- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Undoroid #11103 üzenetére
GTS.. a legjobb kari
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Undoroid #11119 üzenetére
Ami a tuningot illeti Laraxiort kérdezd. Ő rettenetes dolgokat művel a hardver-jeivel. Most is az első a toplistán. Igaz, hogy melegvízzel besegít a Debreceni Távfűtőknek, de legalább jól megy a gépe
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Undoroid #11567 üzenetére
A CFX azért combosabb mint 3db GF. Talán 2db 295-ös mit virít, egy 5 GHz-re húzott i7-el, majd meglátjuk. Bevallom őszintén, hogy én drukkolok a pirosaknak, mert az jól letöri majd a zöld árakat és akkor eljön az " öröm és bódottá' "
Én is próbáltam, még Pista alatt is, de nem hagyja
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz Undoroid #13507 üzenetére
Hát...20 méteren belül simán leszede bárkit..de kb 60 méterre vihet el amúgy 400FPS+-t lő. kaptam én is már... tiszta vér volt a nyakam Egy AK-val..közelről, nekem csak szemüvegem volt.... de a srác is kapott tőlem..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Undoroid #13788 üzenetére
kinek van a47e?
-
Laraxior
titán
válasz Undoroid #13809 üzenetére
vettem volna... a "tulaj" kifizeti az eredeti tulajnak.... csak mivel ő nem fizette ki ezért vissza kellett adnom.... régi sztori... egy itteni fórumtárs volt ez a megbizható ember
-
juhig12
tag
válasz Undoroid #13824 üzenetére
Helló!
egyrész nem HOT-UP hanem HOP-UP meg mondjuk ak-47
de mind1, nem kötöszködni vagyok itt, hanem hogy valaki elvigye a fegyómat.
és amuyg a golyót ésszel kell használni és nem mindenre lőni, ami él és mozog xD
szal volt, hogy egy játékon 25öt lőttem. de majdnem mind talált
VEGYÉTEK MEG A FEGYÓÓÓM! -
nagyúr
válasz Undoroid #13857 üzenetére
A 88-as:
8mm-es, 14 golyó, lőporral működik, elég nagyot is rúg.
80 méterig elég pontos (persze ha satuból lőttél ), 120 méteren belül halálos.A 99-es:
A csövén kívül teljesen műanyag! Pille könnyű Rejett elsütőszeges.
8mm-es, 14 golyó, 45 méterig pontos, 120 méteren belül halálos.Olyan kiló körül van mindkettő ára.
A 99-esre lehet, hogy most cserélek el egy notebook-ot!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest