Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz norti #5377 üzenetére

    Számomra akkor lesz bizonyított ez az összeesküvés elmélet, ha a bejelentéstől számított kerek hetek után jön majd egy nagy készlet. Értsd úgy, hogy 24-én lesz például pont két hete a megjelenésnek, júli 1-én lesz pont három hete. Ha ezekben az időpontokban lesz nagyobb készlet egyszerre mindenhol akkor tényleg visszatartásról beszélünk.

    Egyébként nem tudom hogy megy a kerekedelem ilyen téren. Azok a készletek amik a boltokban vannak ha nem fogynak el visszaszállnak az nvidiához vagy pedig a bolt lesz a hunyó és rajtuk ragad? Mármint a veszteség biztosan az nvidiát fogja érinteni és nem a boltokat? Csak azért kérdezem, mert ha a boltokat érinti, akkor az nvidia lekakálja azt, hogy melyik boltban mennyi 980 Ti van még készleten. Ha pedig őket, akkor nyilván simán elképzelhető, hogy mocskosak annyira, hogy visszatartsák a készleteket.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák