Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Erdei88
veterán
-
WaterWawe
őstag
Szegény "Szeffájör" (vagy "Zafír" ahogy tetszik), kapja az ívet.
-
törölt tag
Amikor megérzed a vazsin közelsègèt csak mész magadnak előre.
-
monosz
őstag
-
Erdei88
veterán
válasz #Morcosmedve #51515 üzenetére
Angolul vagy magyarul vagy kedvenc, nekem mindegy. De a demigod és a lord nagyon csókosak
-
proci985
MODERÁTOR
válasz monosz #51523 üzenetére
hát, óvatosan, ezek pár éves korukban már meg szoktak pusztulni az extra terheléstől. bár ha rendesen meghűtöd, meg előtte átnézed hogy a gap padok a helyükön vannak, a paszta oké, minden rendesen meg van húzva meg biztonság kedvéért megfújod 200m3/hval akkor azért bírnia kéne.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
monosz
őstag
válasz proci985 #51524 üzenetére
Az első dolgom az volt,hogy hütő le,gap pad csere,és friss paszta.
A hütő viszonylag csendes,csak picit melegnek találom.Lehet hogy bios szinten át kellene módosítani a venti vezerlést.
Egyébként,borzasztó elhasználtak voltak a gap-ok,már a szövet is bomlásnak indult az eredetin.A paszta meg kráteres,jó kemény volt,alig bírtam lekaparni a gpu-ról.[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz monosz #51525 üzenetére
Ultra volt az egyik elso GPU ami 150W folott evett, nem igazan voltak megfelelo bejaratott hutesi megoldasok ott meg, szoval ugyelni kell ra.
mondjuk nyalcsorgatas nekem is megvolt. a black pearl meg mai szemmel is szep.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
WaterWawe
őstag
Hűtőborda "gyártással" foglalkozik itt a PH-n valaki? Egy bordára lenne szükségem méretre vágva és két lukat kéne fúrni bele az adott helyeken. Tudom hogy fúróval és vasfűrésszel én is megtudnám csinálni, de nincsenek hozzá eszközeim és félek hogy elcseszném, vagy nagyon gányolt lenne.
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #51531 üzenetére
Most pont oda megyek. De más célból.
Elég lesz az AIO is. A GPU termeli a hő 90%-át. Ez a Borda a VRM hűtésére lenne.
Egyelőre még nem aktuális mert másra kell a pénz, de amint lehet ezt meglépem.Más:
Felhasználónév váltást lehet Pre-Orderelni?
Előre is köszönet a guruknak akik megcsinálták. -
hszilard666
veterán
válasz WaterWawe #51533 üzenetére
Hehe, az király, 1070 en nekem is aio lesz, de én nem fogok baCCakodni a bordákkal, a g10 ventij majd fújja, ha beszarik, majdnledobom gariba és kész. Múlthéten szereztem egy x31 es krakent is, csak elég lesz a kártyámnak.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #51534 üzenetére
Oké de egy 980 Ti kicsit többet fogyaszt ezáltal jobban terheltek a vrm-ek. Egyébként ha már most tervezed, szerintem nézzél olyan 1070-et amin gyárilag van külön borda.
-
hszilard666
veterán
válasz WaterWawe #51535 üzenetére
De a kfa2 n brutális vrm van nem? Szóval adott feszen kevésbé melegszik mint mondjuk egy ref VRM ja.
Tudom ám! Az EVGA SC n elvileg van egy fémlap a VRM on, és azt fogom fújatni ventivel. (Mint halottnak a csók )
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
WaterWawe
őstag
válasz hszilard666 #51536 üzenetére
Igen, de pont ez az hogy azon van fémlap, Ezen viszont ha leveszed a hűtést akkor csupaszon van az a brutális VRM. Nem bízom a véletlenre, had kapjon egy nagy bordát.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok kedves emberek!
-
törölt tag
válasz ScomComputer #51546 üzenetére
Ja! Èn kérek elnézést.
-
h1mpi
félisten
-
VTom
veterán
Mert a reggelivel mi a baj? Disznóölésről hírből sem hallottatok még?
Szegény megboldogult nagypapámnak minden reggele azzal indult, hogy 6 órakor egy házi vegyes feles, egy kávé feketén és egy szelet kenyér ki volt készítve az asztalra, a páleszt beleöntötte a kávéba, és kortyolgatva (!) fogyasztotta el, úgy, hogy közben a kenyeret rágcsálta, és hallgatta a híreket (természetesen a Sokol rádióbol, bőrtokkal, 2db lapos zsebteleppel a hátulján). A mai napig nem értem, ezt hogyan volt képes véghezvinni
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- BenQ GL GL 2780 gamer monitor 27"/1ms/75 Hz/hdmi/LCD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs