- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Bármilyen furcsa, találtam itthon (Mo-n) egy darab STRIX 1080-at, 210k + ÁFA környékén. Akit érdekel, privát!
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
balika55
csendes tag
LOL
Giga 980 Ti 125-ért hardveraprón. -
csibuka85
senior tag
Köszi a válasszt Ijk
Igazából nincs szük keresztmetszet. Minden játékkal játszok igazából. CPU igényes játékokat per pillanat nem tudok mondani sajnos. FPS az legyen igazából minél több. Sajnos Maximalista vagyok ilyen téren. Szerinted a Giga G1 , Extreme vagy Asus Rog Strix , MSI Gaming X jó választás lehet ? Ezek közül valamelyik. Mindnek jó órajelei vannak. Köszi a választ előre is.Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
demmer123
őstag
Szerintetek érdemes lecserélni az 970-et? 1070-re szeretném mivel ősszel jönnek az új játékok és szerintem oda már kevés lesz a 970.Természetesen ultra full hd.
Illetve full hd-ra nem fölösleges az 1070?
-
bélanéni
őstag
Ha valaki 130.000-ért ad nekem egy használt, még legalább 1 éves garanciás Zotac Omega 980Ti-t, megveszem Nekem azért +40.000-et nem ér az 1070
De most már nézzük a magyar meccset
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Ragnar_
addikt
válasz bélanéni #4710 üzenetére
Hát ha őszinte akarnék lenni 1070 árban max. 2. kártyának SLIhez, -20k -val (ami meg nem lesz) pedig 1070 helyett, de ettől a 980Ti még ugyanúgy elég lesz gyakorlatilag mindenre egy jó ideig.
Hajrá Magyarok
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
bélanéni
őstag
Hajrá magyarok! Csodálatos volt hallgatni a magyar himnuszt!!
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
csibuka85
senior tag
Elnézést kérek ha esetleg már lett volna.
Zotac AMP Extreme[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
Dyingsoul
veterán
válasz bélanéni #4797 üzenetére
De most komolyan mikor fogjátok már ezeket a Ti témákat és viszitek át inkább a 980 Ti topikba ahelyett, hogy ide szemeteltek?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz westlake #4816 üzenetére
Te most miről beszélsz? És ezt pláne miért a topikban kell megbeszélni? Semmiféle "GTX 980 Ti / 980 / 970 adok-veszek" topikba nem írtam. És ha offoltam volna is, azt miért itt kell megbeszélni? Egy hirdetés alá írtam amihez neked viszont semmi közöd sincs.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
csibuka85
senior tag
válasz salvation #4814 üzenetére
Én is azt hittem hogy sokkal erősebb lesz. A Strix Boostol 1936 mhz-re , de még a Giga EXTREME-re leszek kíváncsi hogy mivel rukkol elő MHZ szempontjából. A kártya jól néz ki meg adnak hozzá elég sok mindent , SLI hidat , Front Panel , Csuklóvédőt stb.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
Dyingsoul
veterán
válasz westlake #4816 üzenetére
Jah ha irónia volt, akkor pardon. Most kissé feszült vagyok alapból egy vizsga miatt is, néha felnézek ide a topikba hátha van érdemi infó az 1070/1080-akról, erre azt látom, hogy mindenki meccset néz meg 980 Ti-t vesz meg processzort újít. Én vittem túlzásba, bocsi, vissza veszek és inkább csak vizsga után veszem elő újra a topikot mert értelme amúgy sincs sok mostanában.
-
csibuka85
senior tag
Techpowerup Giga G1 Teszt !
-
westlake
félisten
válasz csibuka85 #4821 üzenetére
Érdekes az a PCB. Nekem egyből az ugrott be, hogy olyan mint az FE komolyabb kiadása. Egyáltalán nem Gigabyte tervezésnek tűnik. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz. Jó kis 8+2 fázisú panel.
Nagyon kíváncsi vagyok az XTREME paneljára.
Meg a ZOTAC Extreme paneljára is.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nagyúr
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz FollowTheORI #4824 üzenetére
Elvileg holnap meg kell jonnie amit rendeltem 218k-ért nagyon nagyon kíváncsi leszek odaadják-e annyiért
-
westlake
félisten
válasz GeneraL_XTX #4825 üzenetére
Számla nélkül nem kizárt. Az eladó visszakapta valakitől azt a 27%-ot, és keres ~23k-t.
Én is odaadhatnám mindkettőt 192k-ért és még mindig nem buknék rajtuk semmit.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz GeneraL_XTX #4827 üzenetére
Szia! Melyik bolt?
Fenébe... már megint public ment privát helyett.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
csibuka85
senior tag
válasz westlake #4823 üzenetére
Hát igen én is kíváncsi leszek , hogy milyen lesz az Extreme mindkettőből. Fura hogy 1 db 8 pines tápcsati kell csak neki. Ez nem megszokott egy G1-esnél de tényleg olyan mintha nem is a Giga tervezte volna. Vajon fémből van rajta a keret vagy műanyag ?
GeneraL_XTX : Akkor az a srác ph-n 219-ért adja ő is innen szerezheti ? Azt mondja lesz több darab is kisker/nagyker garival.
bombibmw : Hát ha most a G1 250K akkor mennyi lehet majd az Extreme ?
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz blaca83 #4829 üzenetére
Most "csak" 250k.
Holnap érkezik nekik 10db.A kiskeres, nagykeres kollégáktól kérdezném, hogy mikor érkeznek 1070-ek a boltokba?
Vannak esetleg kiszivárogtatható infók, amit nem tudnak magukban tartani?(#4830) csibuka85:
Nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne.
Be kell, hogy álljanak az árak.
A Ti Xtreme ára is olcsóbb volt egy-két boltban, mint a G1, alig megjelenése után.[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz KAMELOT #4780 üzenetére
Cseppet sem baromság, a következő logikus lépés pixelsűrűség szempontjából. Az Apple sem véletlen használ ezer éve HiDPI kijelzőket ahol csak tud, persze ezt értelmesen kell használni. Röhejes de Win mai napig nem kezeli tökéletesen a HIDPI-t. Egy 24" 4K kijelző azt a mintavételezési problémát oldja meg amiért kell az élsimítás. Nyilván a teljesen optimális felbontás eltérhet ettől, ez csak éppen így alakult. Az Audio CD mintavételezése sem véletlenül 44,1 kHz. Amúgy annyira szerintem nem érdemes a felbontáson vagy a frissítésen vergődni amíg ilyen 1000:1 mosott kontrasztú LCD paneleket kell nézni ami "by design" képtelen a mozgást visszaadni. Sokan azt hiszik látnak mozgást (meg rendes kevert színeket) LCD-n
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #4834 üzenetére
Én azt venném ha lenne.
-
bombibmw
veterán
válasz GeneraL_XTX #4834 üzenetére
A 150k-s Giga nekem jó is lenne.
Ez szintén HK, vagy Aqua?(#4836) cyberkind:
Ez jó.
Már pont írtam volna, hogy Te ilyet tervezel venni.
Azt hittem, hogy Aqua-ra gondolsz.[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Nem hiszem el, hogy az Xtreme Gaming-rol meg mindig semmi hir. Legalabb az orajeleket tudnank akkor lehet azt mondanam jojjon inkabb mas helyette Mi elerheto/magasabb az orajele.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
blaca83
őstag
válasz GeneraL_XTX #4840 üzenetére
Jó az ár de én még véletlenül sem vennék onnan semmit!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #4825 üzenetére
Szerintem meg fogod kapni annyiért.
Alapvetően ez a normál ára nyerészkedés nélkül, csak gondolom utána kapcsoltak hogy elmegy ez többért is most még.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KAMELOT
titán
-
-
salvation
aktív tag
Tudom nem ide tartozik lenne egy kérdésem vinnék az GTX 980-amat ha....--az illető felhív hogy jó e 4k videó szerkesztésre meg ilyenekre a kártya --mit mondjak hát meglepett de válaszolni sem tudtam neki mivel nem értek hozzá --valaki valami infó? gtx 980 giga xtreme a típusa
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bombibmw
veterán
Aki esetleg vizezni szeretné majd a refet, vagy csak újrapasztázni, annak hasznos lehet. [link]
Jó minőségű csavarhúzó ajánlott.Akinek ref kártyája van, attól kérdezném, hogy mennyire hangos a mókuskerék?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa