Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemusz

    addikt

    Sztoriznék egyet én is. Néhány hónappal ezelőttig egy 1 GB-os HD7750 tulajdonosa voltam és azzal is meg voltam elégedve. Haha, nevethetnek most fel sokan, hiszen a megjelenésénél is csak a belépő szint alsó fertályán lévő kártyáról van szó, mégis hogy lehetne azzal valaki elégedett, 'tutira nem hajcsa ki a gtaV-öt 60 fpssel'. Nos, nem mindenkinek az ultramax grafika és az egyjátékos játékok a mérvadó.

    Többnyire CS:GO-val játszok (4 ezer óra, felső 1% alias globál rang), ami az egy szálas proci teljesítményt szeretni, így sokkal nagyobb teljesítménybeli növekedést tapasztaltam amikor az X4 Athlon 750K OC-t leváltottam egy i5 3550-re. Aki kompetitíven játsza a CS:GO-t vagy bármely más lövöldözős multis játékot az amúgy is tudja, hogy az ultramax grafika nem a profik hóbortja, hosszú távon nem kifizetődő, mert alacsonyabb beállítások mellett könnyebb észre venni az ellenséget és az így szerzett magasabb fps áldásos hatása sok mindenre kihat. i5 mellett HD7750-el meg volt nekem alacsony grafon a 150-250 fps, tehát most a GTX950-nel kb kompromisszummentesen játszhatnék a játékkal max grafikán, de minek? Inkább maradok a jól bevállt beállításoknál, az ellenfél könnyebb láthatóságánál 300-400 fpssel. WoT-ban, War Thundersben meg egyéb játékokban, ahol kevésbé akarok kompetitív lenni se megyek ultrára meg maxra. Aki olyan attitűddel rendelkezik mint én, már alapból azzal kezdi egy új játékba való elmélyedést, hogy megnézi melyek azok a beállítások, amelyek hozzák azt a mennyiségű fps-t, ami ahhoz kell, hogy ne érezzen bármiféle fennakadást a játékmenetben.

    Meglátásom szerint ha leegyszerűsítjük a dolgot, akkor két típus van, a habzó szájú grafikamániás, aki inkább laggol folyamatosan vagy éppen vesz meg több százezerért egy gépet csak azért, hogy az utolsó porszemet is élesen lássa a játékban, meg van a folyamatosságot kedvelő fps hajcsár. Ki ki döntse el maga, hogy melyik tábort erősíti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák