- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
don.racz
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #10850 üzenetére
Heti 1-2 oldal kb
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok !!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy Epson xp205 nyomtató 18xl és 4 db patron van a gépben.
Hogyha kiveszem a patront és ha kifogyott, ha nem a nyomtató már nem fogadja el ugyanazt a patront. Hogy van ez? Akkor utántöltővel nem is lehet ezt a fajtát tölteni?Köszi!!
-
zszszs
tag
Megköszönném, ha segítene valaki... 64 bites Win 7-tel szeretnék használni egy HP Officejet 3680 nyomtató/fax/scanner eszközt... Letöltöttem a HP-s drivert, de nem hajlandó települni, mert egy registry kulcsra hivatkozva megszakad a telepítés... Nem tapasztaltam még ilyent...
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Lenne egy HP 1515 típusú nyomtatóm, illetve egy 27 oldalas nyomtatnivaló.
Hogyan lehetne megcsinálni, hogy egy lapra 2 oldal menjen? Első oldal a lap elejére, második a hátára. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz gyenesmartin #10855 üzenetére
Bizonyos driverekben van manuális kétoldalas nyomtatási lehetőség. Ha ez nem olyan, akkor néhány szoftver is támogat ilyet -Acrobat reader pl ilyen ha jól emlékszem-, ekkor ki tudod nyomtatni a páros és páratlan oldalakat külön.
A pirosat kell elvágni.
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem: Szeretnék venni egy szkennelésre képes (színes nem kell) lézernyomtatót amit windows 8 alatt napi szinten használnék (leginkább nyomtatásra, amiben gyakran orvosi ábrák is meg kell jelenjenek, a szkenner csak ritka esetekre való felkészültségből kéne bele). 20ezer forint körül gondolkodom benne a korlátolt anyagiak miatt Ki mit ajánl, esetleg spóroljak még hogy tudjak drágábbat venni? Találtam egyet árukeresőn, de az 36e volt. Használtban is gondolkodom, de a windows 8 miatti kompatibilitási problémákat el szeretném a régebbi nyomtatóknál kerülni!
Ha rossz topicba írtam akkor sajnálom! Segítségeteket előre is köszönöm!Lenovo y510p, OnePlus 6
-
gyenesmartin
őstag
válasz Csavarnyuzo #10856 üzenetére
Megvan. Kösz.
-
epzon
őstag
válasz v1kt0hr #10857 üzenetére
ne a gép árát nézd hanem hogy a toner mennyibe kerül hozzá
ha 20eft-ot van a gépre akkor inkább vidd valahova kinyomtatniegyébként is felejtős a színes lézer kategória, mivel a legdrágábban nyomtatnak
üzleti tintasugaras gépeket kell nézni azok megfizethető áron nyomtatnakpl epson wp-4525DNF, vagy hp oj 8600
-
kiss8671
tag
sziasztok
Tudnátok segíteni van egy Epson stylus photo PX810FW nyomtatóm és mindegyik szín jó de a fekete kicsit be van száradva hogy tudnám ezt kitisztítani tudnátok segíteni?Üdv Balázs!
-
yossarian14
tag
Az utóbbi időben a nyomtatóm MG5350 elkezdett lassan, akadozva nyomtatni (szövegek esetén is). Ezzel mit lehet tenni?
Kösz a segítséget!
-
sanhose
tag
Sziasztok!
Multifunkciós lézernyomtatót szeretnék vásárolni, és a linken található két gép között vacillálok.
Tintasugarasról váltanék bizonyos okok miatt. Tisztában vagyok, hogy az üzemeltetési költség, eredeti kellékekkel, e két nyomtatónál kb. 11-14 ft/lap. Utángyártott kellékekkel ez a költség levihető kb. 3-4 ft/lapra.Amire lenne használva:
- szkennelés/fénymásolás (fontos)
- kb. 3-4 hónap/500 lapÉn egyébként a Brother felé hajlok a netes keresések alapján (olcsó utánagyártott és nem chipes toner, kb. 10000 oldalt bíró dobegység, az eredeti toner olcsóbb a samsungénál).
A lézernyomtatók terén tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy melyiket lenne érdemes megvásárolni?
Blog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html
-
hajnalbros
tag
Szijjasztok!
Segítségre lenne szükségem. Kaptam 1 Canon IP3500ös nyomtatót ajándékba.
Vettem bele gyári patronokat, de 1-2 színt nem nyomtat.
Nyomtam neki tisztítást, fejállítást többször, és lám a tesztoldalon megvan minden szín, de képet nyomtatva, és Paintből sem nyomtatja csak a sárga színt + a feketét.
Próbáltam más szotvert, nem WINét, Canon My Image Gardent, az csak sárgát nyomtatott.Tudnátok erről valamit mondani?
üDv!
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !
-
maestro87
őstag
Hali!
Erről az ECOPIXEL toner-ről van valakinek véleménye, érdemes lenne megvenni? Árgépen van 6000-ért is utángyártott de nem tudom, hogy jobbak-e valamivel vagy sem...
Ti milyet vennétek és miért (utángyártottat!)?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz sanhose #10864 üzenetére
Szerintem a Brother jó választás lehet.
Én a nagyobbikat néztem ki, mert nekem kell a duplex, és a hálózat is.
[DCP7065DN]
De amit te néztél az TN1030-as tonert használ, azon van chip.
Amit én ajánlottam, az TN2220-as tonert használ, azon nincs chip, de kell venni egy 1400 Ft-os alkatrészt, és akkor már csak tölteni kell. -
MoRT2195
tag
Sziasztok!
Valamelyik nap vettem egy nyomtató/szkenner/fénymásoló akármit, és lenne pár alapvető kérdésem. Még sose használtam ilyen masinát, az üzembe helyezése is elég sok időt el vett, de az végül sikerült.
A masina: HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One nyomtató
Mindent megtudtam vele csinálni, tehát nyomtat, szkennel, és fénymásol is fekete-fehéren, vagy akár színesen is, szóval gond nincs vele. A kérdéseim ezek lennének:
- Egy alapból színes dolgot, hogy lehet fekete-fehéren kinyomtatni? Fénymásolásnál nincs gond, mert ott a nyomtatón megnyomom a megfelelő gombot, de ha pl. a gépről akarok nyomtatni valamit, akkor olyan színűre nyomtat, amilyen a gépen is, ami nekem nem feltétlen kell. Microsoft Word 2013-ból akarok nyomtatni, és nekem tökéletesen elég lenne a fekete-fehér másolat, de színesen másolja le. Ezt hogy lehet beállítani?
- Patront (színeset és a fekete-fehéret is) milyen áron érdemes venni? Illetve érdemes-e? Hallottam valami házi patron készítésről, de igazából nem tudom, hogy működik ez.
- És a papírt milyen áron érdemes beszerezni? Tudom ez a leghülyébb kérdés, de hát na... Nem akarok dupla, vagy akár tripla áron megvenni valamit.
Igazából több kérdést akartam feltenni, de közben elfelejtettem őket. Na mindegy, ha még lesz valami, akkor majd írok. Remélem tud valaki segíteni ezekbe az alapvető dolgokba.
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
sos02
újonc
Segítséget kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vettem egy HP M1132-es multifunkciós nyomtatót és a zárószalag eltávolításánál nem tudom, hogy meddig húzhatom, hiszen már 20 cm-t jött, aztán megjelent egy festékes rész is, kb 10 cm. Kérdésem, hogy ezt meddig húzhatom? Elszakad valahol, vagy rosszat tettem? Kérek választ sürgősen, aki tudja biztosan. Köszönöm előre is!!!!!!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Létezik jelenleg színes lézer fotónyomtató elfogadható árkategóriában? Ha igen, tudnátok ajánlani valamit?
Otthoni felhasználás a cél, ritkán nyomtatok, ezért gondoltam kifejezetten lézernyomtatóra, hogy ne száradjon bele a tintapatron, illetve fontos lenne a kifejezetten fotópapírra történő nyomtatás, alkalomadtán jó lenne egy-két képet is kinyomtatni úgy, hogy ne egyből színes patron vásárlással kezdődjön az akció.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
sanhose
tag
válasz MoRT2195 #10871 üzenetére
- Office: Nyomtatás/Nyomtatóbeállítások/Szürke nyomtatás
- Papír: attól függ milyen célra használod, ez elég jó szerintem, ezt használják az egyik önkormányzatnál Leonardo
- Újratöltés/utángyártott: attól függ mennyit nyomtatsz, youtube van videó a hp 650 (CZ101AE) patron újratöltésről (refill)
-
sanhose
tag
válasz gameresboy #10876 üzenetére
Szia.
Nekem van egy Canon Pixma MG3155 (ami egyébként eladóvá vált [link]) kb. ugyan azt tudja, mint a fentebb linkelt két készülék.Amit én tapasztaltam:
A scaner része tetszett, automatikus felismeri a szöveget és elforgatja, tudsz lapokat törölni a .pdf fájlból szkennelés után stb. Könnyen telepíthető, automatikusan felismeri a hálózatot nem kell állítgatni.
Ami nem tetszett: wifi-n keresztül csak szürke árnyalatban, a nyomtató lévő scan gombbal csak színesben lehet csak szkennelni. Ha fekete-fehérben is szeretnél, ahhoz usb kábelre lesz szükséged.
Ha kifogyott a fekete vagy a színes, nem tilt le mint a nyomtatók többsége, hanem tovább lehet vele nyomtatni, csak be kell állítani, melyik színt használja a nyomtatáshoz.
Az eredeti patronok könnyen újratölthetőek, csak a megfelelő helyen kell megfúrni őket.[ Szerkesztve ]
-
kiss8671
tag
Sziasztok van egy újszerű állapotú hibátlan Epson stylus photo PX810FW nyomtatóm tele patronokkal szerintetek milyen áron lehetne meghirdetni?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet a topic lakóknak!
Itt még sosem jártam, de sajnos egy olyan helyzet áll elő ami számomra idegen és sajnos bajra ad okot. Ezért kérem a kedves ritka/gyakori látogatókat és szakértőket a segítségnyújtásban! Előre is hálás köszönetem érte!
A probléma!
Nekem egy Canon MP500 (kb 7-8 éves) nyomtatóm van. Ami eddig tökéletesen működött. 10 perccel ezelőtt egy lapot szerettem volna nyomtatni és egyszer csak a következőt írta ki: Hibakód: 6500.
Természetesen nem egyből ide jöttem, hanem kutattam a google barátommal és eddig próbálkozom a hibát a megoldani, viszont találtam egy ilyen megjegyzést is egyik angol fórumon a hibára vonatkozóan:The error code of 6500 is a PCI bus error and this is a Service Error Code. Typically this is an internal error of one of the ASIC chips on the logic board and can only be repaired by replacing the logic board at the Canon Service Center.
Elvileg tehát hardver hibáról van szó.....vagyis szummázva temethetem el tisztességesen.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
-
maestro87
őstag
Ecopixel tonerekről van valakinek véleménye? Jó/rossz/kerülendő?
-
metaldog
aktív tag
Hali
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet egy nyomtató ID-ját megtudni? Szotveresen vagy vagy valahol fel van tüntetve a nyomtatón? -
epzon
őstag
válasz maestro87 #10889 üzenetére
után gyártottnak pontosan az a problémája hogy nem tud folyamatos egyenletes minőséget produkálni. Szóval lehet hogy 3 tonert elhasznál és semmi baj nem lesz, de a 4. mondjuk teleköpi a gépet és viheted szervizeltetni.
de lehet már az elsővel is így jársz meg lehet hogy soha nem fogsz így járni
szóval ha most valaki azt mondja hogy nagyon fa..a, vagy nagyon sz.r, abból még sokat nem fogsz megtudni.
nem rosszabb mint a többi,
-
maestro87
őstag
Még a lézer is "köpködhet"? Úgyis, hogy nekem a toner lényegében csak egy tartályból áll (Xerox Phaser 3010)?
Amúgy hol lehetne a nyomtatómba eredeti festékport venni? Gondolom a töltés jobb minőséget produkálna mint egy ugy. toner meg olcsóbb is lenne... youtube-on van is fent videó az eljárásról, nem valami bonyolult, elrontani sem lehet...
-
bellucci
újonc
Sziasztok!Van egy Canon Mp160-as nyomtatom ,amiben mar 2-3 alkalommal ujratoltottem a tintat,aminek kovetkezmenyekent az E5 hibakodot kaptam.Utananeztem a neten es probaltam "reset"-elni manualisan,de nem sikerult.Ezutan letoltottem az MPTool nevu programot amivel annyira haladtam,hogy a festekszint a szinesnel es a feketenel is 100%,ami azelott 0 volt!A bajok ott kezdodnek,hogy amikor ujrainditom a nyomtatot(ami eddig szerviz funkcioban volt),ismet 0(nulla)a festekszint es a hibauzenet (E5) vidaman villog tovabb! Ha valaki tud valami hasznos infot adni,megkoszonom! Addig is kosz,hogy"meghallgattatok"
-
epzon
őstag
válasz maestro87 #10891 üzenetére
igen
Amit te tudsz venni tonerport az ugyanaz mint amit az után gyártott tonerbe töltenek. Gyári tonerport nem fogsz tudni venni, mert egyrészt ha lehetne kapni akkor az is jóval drágább lenne, ugyanis tonerpor és tonerpor között is jelentős különbségek vannak.
Azért a youtube-os videók sokszor nem állják meg a helyüket. Nem mondom hogy agysebészet a toner töltés, de azért annak is megvan a technikája.
-
Carasc0
őstag
Köszönöm! Akkor kuka a gép! Veszek másikat!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
jaris
csendes tag
Sziasztok.
nyomtató vásárlás elött vagyok. eddig epson stylus dx4400 nyómtatónk volt, nekem teljesen bevált, ezért nem igazán vagyok most tájékozott a nyómtatók világában.
érdemes lézeresre váltani?havi 50 oldalt nyomtatok, gyakran színes ábrákkal. színes scannelés fontos, és jó lenne ha tudna fotópapírra szépen nyomtatni képet is.
Árban 40 lenne a plafon most úgy néz ki. Az is segítene ha összefoglaljátok milyen tulajdonságot nézzek, ha keresgélek, melyik márkához a legdrágább a tinta/toner, melyik működik nem eredeti patronnal.
extra kérdés: arról mondjak le, hogy találok olyat, ami A/3ast is kezel? -
epzon
őstag
ha a legolcsóbban nyomtató gépeket keresed akkor az EPSON L - szériát érdemes megnézned, ezekhez a kezdő festék is igen tetemes - 4000-től 12 000 oldaldalig terjed, és az eredeti festék 2-2500 Ft ami 4000 oldalra elegendő
ha A3-ast is szeretnél akkor a Brothernek vannak ilyen gépei ott néz szét.
40-nél egy kicsivel többe kerül mindkettő verzió
-
ProdyG
őstag
Ti melyiket vennétek meg a 3 közül használtan?
- HP LJ 1320
- HP LJ 2200
- HP LJ p1006A 2200-as kicsit drágább, mint a másik kettő. Melyik a legmegbízhatóbb és melyikbe a legolcsóbb a toner?
köszi -
Csavarnyuzo
őstag
válasz ProdyG #10898 üzenetére
2200: sok formatter panel hibás van közöttük és a lézer motor is gyakran adja meg magát. Emiatt inkább 1320 vagy 1006. Ha nem fogsz sokat nyomtatni, akkor 1006 jó lehet, Ha viszont többet nyomtatsz, akkor az 1320 x-es tonerrel sokkal gazdaságosabb fenntartású. Ráadásul 1320 alapban duplexes és van belőle hálózatos verzió is.
A pirosat kell elvágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest