- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz Fisherhun #2300 üzenetére
Én a 7600gt óta nem preferálom vgaban a gigát. Túlmelegedett, vram meghalt. Most akármelyik jó lett volna nekem, de az utolsó kártyáim 560ti, 660ti asus volt 680 msi(twin frozer, utána lightning). (ezekhez jutottam amúgy a legolcsóbban) Tehát ha a giga lett volna olcsó akkor azt veszem. Bár ezekkel annyira meg voltam elégedve, hogy most már inkább hanyagolom a gigát.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Forestgreen
aktív tag
válasz gainwardgs #2301 üzenetére
Úgy nézem a procim fogja a VGA-t, az órajel emelés egyre kevesebb plusz pontot hozott...
Core i53570K @ 4200 Mhz
Gigabyte GTX 970 Gaming G1 1328/1803/1479 Mhz
62,8 FPS
2626 pont[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
kovsol
titán
válasz Forestgreen #2303 üzenetére
Valley meg a proci limit? Pont, hogy a valley és a heaven jóformán meg se mozdítja a procit.
May the Force be with you!
-
Forestgreen
aktív tag
csak azt vettem észre, hogy darabig jó emelkedik a pont, aztán egyre kevésbé, ezért gondoltam...
Majd elfelejtettem, tuning alatt 61 fok az 1328/1479 órajeleken
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
fLeSs
nagyúr
Aqua-ban van Giga G1 Gaming (Aqua áron).
[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
JoolsNOS
veterán
válasz Forestgreen #2305 üzenetére
Memóriát küld meg aztán fog az emelkedni. Procit akár vissza is veheted, akkor is valleyben ugyanazt kapod.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
h1mpi
félisten
Na jön nekem is egy 980-an, jött egy jó lehetőség Az aláírásom érdemes figyelni
Fully electric lifestyle!
-
gainwardgs
veterán
válasz Forestgreen #2303 üzenetére
Procinak minimum 4.5ghz
-
Forestgreen
aktív tag
Nah, egy újabb próbálkozás:
1340/1868/1491 Mhz (alap feszen)
2691 pont
Nem vagyok nagy tuning guru továbbra is 4200 Mhz
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Montesantos #2310 üzenetére
Még semmit , de most van hiány találtam egy helyet, ahol 27%-al olcsóbb
-
Zyrius
aktív tag
válasz Forestgreen #2294 üzenetére
Szia,
Légyszi mondj pár szót a kártya hangjával kapcsolatban!
Coil whine-t tapasztalsz?
Alap venti hangja milyen? mennyire hallani a többi venti mellett? És ha kikapcsolod a ház ventiket, mennyire hallható? Tudom, hogy ezek szubjektív kérdések, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!
Ha lenne ebben a kártyában 0db fan mode tuti nem gondolkoznék, hogy asus vagy giga!https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Tody56
aktív tag
Sziasztok.
Talált esetleg valaki az iponnál lévő MSI gtx 970-ről több képet? Nem látok róla sehol egy csupasz hűtő nélküli képet. Illetve egyenlőre még hátlapjáról sem (nyák)
Egy külföldi oldalon azt állítják, hogy referencia nyákos. Ez szép és jó, de a 980-as ref nyákja lehet, vagy a rövid nyák amit a gtx760-nál és 670-nél is láttunk?Van valakinek valami infója erről?
köszönöm
üdv
[ Szerkesztve ]
koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
JoolsNOS
veterán
válasz Forestgreen #2312 üzenetére
Memória mehet még. Nekem kb 1525-2000et bír. Alapfeszen, de a +fesz se segít.
-
batt
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Tody56
aktív tag
Köszönöm ezt én is látom, de itt sincsen egy kép sem ahol látszik a nyák.
Az egy középső kép ami kicsit árulkodó. Hátul a hűtőborda alatt mint ha a nyákból lenne kivágva egy kis kb 5x5mm-es négyzet alak ugyan úgy mint a ref gtx980-nál.
Egyenlőre ez az egyetlen infó ami az sejteti, hogy ez egy 980-as nyák.koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
warcat
veterán
Bízom benne,hogy a "zajon" agyaló leendő vevőknek vízhűtés van a gépében 800 alá leszabályozott házventikkel,ezek hiányában minden más túlzajongja.Komolyan már 145 w TDPs kártyák olyan hűtésekkel amiket még ~200 és fölé terveztek
EA: It's in the crate!
-
Tarill
őstag
ennek ram van a nyák alján is most komoly? ===> [link]
4. kép az oldalon
[ Szerkesztve ]
-
-
Zyrius
aktív tag
nem kell ahhoz víz, nekem a leghangosabb ventim jelenleg 400fordulaton pörög, táp néma üzemmód, HDD 1 van csak és az is csak akkor megy, ha torrentezek egyébként kikapcsolt állapotban pihen. Ezt a csendes környezetet csúnyán meg tudja törni egy netezés alatt hangosan (hallható zajjal járó)kártya.
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
h1mpi
félisten
Az én webshopomban se sokáig volt meg a Strix
-
Erdei88
veterán
Terhelés alatt ad ki nálatok bármilyen hangot is a kártya?
Nálam elég durva hangja van. Konkrétan lehet hallani 3 méterről, zárt házból.Vihetem vissza?
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #2335 üzenetére
Sajnos nem tudom felvenni, de elég durva ciripelő, recsegő. Még sosem hallottam ilyet.
Csak terhelés alatt csinálja. Átdugtam másik konnektorba a tápot, másik PCI-E csatlakozóval és másik slotba is tettem. Ahogy terhelést kap rákezdi, ráadásul nagyon hangos is
Akkor megvan az első selejtes példány[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Metro last lightban elég durva a 970:
A titánra is ráver bőven.
Ami fura, hogy a max fps bőven nagyobb a titánnál, de az átlag nem.
Most nézem az csak egy pillanatnyi kiugrás a 780 és a titánnál is.[ Szerkesztve ]
-
-
fLeSs
nagyúr
Asus Strix reklámanyagból idézet:
"DIGI+ VRM with Super Alloy Power
30% less power noise and 2.5X greater durability
Acclaimed DIGI+ VRM with exclusively-formulated alloy components boost performance by reducing power loss, enhancing durability, and achieving cooler operation. Choke concrete cores eliminate buzzing sound under full load while capacitors assure a 50,000-hour lifespan: equivalent to 2.5 times longer than traditional capacitors."Asus!!!
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs