- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Az igen! Mondjuk van még ha jól rémlik 27-28 gigám szabadon de nem akarok hülyeséget mondani. Viszont SD kártyára akkor is szükség lesz! De ez miért van hogy a nem exluzív játékoknál ennyi adatot kell még pluszban szednie amikor ott van a kártyán a játék?! Nem fér fel rá? Azért annyit megjegyeznék hogy amennyiért vesztegetik ezeket a V2-es Switcheket én speciel 130-ért vettem boltban, annyiért már nyugodtan lehetne benne kicsit izmosabb tárhely! Most nem azt mondom hogy legyen benne 512GB de legalább 128/256GB. Ezért az összegért vannak a Switchnél komolyabb cuccok is több tárhellyel, igaz nem konzol de akkor is! Ez a 32 GB már a Wii U-nál is nevetséges volt évekkel ezelőtt!
[ Szerkesztve ]
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
tag
válasz Quinine911 #35896 üzenetére
Maga a remake nagyon jó, még tavaly a megjelenés után nem sokkal PC-re beszereztem. Animal Crossing után talán a legtöbbet a THPS1+2-vel játszottam 2020-ban.
Játékmenettel biztos nem lesz gond, majd a teljesítmény lesz a kérdéses, meg az irányítás. Alapvetően nekem teljesen megfelelő mindenre a joy-con, de ennél lehet majd nem árt a pro controller. -
horkovy24
senior tag
Áhhhh! Így már értem! Ebben az a vicc hogy én pont azt nem fogom a játékban használni! Én csak a sztori miatt vettem meg meg a gép elleni móka miatt! Az online rész pont hidegen hagy a Mortal 9 óta.
-
Quinine911
aktív tag
válasz horkovy24 #35907 üzenetére
ugyanígy leszek/vagyok én is - most rendeltem meg én is a napokban az Ultimate-t kártyásan, és csak gép ellen, sztori mód.
Teljesen ledöbbentem most @ayo válaszán, hogy még 24 (!!) gigát feltesz.....[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
ldave
félisten
Tegnap megnéztem a Square-féle Project Triangle Strategy demót. A sztorit átpörgettem, nem akartam előre elspoilerezni semmit sem, csak a csatákra és a harcrendszerre voltam kíváncsi. Tényleg inkább a Final Fantasy Tactics irányból közelíti meg ezt a stílust, a pályák, legalábbis így a demóban jóval kisebbek, mint a Fire Emblem játékokban, viszont a terep magassága jóval változatosabb, kis távolságon belül is vannak már jó nagy különbségek. Ami nagyon tetszik, hogy sokat segít a játék a pozicionálásban, jól mutatja, hogy az adott mezőn ki tud minket elérni az ellenfelek közül. Nem tudom ez kikapcsolható lesz-e azoknak, akik ezt inkább maguknak számolnák, nehezítve ezzel a játékot.
A látvány szinte ugyanaz, mint az Octopath-ban volt, csak annyi hogy most lehet mozgatni a kamerát, nem egy fix nézőpontból látjuk a helyszíneket. A betűméret eléggé apró így kézi módban, ezen változtathatnának picit, vagy legalább legyen rá kapcsoló, mint sok más játékban.
Ha minden igaz, majd küldenek egy kérdőívet a demót kipróbálóknak, Octopath esetében is sokmindent figyelembe vettek az alapján, biztos itt is komolyan kíváncsiak a felhasználói véleményekre.
A Slime draws near! Command?
-
Quinine911
aktív tag
Halljátok, most nézem az edigitalos Mortal Kombat 11 Ultimate-et, hogy ez csak "download code only, no card included" --> ergo baszki ez nem is kártyás!!! Csak egy tok letöltő kóddal!
Más is így járt? Hát ezt így ki se bontom, viszem vissza!
-
Wesder
félisten
válasz Quinine911 #35913 üzenetére
Gondolom az összes ilyen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
g@bo
nagyúr
mennyire alja... 10 ropiért doboz.
-
nagyúr
Hogy ennek mi a tököm értelme van az jó kérdés
-
ayo
veterán
válasz horkovy24 #35907 üzenetére
Sajnos online alapú az egész játék, tehát sok single részhez is kell neki online. Ez már nem az a játék, amit 30 év után előveszel és menni fog.
Quinine911: én sajnos nem vagyok benne a Switch verziós MK ügyekben, de volt valami ilyesmi talán itt a topikban is. WB online jó akciókat szokott csinálni, nem tudom eshopban milyeneke vannak, de lehet jobban jársz, ha visszaküldöd és majd vársz egy akcióra, így full fölösleges a műanyag.
A kártyával spórolsz valamennyi helyet, de ahogy horkovy-nak is írtam, később az is csak porfogó lesz.[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
horkovy24
senior tag
Bakker! Én pont most kaptam az sms-t hogy mehetek érte! Hát így már átgondolom a dolgot......... Azért ez tényleg a legalja! Kapsz egy dobozt meg mellé 2 papírt kóddal.... Ennyi erővel megvehetem digitálisan is mert fizikálisan tulajdonképpen ezt sem birtoklod, a tokon kívűl persze! Ez amúgy így részben vicces de igazából sírni tudnék rajta annyira gáz!
-
Rony949
őstag
Érdekes eShop leárazások amikre csak most lettem figyelmes:
Contra Anniversary Collection - 4,99 euro
Castlevania Anniversary Collection - 4,99 euro
Syberia 1 és 2 - 1,99 euro
Doom 64 - 2,49 euroHa már ki lettek tárgyalva korábban, akkor bocsánat.
-
Quinine911
aktív tag
Na visszavittem ezt a dobozos letöltőkódos MK11 -et az Edigitalba.
Tök normálisak voltak, semmi szarakodás, egyből visszakaptam a pénzem.Elmondtam mi a gondom, valamint, hogy rendeléskor a honlapjukon a rendes tokkal van hirdetve a cuccos.
Mondta a srác hogy sajnos nem saját képekből dolgoznak, hanem a forgalmazótól kapják a képeket és a back-office-os kolleginák töltik fel. Sűrűn elnézést kért.Egyébként utánanéztem a neten és tényleg kétfajta tokos kiadás van, van a rendes kártyás meg van ez a szar, letöltőkódos. Gondolom ilyeneket kaptak....sajnos.
Szóval így jártam, normálisak voltak meg minden, de nem vigasztal igazából, csak a pénz maradt meg legalább.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
Ja, ennyiért ez tényleg nagyon jó deal. Viszont én mégsem veszem meg, mert Steam-en már rég megvan és ez tipikus point and click játék, ami egérrel csak teljesebb az élmény.
#35928 Quinine911
Hívd fel a PlatinumShop-ot, náluk hátha kártyás van. [link][ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz tboy93 #35931 üzenetére
Nem. Ez a gyerekek fő platformja, én kőkemény 4k@ultra@60 gémer vagyok pc-n.
Meg szintén gyerek miatt van otthon egy x360 is, hogy a kinect előtt ugrabugrizzanak, és PC-s GPU, meg x360as gold évek miatt van 500 xbox játék, szóval vettem egy Xbox Series X-et is, hogy azokba is belenézzek.
Szóval csak PS nincs. -
nagyúr
válasz Norb79 #35934 üzenetére
És a multiplatform címek megvásárlására mi sarkallt ha van otthon PC és xbox is?
Én ps-en nyomom, meg előtte pc-ztem, a képen látható multiplatform címek jelentős része megvolt. Ha lenne switchem biztos nem venném meg rá annyiért, amennyiért adják, azért kérdem.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz tboy93 #35935 üzenetére
Sokat utazok, néha csak szülőkhöz, néha kirándulni a gyerekekkel (ottalvós), karantén előtt külföldre is évente többször, hosszabb időre is. És ilyenkor amikor este kidőlnek a gyerekek én még leeresztek ezekkel kicsit, mielőtt belealszok.
Néhány eleve ilyen visszajelzés volt a fejlesztőknek, hogy igen, riszpekt nekik, hogy összehoztak egy ilyen portot egy handheld platformra, mert a karantén előtti utazási szokásaimhoz nagyon is passzolt egy handheld platform.
iPaden is sokat játszom amikor nem otthon vagyok, azon is "komolyabb" játékaim vannak, nem ilyen candy crush vagy angry birds a célfüggvényem ott sem.
A fenti dobozoknak kb a felét vettem használtam, felét day1 amúgy. És sok multiplat cím volt, amit a gyerekek ki akartak próbálni, és egyszerűbb volt lőni egy használt portiát vagy egy új civ6ot vagy two point hospitalt, mint hogy kitúrjanak a pc elől. Xbox series x is ezért lett, hogy ott sims4ezzen már a lány, ne a pc-n. -
TBT
addikt
Kijelzővédőkkel mi a tapasztalatotok?
Van valami bevált márka, amit érdemes venni a gépre?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Köszönöm a válaszokat!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
hyggelig
senior tag
válasz Quinine911 #35947 üzenetére
Én is ott vettem. Eredetileg az eBay-ről jött volna valami, de az soha nem érkezett meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest