Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #50252 üzenetére
150ért tele van a net custom hosszu garis 980tivel...biztos nem adnék egy bloweres 1070ért 160at
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #50256 üzenetére
Nem akarok senki kényelmetlen helyzetbe hozni,de azt hiszem bombi is 150ért adta el... Meg sokan mások is akik 160 körül hirdették,refet láttam már 140ért is,itt PH!-n.
Amúgy meg így hirtelen első blikkre egy bontatlan állítólag,bár a gari érdekes... [link][ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
addikt
Players: Beszálltam én is az igp csapatba, oda van a 390...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
TTomax
félisten
válasz tailor74 #50260 üzenetére
Részvétem,átérzem....
(#50261) bombibmw
Ez sajnos ilyen,az vigasztaljon hogy maig használtad addig rengeted vidám percet szerzett... amúgy kaptam egy jó ajánlatot az egyik TXemre....hm hm hm...[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #50270 üzenetére
Az oké hogy sok lehet de az se sokáig lesz, és megint csak a vram lesz a korlát mint a gpu.
Nem értem én ezt az embert, úgy lázad mintha az ő pénzéből venne mindenki mindent.Ááááááá, nekem már nincs kedven többet írogatni, inkább csak hűsölök a venti előtt és netezgetek.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz cyberkind #50269 üzenetére
Rossz nézni a vergődését, de kb egy amd-s önigazolást láthattunk tőle
Gyere át a vs-be ott is istenien szórakozunkErdei : Ha a fix 60 fps a cél, maximalista és van még egy kis extra szűrő fétise, mindezt nyakonöntve egy faja Quantum Break szerű optimalizációval akkor az overkill mint fogalom nem is létezik.
Emlékszem mikor a 980ti - t feleslegesnek tartották fhd-ra. Tévedtek.
Hozzáteszem az 1070 teljesn jó lehet arra amire a srác akarja.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz ScomComputer #50274 üzenetére
-
cyberkind
félisten
1070/1080 topikban Ijk nem szarozik, szarik bele hogy off hullámot csinál meg flame-et ő továbbra is Amd-t ajánl, szarik teljesen bele hogy ha x meg y mást akkor odamegy, proci remélem látod ezt és csinálsz valamit vagy jelezni kéne?
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
Mostantól csak így iszom sört! [link]
-
Erdei88
veterán
RIP Offtopik
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #50290 üzenetére
Nem csak Gtx 970 mellé hanem úgy rohadt sokáig minden mellé 750-es tápot ajánlottak amin 10 év gari van, amúgy monosz kolléga volt, ő ebben benne van elég jól, nála 850-es megy és közel sincs kihajtva.
Én se tervezek ez alá menni, legyen csak tartalék és minőség együtt.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Inkább arról hogy minek vagy itt és minek trollkodtál állandóan mindenféle következmény nélkül?
Egy-két-sok figyelmeztetés mert csak trollkodták és flame keltést csináltál ami ugyebár tiltott a PH-n és általában figyelmeztetés megy, csak nem nálad így ezzel szépen kioffoltad a jó kis baráti off topikot, én se leszek már itt sokáig, te meg majd gyere az 1080-ba trollkodni, ott talán figyelmeztetnek is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest