Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Eladó lenne egy Baseus USB-C kábel, téves rendelés miatt. Ár: 500 Ft.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Tamás9x
őstag
Jó vastag strapabíró porfestést hol csinálnak? Egy 6 literes tankot kellene fehérre varázsolni majd ősszel.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Tothgera30
Ármester
NVR rendszerbe szeretnék HDD-t rögzíteni. A HDD vibrációt akarom csökkenteni. Felfogatási csavarhelyek alulról vannak, gondoltam arra hogy csavarokra húzok szilikon gyűrűt. Van valakinek ezzel tapasztalata?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Nirvanus
aktív tag
Sziasztok. Keresek 1150 i5-i7 procit, T-s kivitel kellene.
[iTX-or-GtfO!]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tothgera30 #59305 üzenetére
NVR alatt a CCTV-t érted?
Ha normális, belevaló vinyó van (wd purple pl) akkor nem kell semmi, csak a csavar elég. 1000+1 rögzítőnk megy évek óta gumigyűrű nélkül
Ragasztott laptop vinyóval is mennek évekig amúgy
-
Tothgera30
Ármester
válasz CoolBoy323 #59309 üzenetére
Pontosan ilyen terveim vannak. Egy ilyen Hiseeu beltéri egység kapna egy WD Purple-t. Viszont valamennyi rezonancia/zaj gondolom csak átjut, és a nappaliban lenne, a TV alatt, emiatt jó lenne ha némán dolgozna 24/7-ben.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Tothgera30 #59310 üzenetére
Ilyen szarra én nem mondom hogy vedd meg!!
30 ropiert kb van már neves, minőségi rögzítő...
Egy forintot nem ér!!! Xmeye p2p egy vicc.
Higgy nekem légyszi, ne szopasd meg magad!
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
Tamás9x
őstag
Egy jó motor szerelőt tud valaki? Tényleg jó kellene És aránylag megbízható.
-
szasanyi
félisten
Ha valaki tudna segíteni AIO vízhűtés választásához [link] az remek lenne!
-
Archttila
veterán
Keresek Xbox One tulajt egy 2 perces Elite controller firmware update erejééig. Sajnos a Winstore-os accessories app jó eséllyel brick-keli a controllert... Csoki, sör, vagy egy műszeres monitorkalibrálás amit ajánlani tudok!
Részleteket privátban!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Megbízható, nem horror árban dolgozó kárpitost keresek egy kanapé áthúzására. Illetve valaki nem tudja, hogy mennyiért oldanak meg egy ilyet?
-
embe
nagyúr
válasz Tamás9x #59313 üzenetére
Nem tudom mennyire jók, de két pozitív tapasztalat:
Orosi úton az első körforgalomtól visszább van egy szerviz.
Az öcsém már 2x utánfutózta oda Záhony mellől az olasz robogóját, mert arra több szerelő bicskája is beletört.
Itt pikk-pakk megcsinálták, és mindig valami 3 eFt. körüli összeget kértek tőle el.
Akár többet is elkérhetett volna, átb@szva az öcsémet, mert tudta hogy messziről hozta, mert ott nem bírtak vele.A Hímesben is járt a robogó egy motor szerelőnél, nem tudom pont hol. Akkor az unokatesóm hozta vitte a robogót. Utólag derült ki, hogy tróger módon a szerelő átverte.
Adott egy alkatrészt hogy azt cserélte benne, de ezt is csak az unokatesóm unszolására.
Mikor elkezdett 1-2 nap után szarakodni, tesóm megnézte, és akkor látta, hogy a mondott alkatrészt nem cserélte ki, az az volt amit ő cserélt benne korábban. Ami alkatrészt adott, hogy azt vette ki belőle, rákeresve kiderült nem is abba a motorba való volt. -
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
A hozzáállásuk sem volt valami fúde 2500ft 7 deci olaj 4000-ért cserélték le.. és még én érezzem magam megtiszteltetve, mert annyi de annyi dolguk van, hogy épp hogy be tudták nekem ezt most sűríteni a napjukba. Szelephézagot nem állított, az alapjáratot belőtte, és kb ennyi.
-
MaciLaci2006
újonc
válasz Tamás9x #59323 üzenetére
Jász motor addig kedves amíg veszel náluk valamit utána tesznek rád a tulaj fiatal srácnak van olyan arca jó hogy befér abba a nagy helységben amiben tartózkodik,tőlük egyszer volt motoron soha többet.
Ismerem az összes motor kereskedőt Nyíregyházán, egyik jobban megéri a pénzét mint a másik ott basznak át ahol tudnak főleg ha látják,hogy semmit nem konyitasz a motorhoz.[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz MaciLaci2006 #59328 üzenetére
Akkor megtanulom, kár érte ez egy nagyon durván eltalált baromálló blokk lett.
-
ati888
senior tag
Hello!
Nektek nem akadozik a UPC internet, nekem a kórház mellett pár napja nagyon rossz.
Ati
-
vlevi
nagyúr
Nekem egy ideje olyat csinál a TV, hogy pár másodpercre kiírja, hogy nincs jel, aztán visszavált, és megy tovább.
Ezt van,amikor percenként többször megcsinálja, van,amikor órákig jól megy.
Ha a média card vacakolna, akkor azt irna ki, hogy kódolt csatorna, de nem, azt írja, hogy nincs jel.
Kábelt próbáltam felkérni, stabilan áll.
Nem tudom, hogy UPC, vagy TV a bűnös?
Tv szerint a jel erősség, és a minősége is rendben van. -
E1even
senior tag
-
Pepe78
őstag
Sziasztok. SOS segítség kellene. 1151 es foglalatban 2-3 Pin El van hajolva. Nyíregyházán van aki ilyet vállal? Ajándékba hoztam egy 6700k T a 11 éves keresztfiamnak és ahhoz vettem a lapot az apróról. Kicsit átvertek.... Esetleg órás , ékszerész?
-
Tamás9x
őstag
Motoros, kerékpáros telefontartót hol érdemes venni?
-
Golyo69
senior tag
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
betyarr
veterán
a városban máshol is áramszünet van,vagy az örökös élvez csak "előnyt"?
-
Archttila
veterán
válasz Pepe78 #59337 üzenetére
Nekem egyszer a Koble Zoli (Vay Adam krt 13) szepen rendberakta
Barmelyik PC boltba meg be ne vidd, mert annyit ertenek hozza mint hugom...[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
tag
Eladó dolgaim:
sata dvd-írók 1k/db
Intel G1840 3k
Xbox 360 kontroller 3k
Wacom Mambo rajztábla 10k
COoler Master GX750 táp 13k
Arctic Liquid Freezer 240 hűtés 14k
GIGABYTE GE-P610A-C2 610W táp 7k
Asus Z270 Mark 2 lap 27k
Corsair H100 vízhűtés 17k
Cooler MAster Hyper 412 hűtés 5k
FX8320 proci 15k
Razer Ornata Chroma billentyűzet 10k
Be Quiet Shadow Rock hűtés (csak az amd-s lefogatója van meg) 5k
Gigabyte 650w tápegység moduláris 8k
GELID GX-7 CPU Hűtő (csak az inteles lefogatója van meg) 5k
Ace 600w táp 6k
500gb 2.5" sshd 8k
Corsair CX750M táp 15k
Asus H110M-A M.2 lap + I3 7100 cpu 34k
Bitfenix NEOS gépház 5k
2x4gb Corsair 1600mhz ram 10k
500gb sshd 2.5" 7k
Dell SE2416H Monitor 24k
1tb 3.5" sata hdd-k 6k/db
Gigabyte 420W táp 4k
Gigabyte Z87N-WIFI lap 20k
Logitech C270 HD webkamera 3k
Geforce GTX770 4gb vga 22k
ASUS MAXIMUS V FORMULA Alaplap 25k
I7 3770K cpu 36k
4x4gb Corsair ddr3 1600mhz ram 20k
Thermaltake Overseer RX-I ház 14k
Ac Freezer 13 hűtés 5k
Cooler Master 600w tápegység 7k -
szasanyi
félisten
Tudja valaki, hogy hol lehet(ne) beszerezni egy közbetétnek való réz 48x48x3mm méretű darabolt? A pontos méret és a sík felület feltétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest