Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ez a vérbeáztatott eMag 2 napja nem válaszol az e-mailemre.
Vásároltam náluk egy egeret aminek a számláján nincs rajta a garancia ami azért eleg nagy gáz... Legalább akkora mint maga bolt!
Most ebéd után kipróbálom mi van akkor, ha 15 percenként küldök nekik egy e-mail-t.
Én ráérek...[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #60404 üzenetére
Olvassd mar el ujra amit irtam. Nem szerepel az elektronikus szamlan a gar, minden mas igen.
A gond persze nem ezzel van, hanem a 3 forintos support-tal akik ket napja valaszra sem meltatnak.
Mindegy hasznalgatom meg egy ideig a termeket, aztan megy vissza.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
szasanyi
félisten
válasz Archttila #60405 üzenetére
Az világos, hogy a számlán nincs gariidő - de nem is kell ha van külön garlevél. Ami viszont nem világos az írásodból, hogy megfelelő garanciajegy van-e hozzá és letölthető-e vagy nem.
Amúgy elkárulom: nem is kell, ha a gari hozzájuk szól (márpedig 99%-ban igen). Ha neked úgy jobb, küldd vissza (saját költségen persze) de az eMAG saját garija - szerintem - nagyon tuti. Én 3x gariztattam ott, és a többiekhez képest gyors és korrekt volt (felár nélkül is futár vitte , futár hozta máskor felajánlották, hogy levásároljam esetleg pénzvisszatérítést kérek).
Egyedül problémát a kamu akcióikban látok, viszont ez sok más webshopnál is előfordul (én büntetném is őket, mert sokszor pofátlan hazugság amiket reklámoznak) de nekünk meg - elvileg - meg van a magunkhoz való eszünk, és nem veszünk olyat. -
pigmeus
tag
Hali Úgy jártam, hogy a ledes konyhai pult megvilágítóm be adta a derekát. Úgy villog, mint egy stroboszkóp. Tudtok vkit, aki ért ennek a javításához, vagy ezzel nem is érdemes foglalkozni? Illetve, hogy lehet belehegeszteni egy új rendszert? Sajnos nem nagyon értek a témához.
-
myk74
senior tag
Nyíregyházán tudtok ajánlani ács szakit, aki egy teljes tető cserét(lindabbal) csatornával, stablonnal cakk pakk megcsinál? Tavasszal lenne esedékes a tetőcsere, gondolom már most érdemes szakit keresni. 80 - as években épült 80nm-es családi ház, jelenleg cseréppel fedve. Köszönöm
Nincs kéz Nincs csoki!
-
szasanyi
félisten
Lakásfelújításhoz keresek szakembereket akik jó munkát végeznek ésszerá árért, tartják magukat a megbeszéltekhez (nem csupán igérgetnek) és még az idén van szabad kapacitásuk:
- burkoló
- vízvezeték szerelő
- villanyszerelő
- asztalosAki ismer olyan szaki(ka)t aki(ke)t a fentiek alapján jó szívvel ajánlana... akár itt, akár privátban jöhet a név és elérhetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
De nem irnak vissza, mindegy melyik formon veszem fel veluk a kapcsolatot, ertitek? (Tudom ufo szint de igaz) Korabban vasaroltam mar toluk tobb termeket is, azoknal nem volt ilyen problema... Szerintem szabin van mindenki, vagy nem tudom. csak igy csalad meg mellett nincs ezekhez turelmem
Neha ugy erzem, h a 2 eves gyermekem a legertelmesebb teremtes a foldon[ Szerkesztve ]
-
-
Tothgera30
Ármester
A hosszú hétvége alatt Kisvárda-Záhony környékén nem jár valaki? Normális minőségű hűtőpasztával kellene kisegíteni. Természetesen pont most fogyott ki, mikor elkezdtem újrakenni fater laptopját.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Janaboy
veterán
Keresek PlayStation 3 DualShock 3 vezeteknelkuli kontrollert.
Janaboy
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #60414 üzenetére
A LED-szalagnál annyit tudok biztosan, ha a szükséges 12 V helyett 9 V egyenáramú táppal próbáltam ki, akkor villogott folyamatosan.
Kevés feszültséget kapott. A Te esetedben is a táp hibája.
Szedd szét, szereld ki belőle a tápegységet, vidd el egy elektrotechnikai boltba és vegyél helyettesítő tápegységet, a beépítési méretre és a Watt értékre figyelj.
Vagy: A tápegység csatlakozóit kösd ki és lásd el külső 12 V-ról (autó akkumulátor pld.) próbaként, ha ekkor nem villog, akkor a táp hibája, ha villog, akkor a LED-sor a hibás.
Egy tápegység ezer Ft-tól kezdődik, egy ca.1 méteres pultmegvilágító kompletten pedig 2000 Ft-tól indul. -
Sirandrish
legenda
Nyíregyházán hol kaphatóak okosórák az Euronicsen kívül? Olyan hely kéne aminek webshopja is van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wwhy
veterán
válasz Sirandrish #60420 üzenetére
MediaM
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sirandrish
legenda
Hja igen..meg azon kívül
Sajna egyiknél sincs olyan amilyet szeretnékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sanyi52
tag
válasz Sirandrish #60422 üzenetére
Edigital. Az üzletük a Szarvas úton van.
-
Sirandrish
legenda
válasz Sanyi52 #60423 üzenetére
Nah itt van mindkét kiszemelt óra, csak a jobban vágyott sajna 10+K-val drágább mint máshol.
Ilyen amikor gyorsan kell valami az embernekKöszi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wwhy
veterán
válasz Sirandrish #60422 üzenetére
Olyan sehol sem lesz
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sirandrish
legenda
De van..Euronicsnél is van igazából csak 60 helyett 90ért
-
kovacs65
senior tag
válasz Sirandrish #60426 üzenetére
Mit keresel?
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Sirandrish
legenda
válasz kovacs65 #60427 üzenetére
Hát elsősorban a Samsung S3 Frontier-jét nézegetem.
Emag és társain 60 alatt beszerezhető, de ha én hétfőn szeretném megvenni, arra az edigitalba lenne lehetőségem, de sajna csak 70ért.
Nézegetem még a Xiaomi Amazfitjeit, pl a Stratost, ami tetszik is, de azért mégsem Samsung, ráadásul annyival nem is olcsóbb.
Ami még nagyon tetszett (volna) az a Huaweinek ez a Watch GT-je, de míg minden normális órába 512, vagy a Samsung esetln 756 mega ram van, addig ők képesek voltak kiadni 16mega rammal, meg 128mega rommal? Hát ez több mint szánalmas...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sanyi52
tag
válasz Sirandrish #60428 üzenetére
Pedig jó az Amazfit! A testvéremnek vásároltam, a férjének ajándékba a Bip típust.
A Sratos zene lejátszására is alkalmas már.
Bár ha valaki zenét akar az okosórán hallgatni, akkor tudnia kell,
hogy ott az üzemidő drasztikusan lecsökken, a 30 napról pld. 5 napra.
Ezt a paramétert is vedd figyelembe! -
pigmeus
tag
Hali, van egy whirpool mosógépünk, felültöltős, de sajnos rozsdásodik. Egész jól szétszedtem, csak egyedül a vas részt nem tudom leszedni. Hogy kell szétszedni, hogy ne törjem szét? Próbáltam széthúzni semmi, próbáljam a műanyagot lepattintani?
-
félisten
SOS
Nincs valakinek egy Digi szerelő ismerőse?
F@sz szomszéd valamit szórakozott a villanyórában, azóta nincs netünk nekem meg dolgozni kéne itthonról
-
McReay
aktív tag
Egy kis segítség kellene.
Találtam a neten egy számítógép asztalt, viszont szeretnék rajta 1-2 dolgon módosítani. Nyíregyházán (vagy környékén) van olyan bolt, ahol esetleg úgy lehet megrendelni, hogy az általam kért módosításokkal szállítsák?Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
kovacs65
senior tag
válasz McReay #60445 üzenetére
Nekünk a gardrób magasságát is méretre alakították és kiszállították beszerelték, a puffokat, megemelték, olyan magasra, mint a kanapé. [link]
Teljesen korrektek voltak.Ugyanakkor a nem messze lévő Kékfa nevű förmedvény elvárta, hogy a franciaágyat a saját Opelunkkal szállítsuk haza. + Háromszori határidőmódosítás.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
wwhy
veterán
Van a csoportban aktív motoros? Melyik autósiskola a legjobb A vizsga esetében?
-
Archttila
veterán
Véleményem szerint jelenlegi formájában kijelenthető, hogy totál felesleges lett volna egy vagyont költeni méregdrága kábelezésre. Szerintem sikerült olcsón takaros rendet tenni a ebben a mindössze 8.4 literes házikóban.
mindemellett eltüntettem a postagumis processzorhűtő felfogatást
FONTOS!!
Ha valakinek van rossz alaplapja írjon már rám, szükségem lene a Wi-Fi/BT modul fémházikójára. (nem ingyen)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest