Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #50603 üzenetére
Na de várjál,mert most majd a 480 is hozni fogja 200 dolcsiért...újabb siker story,meg is mondták előre ez az év az AMD éve lesz... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
Vmelyikotok nem jartas autoba szerelheto camerakbol?
Mar 500 tesztet vegigneztem, mindegyik mas es masra eskuszik, hogy mi a legszuperebb cucc.
Aztan elkezdek kicsit forumozni vagy nezem az amazonos hozzaszolokat...es tele tele hibakkal, problemakkal mind.
Mar a multkor vettem egy MiVue™ 658 WIFI-t mert hogy az arahoz kepest milyen jo...
Ahhoz kepest jott egy optika hibas fos ebayrol, amit pont ma kuldtem vissza...
Amugy akar rendelnek is egy masikat, de amig nalam volt teszteltem, 64GB-os microSD-vel hol felvette amit latott hol nem...legujabb firmware-el, ugyanis a gyarival hibasnak latta az sd-t.
Tanacstalan vagyok, most lehet megprobalok egy Snooper DVR-4HD-t...mert allitolag az is marhajo...meg a hozzaszolok alapjan talan tenyleg eleg hasznalhato is lenne...[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #50621 üzenetére
Meg akar 150-180£-at is adnek erte, csak lenne jo.
Kepminoseg legyen jo 64GB+ memoriatamogatas, GPS (akar speedcam alert-el) minimum 150° latoszog.
Es ami fontos, soha nem hagynam a cegesbe ejszakara, legyen konnyu leszedni.
Nah ezek amiket osszeirtam nincs egyetlen cam-nel sem sajnos...
-
ÁdiBá
veterán
Ezt a b*** orosz bírót meg a szimulátor brigádját, aztat!!!!
ÁdiBá
-
ScomComputer
veterán
Húú bammeg nagyon izgultam.....a biró meg Ááááá nem tudok szépet írni,biztos bant kapnék..egy életre...Deeee megvan jó ez nekünk!
Öngól...nem hiába a himnusz....." Isten áld meg a Magyart....megbűnhődte már e nép a múltat és jövendőt... "
Isten velünk volt...[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
90-100 ezért keresnek 980Ti-t, mert az reális...
Közben találtam olyat aki 90ért Ti-t keres 80-ért 290-et kínál...Valaki elkezdte ezt a 980 Ti semmit nem ér hullámot és egész naggyá nőtte ki magát
-
hszilard666
veterán
Kész vége. Ennyivút. Gk110 topikbelesett. Vicc ami ott van.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
addikt
VR-ready?
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #50634 üzenetére
Érdekes fog ez alakulni. 100-110-ért én is nagyon szívesen vennék 980 Ti-t.
Az AMD is kihozza, a 390/390X teljesítményű (plusz Beast fokozat ) RX480 és akkor ott is lesz 55-ért keresek 390X-et
Láthatóan több 290/390/X van eladó mint eddig, azoktól is próbálnak megszabadulni -
addikt
válasz Erdei88 #50635 üzenetére
És jogos is, amit írsz, szerintem is becsúszhat a 390-ek ára 65k környékére.
Amúgy meg nem akkora dráma ez a "keresek 980ti-t 90-ért".. Nem fog kapni annyiért, ennyi.
110 alá még év végén sem fog lemenni az áruk szerintem.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
keIdor
titán
válasz #Morcosmedve #50634 üzenetére
Nincsen benne finomszemcsés tündérpor, az RX 480-ban meg igen, tehát még annyit se érnek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
AMD gyàrtósor!
Itt spórolnak a lóvèval rendesen. -
Devid_81
félisten
Szerintetek meddig birja a gyari fecskendoben az ARCTIC MX-4?
Merthogy most talaltam ra a fiokban, pont 3 eve vettem amikor a mostani gepemet raktam ossze (kiveve VGA-k persze) de en azota sem hasznaltam
Procin meg mindig a Corsair fele paszta van...remelem az is jobb fajta...
-
törölt tag
Hüllőt nem látta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- BenQ GL GL 2780 gamer monitor 27"/1ms/75 Hz/hdmi/LCD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest