Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz rocket #3810 üzenetére

    Az AMD is teljesen szétcsúszott már e téren. Mostanában párossávan jönnek a driverek: az aktuális WHQL, és rögtön rá az aktuális igényeket is kielégítő nem-WHQL, de hivatalos "hotfix" driver. Na meg itt is sokkal több már mostanában neten a beta és RC verzió, mert hiába van havi 1 WHQL, ha abba épp nem sikerült még belevenni a WHQL tesztre küldés előtt azt a játékot, amivel számottevő mennyiségű user akar majd játszani azalatt a durván 4 hét alatt, mire kijön a következő WHQL, vagy akár az alatt a pár nap/hét alatt, mire kidobják a következő hotfix drivert, és jobb, ha addig találsz magadnak egy beta verziót, mint ha írsz egy emailt a supportnak minden nap, hogy "mikor lesz már driver, ami....?".
    Nv-nél pedig már kevesebb a beta driver a neten, mint egy időben volt. De sosem értettem miért kell attól megszédülni. Ha napi buildek vannak, akkor sem vagy köteles minden nap két-restarttal végzett frissítésre, csak ha valami gondod van egy programmal, akkor tehetsz egy próbát, ahelyett, hogy ölbe tett kézzel ülsz a gép előtt, hogy "majd jövőhéten játszok is", ez csak a tetszőlegesen sűrű cserére ad lehetőséget, nem kötelez semmire, és ott vannak a fórumok, ha valaki kipróbál egyet, tud tippet adni...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák