-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoty
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz KillerKollar #9899 üzenetére
Nyilván, de te jöttél, hogy úristenúristenúristen, de drága a 690-es... Mintha nem ez lenne a "normális" egy Enthussiast kategóriás cucctól. Na jó... AMD-nél nem... De a GTX 590-nek úgy volt magasabb az induló ára, hogy szarabb volt a 6990-esnél összességében.
csoty: Most mond meg...
korcsi: Igen. A 690-es esetében pivibel, mert kb 10k-val lehet majd drágább a 680SLI-nél, ha lecseng az újdonság/hiány. Papíron egy árban vannak.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Löncsi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9903 üzenetére
Na jó... AMD-nél nem.
Mert a 7000 széria milyen occó.
Írj ilyeneket még, pls. Legyen jó napom, jó idő van, süt a nap, fokozd.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
KillerKollar
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9903 üzenetére
Engem az sokkolt hogy ugyan annyi mint a 680 SLI...ha a 680 600 dolcsi lenne és így az SLI 1200,a 690 meg marad 1000 azt mondom oké,ezt vártam.De így....
-
TTomax
félisten
Nem mondanám,hogy drágább mint két 680-as... 700 font a 690,a 680-ak darabja nem nagyon 410-420font alatt... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mert a 7000 széria milyen occó.
Mihez képest?
Indúlj ki abból, hogy az nV még akkor is fölé áraz, ha az adott Radeon veri az megoldásukat. Tisztelet a kivételnek, de annak általában marketing-szerepe van. Ezek cégek. Nem jótékonykodnak. Az AMD is csak azért ilyen, mert viszonylag hátrányos helyzetben vannak a konkurenciával szemben.
KillerKollar: De miért? Ez csak annyit jelet, hogy teljesítményben is közel ugyanott lesz a 690-as, mint az SLI. Ez miért olyan nagy baj?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TTomax
félisten
-
-
fatallerror
addikt
válasz KillerKollar #9894 üzenetére
teljesen mind1, biztos h pár ezres különbség lesz csak árban, dupla annyiba kerül és kész(500 és 1000 dollár), ez van :] persze ha tényleg 999 dollár az ajánlott ár és h mennyire térnek el ettől de kétlem h lefele térnek majd el : D inkább felfele : D
szóval kár mormogni, ennyibe kerül és kész és jó vételről ezen a szinten már nem beszélhetünk amúgy sem : D
#9895) TESCO-Zsömle: igen elvileg haszonnal de ha megfigyeled átlag 30%-al nyugodtan rászámolhatsz a dolgokra, figyeld csak meg h 280-283 ezer ft lesz : D de lehet h nem de valóban eddig akármit átszámoltam mindig 30%-al szoktam és szinte forintra annyi is szokott lenni, mindig több a 27% áfán felül :/
don't tell me what i can't do!
-
KillerKollar
őstag
válasz fatallerror #9912 üzenetére
Majd meglátom melyik lesz az olcsóbb.Az SLI vagy a 690 de többet biztos nem fizetnék érte mint az SLIért.
-
fatallerror
addikt
válasz KillerKollar #9913 üzenetére
veled kapcsolatban több kérdés is felvetül. 1. minek váltasz 590ről 2. minek kell neked 2 gpu nincs is játék most : D
-
csoty
aktív tag
válasz fatallerror #9914 üzenetére
Nekem mennyire jóljönne az a 2 gpu... Kicsit álat lenne
#csotykocsithajt
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #9895 üzenetére
a 680 ugyanúgy 500 USD, mint eddig minden high-end egyGPUs VGA. semmi nem nyomta fel a 690 árát, egyedül az, hogy az nVidia szerint ennyiért is megveszik.
az utolsó mondatot nem értem - ez hogy kapcsolódik a témához?"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
TESCO-Zsömle
félisten
a 680 ugyanúgy 500 USD, mint eddig minden high-end egyGPUs VGA
A HD7970-es 550$-on indított.
semmi nem nyomta fel a 690 árát, egyedül az, hogy az nVidia szerint ennyiért is megveszik.
Végül is ja... Ezzel rövidre is zártad a dolgot... Csak hát ez nem igazán ad magyarázatot a dolog miértjére. Én is írhattam volna, hogy "mert ennyi az ára"...
az utolsó mondatot nem értem - ez hogy kapcsolódik a témához?
Például úgy, hogy egy ITX lapba nehezen építhető SLI. 690-el viszont áthidalható a probléma.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
veterán
válasz fatallerror #9919 üzenetére
hmmm... Majd ha kijön... Azért nagyon sávszélessége van, mint a 560TI-nek...
Nem lesz az rossz... Jah, hogy 192bites? De bakker, 6000MHz-en... Inkább ilyen legyen, mint 256 3800-on....Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
csoty
aktív tag
-
veterán
válasz fatallerror #9921 üzenetére
Egy ekkora kártyára felesleges... Olyan, mint a 560ti 2GB rammal. Semmi értelme. Mert ahova több kell, oda a kártya a kevés.
Ahogy nézem, sacc/kb GTX570 szint lesz. Azért az nem lesz szar
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #9917 üzenetére
az 550 USD-t is ugyanilyen bepróbálkozásnak láttam, csak kicsit szolidabban - ott még volt valami köze a dolognak a valósághoz
azt hiába írtad volna, hogy "mert ennyi az ára", az nem magyarázat semmire. én azt mondtam, hogy a 999-es ár semmi mással nincs közvetlen összefüggésben, mint azzal, hogy az nVidia megpróbálkozik vele, benyeli-e a piac. ez nagyon nem ugyanaz.
a nekem szóló utolsó mondatra gondoltam, a kitermelésesre
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jaaa...
Arra gondoltam, hogy míg a piac ment, addig a felső-házban megengedhető volt például egy kártya veszteséggel történő árusítása. A legkisebbek viszik a hátán az egészet itt is. Akkor van nagy baj, ha azok veszteségesek és/vagy a kereslet csökken. Esetünkben utóbbi jelenti a VGA-piac szűkülését, mert a legnagyobb szeletet kitevő belépő-szintet elkezdték felfalni az APU-k. És ez gyorsabban megy végbe, mint az várható volt. Túl nagy ütemben csökken a kereslet a diszkrét VGA-k iránt. Mobil szinten már csak ott alkalmazzák, ahol feltétlenül szükséges, különben már ott is az APU IGP-je megy.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sonja
nagyúr
GIGABYTE GTX 680 SuperOverclock WindForce 5X Pictured Some More
Nem egy szépség szvsz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Angel1981
veterán
válasz Dragbajnok #9858 üzenetére
Dögös kis animáció!
-
SzlobiG
félisten
válasz TESCO-Zsömle #9930 üzenetére
Hűteni biztos jól hűt, csak hallás károsodást ne szenvedj.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SzlobiG #9931 üzenetére
Hát az már ránézésre is látszik, hogy nem vérpistikéknek és vájtfülüeknek van... Ez kemény tuningos vas. Maximális hőleadó felület. Aki léggel akar extrém tuningot, annak tényleg csak 5db szuperszonikus venti kell rá brutális statikus nyomással, és már kész is van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #9930 üzenetére
HOpsz elbújt az 5.
Melege nem lenne, viszont kb kiszakítaná a helyéről a vga-t.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DemonDani
addikt
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
fatallerror
addikt
válasz TESCO-Zsömle #9937 üzenetére
sok ilyen van. az rendben h nem olvassák a külföldi híreket de legalább itt a ph-n elolvashatnák xD
-
DemonDani
addikt
válasz fatallerror #9938 üzenetére
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
fatallerror
addikt
holnap tesztáradat, kíváncsi vagyok a fogyasztására
szerk: bocs, holnapután
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #9940 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem lesz vészes - legalább is a teljesítmény / fogyasztás aránya biztosan jó lesz!
-
Löncsi
őstag
1344 CUDA maggal, 112 textúrázóval, 32 renderelő egységgel és 256-bites memória interfésszel kerül forgalomba.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fatallerror #9944 üzenetére
Nem.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
fatallerror
addikt
milyen rövid már
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest