- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
válasz GeneraL_XTX #4852 üzenetére
Mezei phillips aka csillag. (kis fekete csavarokra gondolsz a backplaten vagy a hexa allenre amit a sockettel szedett le?)
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
@ General_XTX: Hat olyan pici phillips csavarhuzot (vacakabb minosegut) kb barhol: Obi, Tesco stb. es veszel egy ilyen kis keszletet amibe van ilyen pici is. A hexa socket kicsit talan macerasabb ahhoz talan mar valami komolyabb szakuzletbe kell keresni de nem akarlak felrevezetni. A csavonak pont mazlija volt es volt olyan socketja ami rament a hexa stand-off-okra.
@ Reggie: Sok a GPU paszta? Mondjuk kicsit erdekesen tolta ra meg en sem ertem miert nem lehet ezekre a tubusokra egy tunyilast rakni, hogy ne egy kilo paszta jojjon ki de en a GPU-nal mindig azon aggodom, hogy egy kis reszre nem terul szet a paszta. Lehet itt erdemesebb inkabb szenvedni a szetkenessel kartyaval? :S
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Locutus
veterán
Ezt miért is kellett volna megtegyék?
Azok eleve magas hőmérsékleten működésre vannak tervezve, szerintem csak feleslegesen fűtenék a bordát, ezzel rontva a hatékonyságot.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Gianni kollégánál
GIGABYTE GTX 1080 8GB GDDR5X G1 Gaming (GV-N1080G1 GAMING-8GD): 229.990,- 3 év gar érkezőben 3 ventis!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #4864 üzenetére
Na ugy latszik h csak a gigák érkeznek meg a leghamarabb hozzank
-
Vendettahc
tag
válasz GeneraL_XTX #4865 üzenetére
Csak nem megkaptad te is ?
-
deicide
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #4864 üzenetére
Gondolom megjelent a szürkeárlistákban a cucc, csak szállítani nem tud még senki jó ideig. Mert az ellátás továbbra is trágya, ilyen pár darabok vannak előrejelezve a következő pár hétre.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Vendettahc #4866 üzenetére
Még nem jött e-mail
-
tome.jr
addikt
Beszakadt a 980 Ti ára [link] De az igazság az, hogy már ennyiért sem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz tome.jr #4870 üzenetére
Alakul. 95%-ra gondolom, hogy az 1070 nem véletlen nem jön még 2-3 hétig. Először eladják nyomott áron a 980Ti-k egy jó részét. Sokan türelmetlenek. Ez szívás 120.000-ért már én is elgondolkoznék. Se a 6GB ram, se az a -5-10% teljesítmény nem érdekelne, de az a 250W-os TDP, fűthet mint a kazán. Nekem akár 180.000-ért is jobban kellene egy MSI GAming X 1070
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz GeneraL_XTX #4872 üzenetére
Ez pontosan így van, de ezt vállalja mindenki aki csúcs karit vesz. Szerintem nem azt mérlegelik hogy mennyibe kerül, hanem a legjobb kell és kész.
-
mlinus
őstag
válasz GeneraL_XTX #4872 üzenetére
van aki azért vesz csúcskártyát hogy mgas minőségben játszon rajta, ne pedig folyamatosan azon gondolkodjon hogy mennyit ér az aprón
-
emmm
őstag
válasz tome.jr #4870 üzenetére
2 év garival meg pláne nem. Az aprón is csökkennek az árak, a végén még beruházok egyre.
(#4876) bélanéni : nekem még a sima GTX 980 custom is érdekes lehet, ha 100 k körülre leszáll az ára. Végül is, egyelőre FHD-re elég bőven. De 120-130 k-ért ha lenne custom 1070, akkor nem szaroznék, az kéne igazából.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz GeneraL_XTX #4877 üzenetére
Nálam 120.000 a lélektani határ, tekintve, hogy 155.000 már egy zsír új. És csak MSI vagy Zotac. Ennyiért megveszem, szerintem még 3-4 hét mire lesz 1070
-
bombibmw
veterán
válasz GeneraL_XTX #4877 üzenetére
Írtam is neki, de nem válaszol.
-
cyberkind
félisten
Én meg akkor szépen lemondtam az Aqua-t és szépen jegeltem 970-et és várhatom az elértéktelenedését, hurrá!
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz GeneraL_XTX #4883 üzenetére
Az régebben volt 150K amikor te rendelted, most már 180, én 165-ért Asus-t néztem de fogalmuk sincs mikor tudják beszerezni így akkor meg ha már várok inkább a custom-re várok.
-
deicide
veterán
válasz GeneraL_XTX #4883 üzenetére
Ezt már egyszer kifejtettem: ha nincs szakmai, akkor mondjuk semmiről. Lehet helyette sportolni, dolgozni, más topikokba írni, annyira színes a világ és sok a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Gregpowi
tag
Durva, hogy 1 nap alatt kb. 50 ezret esett a 980 Ti Kíváncsi vagyok hol áll meg
-
bélanéni
őstag
Én megrendeltem egy ilyet. Szerintem árban baromi jó.
Remélem tényleg 3 nap és itt lesz. Amint megvan, beszámolok. 3 hét múlva meg majd cserélem MSI Gaming X-re
[ Szerkesztve ]
-
Gregpowi
tag
Ezeknek a Founders Edition kariknak nem gázos a hűtésük ?
-
Dyingsoul
veterán
válasz bélanéni #4890 üzenetére
Assdak fórumtárs a több éves kereskedői tapasztalatával együtt remélem látja ezeket az 1070-es árakat.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
gyiku
nagyúr
válasz Malibutomi #4898 üzenetére
itt ez nem gond, de ha a masik oldal csinalja ugyanezt, akkor '"+!%#&@.
hüllő
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Malibutomi #4898 üzenetére
hát igen, elég xar ez. Mert a bejelentéssel megbojgatják ahaznált piacot, viszont az új kártyák még sehol, a készlethiányt meg kihasználják a boltok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest