, touchbar
- (új, bontatlan) 1TB Samsung 870 EVO 2.5" SSD
- E6600 E8400 E8500 E8600 Core 2 Duo LGA775 procik
- Sony PlayStation5 DualSense Wireless Controller God of War Ragnarök Limited Edition (PS5)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest