-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz Tökmindegy #9500 üzenetére
Most mért? Csak szerény 7-40%ot ad a 7970nek
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
[link]
visszaszámláló a rajthozNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
fatallerror
addikt
válasz DemonDani #9503 üzenetére
ugyan rendes tesztre vártam ekörül de ez is vmi, nem sok helyen gyorsabb a 7970, nagy felbontásban látszik h kevés ez a memória a 680nak. leginkább a bf 3 szép nagyon :]
am milyen játékokkal teszteltek már, lehet fake teszt
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
veterán
válasz Tökmindegy #9506 üzenetére
Nekem is ez tűnt fel. Érdekes, hogy kb a Crysis-on kívül a 7970 nem tudott profitálni a 3GB-ból, fullhd fölött.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #9508 üzenetére
A Crysis 2-ben nem számít a 3 GB VRAM. 1,5 GB max, amit igényel a játék. Így tervezték. A tesszellációból lehet nyerni. Ez a fontos eleme a játéknak. Tudjuk is, hogy milyen bullshit szintű az a tesszelláció. Ezért került ki a program a tesztjeinkből, mert az AMD új tesszellátora baromira jól érzi magát rajta, és ezt a rendszerbe bevezetett trükközésekkel éri el.
Ha olyan helyen tesztelnek, ahol erős a tesszelációs terhelés, akkor a GCN ilyen előnyöket épít ki. [link] - Ez a Crysis 2-ben reális, de más program nem fog tartalmazni olyat, hogy a sík padlót felbontja egy rakás háromszögre, szóval ez a teljesítménykép torz a ténylegeshez viszonyítva. Vagy nézheted ezt a részt is. [link] Ezek a terhelések tipikusan tetszenek az AMD Gen9 tesszelátorának, mert egyszerűen lementik a felületet, és csak visszatöltik. Eközben a többi hardver a lelkét kidolgozza, hogy felbontsa képkockáról-képkockára.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
DemonDani
addikt
(#9511) fatallerror
biztos sok álmatlan éjszakája volt... (vagy lesz? )[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
válasz DemonDani #9503 üzenetére
Ha a link végén átírjátok az utolsó két számot kb- 40-től egészen 80 valameddig mind 680-as képek. Fogyasztás, zaj, egyéb grafikonok.
Ahogy azt sejteni lehetett, guru3d szépen beillesztette a tavaj decemberen készített 11.12-es driveres 7970-es mérések közé a 680 eredményeit.
Nem lenne ilyen rózsás a helyzet jelenlegi driverrel.
De mindenesetre szép.(#9514) adamssss: Itt a válasz a hsz.-emben.
Legelső driverres eredmények közé rakták be.[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
szerintem kamu teszt, ezekkel a játékokkal ki tesztel már rofl... 2 mai játék van benne
-
DemonDani
addikt
válasz fatallerror #9517 üzenetére
sli hsz
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz fatallerror #9517 üzenetére
nézd meg a techpowerup felhozatalát
(#9516) Forestgreen
nem kell itt reklámozni, ezt a kritikán aluli hulladék oldalt a jövőben. Köszönjük Emese!
-
Tökmindegy
senior tag
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
veterán
válasz Forestgreen #9516 üzenetére
Én most láttam először. Nem rossz...
Tökmindegy: Első teszt?
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #9514 üzenetére
A Crysis 2-ben a bullshit tesszelláció nagyon szélsőséges helyzeteket teremt. Például a kezdő résznél, ahol csak pofáznak még a Radeon HD 5850 is elveri a GTX 580-at. Aztán vannak olyan részek, ahol extrém mértékű a tesszelláció, és ilyenkor a GCN Gen 9 tesszellátora brutál előnyöket épít ki. Röviden az egész program úgy szar ahogy van. Az eredmény zömében attól függ, hogy hol mérsz, és így az erősorrendben is óriási különbségek lehetnek. Ezért vannak ennyire nagy különbségek a Crysis 2 tesztek között. Azt meg nehéz eldönteni, hogy hol mérjünk. Az elején a teszt nyilván torz, mert eléggé egyedi eredményeket ad. A tesszellációs helyeken, meg hatalmas előnyt adsz az új generációs Radeonnak, és alapvetően kérdés, hogy ezt más programban újra látod-e, mert mindannyian tudjuk, hogy a Crysis 2 tesszellációja durván mesterséges, és elnagyolt. Továbbra is úgy gondolom, hogy sík felületeket nem érdemes milliónyi háromszögre bontani, mert semmit előnyt nem ad a képminőségben. Egyszerűen csak eltorzítja a VGA-k erőviszonyát. Ezért egyébként mi is úgy döntöttünk, hogy visszatérünk a Crysis Warheadhez.
(#9511) fatallerror: Persze. Nyugtatóznom kellett magam.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
fatallerror
addikt
válasz Tökmindegy #9520 üzenetére
ennek teszt külseje van lehet h valós : D bár soványka
de kurva lassan lapoz, mindenki rácuppant xD
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
átnézve a tweaktown-os tesztet elég durva, 2 játékot kivéve mindenhol gyorsabb mint a 7970 még min fps-ben is. hűvösebb, csendesebb viszont többet fogyaszt de így is durva
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #9524 üzenetére
Igazából az AC-vel az a bajunk, hogy DX9-es. Az új kártyákat már minimum DX10-es környezetben szeretnénk mérni. Persze ez nem kőbe véset szabály, csak próbáljuk tartani magunkat az elveinkhez. Na meg ugye kérdés, hogy mennyire egyszerű benne mérni. De mondjuk ennek nem néztem utána.
-
veterán
Ha adhatok egy tippet, vannak a játékban futó versenyek, amikor egy adott szakaszon kell sprintelni. Szerintem ott lehetne mérni.
Azért is lenne jó bevenni, mert nagyon sokan játszanak vele. Az ok, hogy teszteltek pl egy Metro-val, de azon kívül, hogy mindig megállapítjuk, hogy mekkora egy bullshit a játék optimalizációja, semmi haszna sincs a tesztnek, mert kb már senki sem játszik vele...Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
DemonDani
addikt
-
-
DemonDani
addikt
F.E.A.R. 3, Anno 2070, Homefront
ha sokat játszott kell, akkor meg ott az új WoW... azért az se nagyon tekerKing Arthur II mint hazai fejlesztés
Oil Rush is elég állat játék lehet, itt még lenne opengl isha már így feljött mi az ami jó lenne még
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
engem még mindig ez a mem sávszél meg 2 gb vram aggaszt h mennyire lehet így időtálló azért 1 dx 11.1-es kártyának 3 évig jónak kéne lennie
-
atok666
őstag
válasz Tökmindegy #9520 üzenetére
Bedolt a szegeny tweaktown, nem birta a terhelest
Atok
-
veterán
válasz fatallerror #9535 üzenetére
Szerintem sajnos manapság már nem azokat az időket éljük amikor egy csúcs vga 3 évig "csúcs" közelben marad.
Szerintem nem kevés az a 2 Gb. Nincs nagyon olyan játék ami 1.5 fölött zabálna.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
DemonDani
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz DemonDani #9541 üzenetére
Persze a kis ram sávszél itt lesz a szűk keresztmetszet valszeg akkor az lesz amire gondolok fullhd-ba alázni fog, de afelett már a másik oldal lesz a nyerő.
(#9542) fatallerror A fogyi engem nem igazán érdekel, annyi hogy legyenek 300W alatt azt kész. De e szerint igen kevesebbet fog enni a 7970.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz fatallerror #9544 üzenetére
Lehet hogy az egyik Total DP-t ad meg a másik meg Typical-t...
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
SzlobiG
félisten
válasz fatallerror #9544 üzenetére
Szerintem trükközés lesz itt valszeg az alsó 700MHz-es értéknél lesz 195W. 7970 hivatalosan 300W alá adta meg, de nem pontosan.
(#9545) adamssss Szintén, de most már mind1 itt csücsül a 7970. Az ára az kb annyi lesz mint a 7970-nek amikor nyitott főleg most hogy romlik a forint elég szépen.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
értem, de azért illene kevesebbet fogyasztania mert csak : D
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest