Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Ezt meg annak aki megerdemli
...
-
TTomax
félisten
ohh igen... 4K 144Hz ips Freesync/Gsync[link]
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz #Morcosmedve #50055 üzenetére
Nagyon sok játékban van máris 60+ fpsem,csak hát minek ha szét tearingeli az egészet...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Hát nagyon szurkolok az AMDnek,hogy végre valami kompetens cuccal jöjjenek ami olcsó gyors sok VRAMMal maszlagoktól mentes,nem kell hogy "mini" legyen,nem kell hogy VR legyen,csak menjen mint a szélvész mert az nV olyan szinten el van szállva az árazással hogy az még nekem is pofátlanság...
-
cyberkind
félisten
válasz TTomax #50057 üzenetére
Baszhatjuk kőkeményen sajnos.
Az AMD el van a saját kis világában meg a HBM és társai innovációjával amit nem nekik kéne erőltetni, nekik egy rohadt erős de olcsó kártyát kéne csinálni azt kész, viszont ezt senki sehol nem érti meg ők meg főleg nem, úgyhogy rip bad motherfuckeres pénztárcám tartalma, szerencse hogy az 1070 viszonylag olcsó.
-
cyberkind
félisten
válasz WaterWawe #50059 üzenetére
Igen, csak emlékeim szerint nem a kisebb szarok jöttek előbb hanem ez a nagy és úgy a többi, vagy nem?
Ettől függetlenül erőből kéne kártyát csinálni ami aláz és kész nem a sok be nem következett szarral foglalkozni pont nekik, majd ha lesz pénzük tegyék.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #50058 üzenetére
Hát nem tudom a custom 1070 175Ks ára mennyire baráti... a 1080ról meg aztán még inkább nem mondanék semmit... kb a 1080nak kellene 175Kba kerülnie...
-
cyberkind
félisten
válasz #85552128 #50062 üzenetére
Az a baj hogy az NV-nek mennie se kell mert miért, övék a piac, viszik mint a cukrot ezt a méregdrága 1080-at ami még nem is annyira király DX12-ben, legalább villantotta volna meg ezt, mert gondolom sokan nem 2 évre vennék ezt se, de megint ez lett, szokásos ígérgetés a másik oldalon ja meg az hogy CF-ben ez a Polaris vagy mi jobb mint az 1080, a büdös életben nem kéne több kártyás rendszer és sokan vannak ezzel így, reménytelen az egész megint csak az árak még messzebb kb a végtelenben vannak.
Már több éve nincs rögtön, semmi jó nem lesz itt se ahogy a proci oldalon se, sőt még a konzolok is 3 évente újulnak meg, rohadt jó az egész.[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz TTomax #50056 üzenetére
Sajnos igen...
Többi hsz-re: én is kiszálltam egyelőre az nV-ből, szerencsére sokat segített, hogy alkalom adtán játszok és a középkategória is kiszolgál, ott pedig jó piros nagyon. Pascal egy emelt órajelű Maxwell, ehhez emelt árakkal, picit jobb DX12-vel (még mindig gyenge), engem elszomorított.
(#50065) cyberkind: Majd, ha 120k lesz, mert max annyit ér, miután kint van és beállt a 1070 paletta...
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
cyberkind
félisten
válasz #Morcosmedve #50064 üzenetére
Ez a baj hogy csak egy Maxwell 2.0, lehet veszek is inkább egy 980TI-t azt nem izgat a többi.
-
addikt
válasz #Morcosmedve #50064 üzenetére
Ez szó szerint így van.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
daveoff
veterán
válasz cyberkind #50065 üzenetére
Én most úgy vagyok, hogy a 980ti-t fogom nyüstölni, amíg csak lehet, dolgozzon csak meg az áráért. FHD-nál feljebb amúgy sem akarok menni még jó ideig, úgyhogy jó lesz ez még sokáig. BF1 szaladjon aztán jól van, az se érdekel ha nem megy majd ultrán. Jelenleg le se szarom a gép fejlesztést, de ez majd úgyis változik.
A másik dolog, hogy beszart az új gépem múlt héten, úgyhogy nagyon felhúzott, gariztathatok hetekig. Azt se tudom mi a baja, még nem sikerült kideríteni, pedig próbáltam már mindent. Ráadásul előtte pár nappal vitték el a régit....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz TTomax #50068 üzenetére
Nem tudom, az alaplapra gyanakszom, ugye csinálta, hogy nem indukt el, csak ha áramtalanítottam, vagy kihúztam a DP kábelt a kártyából. Na most már nem indul el sehogy, akármit csinálok. Még mielőtt végleg meghalt tápot is cseréltem, azzal is ugyanúgy szarakodott. 90% hogy a lap, ha nem, akkor ram vagy táp, csak ugye most nincs itthon semmi plusz cuccom, hogy teszteljek.
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #50069 üzenetére
Nem húztad véletlen egy picit túl a proci hűtést?Illetve minden pin rendben van a socketban?Szedj ki belöle mindent amit csak lehet egy ramot hagyj benne ,vga se kell,hard drive semmi,csak a lap proci egy memóra,és a lapra dugd a vga kábelt.Nézd meg mit csinál így,nézd meg jól a 24pines és a 8pines tápcsatit is,nem e véletlen lazult meg az egyik kábel.Ha igy sem indul el akkor esetleg biosa reset,elem ki-be,rakj rá egy csipogot,és figyeld mi a hibakód ,illetve ha van rajta bios post jelzö akkor az sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
Srácok 6600k -> 6700k csere megérne szerintetek egy 35-40k-t?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #50061 üzenetére
1070 erre nem kapható egyáltalán (fura, szokott lenni minden), 1080at meg ráárazták 980Ti korábbi szintjére.
a reviewek meg tapsolnak, hogy mekkora jó, eltelt egy év és ugyanazt a teljesítményt megkapjuk
olcsóbbankb ugyanannyiért ahogy nézem a kifutó 980Ti árakat.yay?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #50072 üzenetére
Pontosan ez a baj, a 780 teljesítményét is megkaptad a 970el,de menyivel lett olcsóbb?
-
gyiku
nagyúr
dicsak mi megy itt 50057-tol
hüllő
-
nagyúr
válasz TTomax #50061 üzenetére
1440p-re is elég a 980Ti,csak tudni kell beállítani a játékot,de ez ugyebár egyikünknek sem új dolog.
Azoknak mindenképp az akik fejvesztve rohantak eladni az aprón a jó kis 980Ti-t.Itt kint is volt pár őrült figura.
Gondold el,hogy tudtam venni még egy Lightning-ot.
Ami előtte egyenlő volt a lehetetlennel (folyamatosan vadásztam),mert senki sem volt aki eladja.
Én hálás vagyok a 1080-1070 megjelenésének.A pacal árazása... hmmm kitárgyaltuk a saját topikjában.
Abban is biztos lehet mindenki,hogy amire mi várunk 1080Ti és új Titan,az is rohadt drága lesz.
Majd kiderül érdemes lesz-e foglalkozni vele.Sztem HBM függő a dolog.
Lehet majd akkor fogom lecserélni a 980Ti SLI-t TitanX 2-3-way SLI-re.Jelenleg egyetlen dolog foglalkoztat:
Remélem ebben a hónapban megjön a Rift.Másik topikban írtam,hogy van érdeklődő az egyik Lightning-ra,de sztem nem fogom eladni még 550GBP-ért sem.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
daveoff
veterán
válasz ScomComputer #50079 üzenetére
Nem, tényleg nem! Szombat óta rá sem néztem...
Igazából nagyjából már végigpróbáltam amit írt TTomax, de mégegyszer megcsinálom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TTomax #50070 üzenetére
Nem húztad véletlen egy picit túl a proci hűtést?
Gyári hűtőt neki,az megmondja a tutit.Én tuti teljesen darabokra szedném a gépet és újra összeraknám.
#50071 freestyée :
Inkább az a kérdés miért kell a 6700K.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz akoska07 #50083 üzenetére
Ok. Ezt így mind szép, és jó, csak megcsinálni... Amikor egy mini-ITX házba bepakoltam vért izzadva egy 240-es kompakt vizet, meg egy kompakt vizes vga-t, valahogy nincs kedve az embernek szétszedni pár hét után...
-
Devid_81
félisten
Tudom ez nem az elso probalkozas mar, viszont ha elterjedne az jo lenne.
Bar eddig akarhany notebookom volt soha nem volt rajta thunderbolt...[ Szerkesztve ]
...
-
-
hszilard666
veterán
Ha már gép probléma, tegnap megadta magát a jó kis macbookom
Ma fog kiderülni hogy fel tudom e éleszteniKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #50090 üzenetére
Fasza, szólhattál volna előbb is... Akkor tuti a lap lesz. Lehet lecserélem egy maximus vii impact-re
-
#Morcosmedve
veterán
válasz daveoff #50094 üzenetére
Én azt hittem már régen legariztattad Egyébként, attól, hogy volt hibás belőle stb. nem biztos, hogy általánosítani kell egyből.
Impact nekem a hangrésze miatt nem tetszik, a legos felepites 20 eve volt divat De ettol meg jo, foleg, hogy nem vicc aron van mar.[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #50095 üzenetére
Hangkarit nem is használom a g35 miatt, úgyhogy nekem még előny is hogy kivehető. Egyedül az M.2 portot hiányolom, mivel nincs, ssd-t is kellenne vennem...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #Morcosmedve #50095 üzenetére
hangban az ember ugyis kulso hangkarit/dacampot vesz, ha komolyan gondolja. vagy rakoti HDMIn keresztul a HIFIre es onnantol kb kell egy mikrofonbemenet meg.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #50091 üzenetére
Ééés nem. Valszeg GPU problémája van.
Fakjú AMD!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
daveoff
veterán
válasz #Morcosmedve #50098 üzenetére
Mert U.2 van rajta, olyan ssd-t meg még nem is lehet kapni szerintem
Egyébként impact hangkariját nagyon dícsérik a tesztekben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest