Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz akoska07 #68853 üzenetére

    jaja, 200 USD alatt vagyok kivancsi mi lesz, ott a Ryzen se csinalt tul sok mindent.

    (#68855) TTomax : hat ja.

    viszont ahogy jelenleg kinez intel oldalrol ket megoldas volt, vagy remenykedni, hogy a "best single thread performance" mantra eleg igy 2017ben dupla magszam ellen es kihasznalni hogy az AMDnel ellatasi problemak is voltak, vagy kihozni a 8700Kt meg azelott hogy Q1re elkeszul a Ryzen2 es ezzel intel oldalrol gyakorlatilag kivegezni a HEDT platform aljat. ami 2066 klasszikus prosumer ertelemben eleve halvaszuletett volt.

    a 8700K mondjuk tetszetos. kevesebb magja van mint az 1800Xnek, viszont egy szalon gyorsabb annyival hogy vegeredmenyben tobbszalas teljesitmenyben se legyen sokkal gyengebb, platform szinten is eleg hasonloak tudasban es arban is konkuralnak.

    meg eleve az se rosssz, hogy 3930K utan vegre jott a mainstream platformra is egy hatmagos, ha mar negymagos HTval az I7-860 ota volt.

    ez egyedul 2066 i5/i7 tulajoknak rossz, de azokon mar amikor megjelentek latszott, hogy az intel tultolta a profitmaximalizalast.

    en enduserkent mondjuk eloszor erzem ugy intel i7 startkor mainstream platformon a 3770K startja ota, hogy ez igen, gyakorlatilag az elozo modellrol is adott esetben erdemes valtani.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák