- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 750 / 750 Ti (GM107) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz J.Hetfield #1849 üzenetére
Kicseréltem benne a ventit egy AC-ra, hibátlan, halk, kicsit forrasztgatni kellett.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Bjørgersson
félisten
Megerősítem, az én régi Chieftec GPS tápomban is Yate Loon venti volt, ami kb. másfél év használat után elkezdett kamaszodni és olyan hangja volt kb., mint egy traktornak. De megoldottam egy Coolink ventivel, utána megint néma volt a gép.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #1854 üzenetére
nekem is, mondjuk nekem az első dolgom volt cserélni, egy coolink swif 2-re, mert nekem hangos volt
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bandika0626
senior tag
válasz kisza25 #1855 üzenetére
Nekem egy coolermaster gx450 táp van kicsivel több mint 2 éves de semmi hangja. Egyedül a WD HDD hangja hallatszik ki ameddig le nem áll mivel SSD van a rendszer aztán még a szúnyog zümmögését is meg lehet hallani és ezt most komolyan mondom.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Bjørgersson
félisten
válasz bandika0626 #1856 üzenetére
Nekem is így van, pedig lent van az asztal alatt a gép.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gainka
őstag
Nem ertem mi baja van a gainward hutesenek ezeken a brutal fogyasztasu kartyakon? Olvasgatom a topikot de meg nem olvastam rola itt. Komolyan erdekelne.
-
bandi0000
nagyúr
ennek a sima 750TI-nek jó a hűtése? vagy itt már ajánlottabb az asus 2 ventise?
Xbox One: bandymnc
-
Redneck
nagyúr
A GS verzió elég gagyi alubirda hőcső nélkül. Két olcsó venti van rajta de a bordák nem érnek a a memóriákhoz. Valahol 71 fokot írtak a GPU-ra de a Palit Dual Stormx tesztekben (ami Ugyanez a nyák és aluborda) 51 fok szerepelt. Én nem mertem megvenni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bjørgersson
félisten
Egyszeruen csak vegtelenul gagyi hatast kelt, mintha csak disznek lenne rajta.
-
Bjørgersson
félisten
válasz bandi0000 #1860 üzenetére
Nyilvan ne legyen mar mobilnezet iponon...
-
Bjørgersson
félisten
válasz bandi0000 #1860 üzenetére
Szoval, meg mindig inkabb ez egy ezressel dragabban.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Bjørgersson #1864 üzenetére
most már úgy vagyok hogy inkább 1,5k val drágábban az asus DC2 -es, csak attól tartok hogy h hiába 10 k val többet kiadok de akkor se kapok csodát
-
kisza25
félisten
válasz bandi0000 #1867 üzenetére
Az ASUS 2 ventisével voltak itt valami gondok, azt hiszem nem vette vissza az órajeleket idle, vagy valami hasonló dolog, kicsit olvass vissza, emlékszem nem volt nagy dolog, de sokan lecserélték az miatt, vagy nem azt vették, keress rá itt a topikban
jól felmentek az árak, annyi most a kártya, mint mikor megjelent[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bjørgersson
félisten
Vegyel akkor Asust, de annal is jobb a Giga hutese. Mindegyikhez jar joy.
-
addikt
Csak bíztatás képpen, nekem jó hét hónapja van az egyventis MSI-m, amit linkeltél, és gyári beállításokkal is tökéletesen elég mindenre. A venti alapból 34 %-on megy, de folyamatos 2-3 órás nyúzás után se pörög 41-42 %-nál jobban, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha csak be nem bújsz a házba, nem fogod hallani a hangját. A terhelés alatt igaz, hogy így kb. 70-72 C körül van a PlayClaw 5 szerint, a HWINFO64 meg általában 3-4 fokkal kevesebet mér, de szerintem teljesen fölösleges ezzel a hőfokokkal parázni, gyárilag 95 fokot bírnak, oszt jónapot. Én 3-4 havonta kiveszem, portalanítom, és kb. ennyi amit a kártyával foglalkozni kell.
Esetleg, ha valami brutál rosszul szellőző házad van, és emiatt aggódsz, akkor meg ott az MSI AB, azzal meg olyan venti profilt készíthetsz magadnak amilyet csak akarsz."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
mcs
veterán
válasz Bjørgersson #1869 üzenetére
Ő még akkor se fog Gigát venni, ha Palvin Barbi kínálgatná neki anyaszült meztelenül...
-
bandi0000
nagyúr
A 2 ventis asus csak a + cuccok miatt tetszik meg megbízok a márkába szóval valszeg bepróbálom, ha rossz lesz ott a 14 nap...
(#1871) mcs: +1
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
En is igy vagyok az Asus-szal.
-
Bjørgersson
félisten
válasz debcamp #1876 üzenetére
Amibol az iPon jo, ha harmat vallal.
-
mcs
veterán
válasz kisza25 #1878 üzenetére
Rosszabb esetben eladja a tulaj ezeket az apróságokat, csak ne menjen a garancia rovására.
Amúgy agyalok azon, hogy kíváncsiságból megnézem, mit tud tuning terén a Giga 750. Nekem anno egy régebbi Asus GT 610hez adott GPU Tweak progi szimpatikus volt nagyon, főleg, hogy ki lehetett iktatni benne a 2D órajeleket is. Más gyártmányú kártyákkal működhet vajon?
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #1878 üzenetére
Vagy ha egyszeruen csak nem lenne ilyen kritikan aluli a forint.
-
mcs
veterán
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz kisza25 #1868 üzenetére
most néztem meg, 135Mhz idle, ventik 1100 körül forognak (2Gb Ti OC), az Intel gyári hűtő hangosabb. annyi, hogy ezen csak egy sima alu borda van, a Giga pedig hőcsöves, de így se megy mITX házban 68 fok fölé. a tápcsatalakozó viszont nagyon hülye helyen van, a nyák hátlaphoz közelebbi végén, ami kábel elvezetés szempontjából nem a legjobb, szerintem ez a legnagyobb hibája.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Redneck
nagyúr
Sajnos a Phenom energiamenedzsmentje is képes tréfákra így az utóbbi időben állítgatni kellett. A szoftverek rosszak nem a hardverek.
Szerk: Tápcsatlakozó hülye helyen van. +1
Nekem inkább a kábel rövid de a csatlakozó is jobb lett volna hagyományosan.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz fogtunder #1885 üzenetére
Nem is tudtam, hogy gyartanak 256 megas 750Ti-t is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Bjørgersson #1887 üzenetére
sőt, van 762-es is
I hate morning people. And mornings. And People.
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #1882 üzenetére
az annyira nem zavar amíg euróban kapom a fizumat
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Látom pörög a topic. Kellene már egy új WHQL driver. A héten még nem volt.AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
mcs
veterán
válasz bandika0626 #1893 üzenetére
Már így is elég sokat adtak ki mostanság. Nem akarok holnap is telepíteni.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz bandika0626 #1893 üzenetére
A mostani miért nem jó? Én azt használom, és próbáltam csomó játékkal már, nincs gond vele, egyszer akadozott game, de az nem a driver miatt volt, patc kellett volna vagy nem tudom Mondjuk régebbi játékokat nyomok, az újakkal nem tudom milyen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #1890 üzenetére
Nyald meg a bal
he.. fulem jobb felet!As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bandika0626
senior tag
válasz J.Hetfield #1895 üzenetére
Csak úgy mondtam mert a múltkor kétnaponta jött. Semmi gondom nincs vele. Tökéletesen működik.
De biztosan már az opencl támogatásra gyúrnak a srácok.(#1898) kovy29: Tudom, tudom, tudom!
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Bjørgersson
félisten
válasz bandika0626 #1897 üzenetére
El isbolvastad miert jott ketnaponta? Mert egy-egy jatekhoz raktak bele finomitast, egyebkent ugyanaz a driver volt.
-
Baggio04
aktív tag
Kipróbáltam ma az AC fosity-t... Meglepő módon szépen viszi a 750 Ti.
Azt hittem, hogy majd valami low beállításokkal fog döcögni, erre automatikusan magas beállításokra (persze nem mindent) tette.
Bár a videós átmenetes részeknél vannak függőleges vonalkáim, de csak a videós részeknél, mikor játszom akkor nincs.
Ez mitől lehet?Baggio
-
J.Hetfield
aktív tag
Én most az Alan Wake-el játszottam, azt írta indításkor, hogy a gépem nem üti meg a minimum szintet, ami nem igaz, és mindent lowra állított. Így is jól néz ki, csak furának tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest