- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz Kai_Rong #35148 üzenetére
Emlékeim szerint az Awakening is ilyen volt Lunaticon, az első 7 chapter halál, de utána egyre könnyebb lett. A Birthright nevetségesen könnyű volt végig, a Conquest kiegyensúlyozott volt (talán ez tetszett a legjobban), a Revelation meg inkább idegesítő volt néhol az újrahasznosított elemekkel meg térképekkel.
Most a Black Eagles alternative route-ot kezdtem el, az érdekel talán a legjobban, meg az osztály tagjai is szimpatikusak. A monotonitástól nem tartok, nagyon szeretem az FE harcrendszerét, kicsit hasonlít a sakkhoz, csak a social management része miatt személyesebb élményt nyújt.
-
Scarletiel
senior tag
válasz tboy93 #35137 üzenetére
Akkor így már automatikus az egész két gép között online előfizu mellett? Mert az szuper lenne 😎
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Kai_Rong
senior tag
válasz RangerFox #35151 üzenetére
Huh jó neked, én az Awakeningben folyamatos szopórolleren voltam egészen az utolsó pályáig, szerintem Lunaticon az a legnehezebb Fire Emblem játék a sorozat történetében
Én azért bele tudok unni, bár a játékidő alapján szerintem nem is egy tempóban játszunk, nekem az első végigjátszásom bőven 60 óra volt. Plusz tavaly nyomtam le a Genealogy of the Holy Wars és a Burning Blade-en kívül az összes korábbi Fire Emblemet, a végére azért már a könyökömön jött ki a turn-based stratégiaPSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
nagyúr
válasz Scarletiel #35153 üzenetére
Elméletileg igen.
-
tboldi
nagyúr
válasz tboy93 #35156 üzenetére
Én igen.
Bár az utóbbi 1-2 hónapban leginkább sehogy sem, többet foglalkoztam autóalkatrészekkel, mint játékkal. És most, hogy újra összeállt az autó, egy olcsó, használt laposra (főként ThinkPad-re) vadászok a szabadidőmben, amit a garázsban használnék a szerelésekhez. A 2017-es 15" MacBook Prót nem szívesen fognám be.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz tboy93 #35157 üzenetére
Szupeeeer, akkor lesz nagy gép is. Asszony de fog örülni 😂
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Edge
veterán
Skacok miez a shopban hogy megjelent újként a witcher 3 wild hunt és mivel már megvettem korábban a complet editiont ezért most letölthetem 100% free... nem értem. Ha már megvan, ott van a gepen minek szedném le megint? Legyen 2 példányban mert annyira fasza?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
ldave
félisten
Facebook csoportban ezt írták erről: "A CD Projekt Red kivonja az eShopból a The Witcher 3: Wild Hunt Complete editiont és mától elérhető az alapjáték és a DLC-k külön-külön. A leírás szerint azok a játékosok, akiknek már megvan a Complete edition, ingyenesen megkaphatják a sima játékot és DLC-ket az eShopból (?). A complete edition továbbra is játszható lesz fizikai kártyáról és digitálisan is, illetve újra letölthető lesz azoknak, akik megvették, de hamarosan eltűnik az eShopból ez a verzió."
A Slime draws near! Command?
-
Kai_Rong
senior tag
Itt van erről egy hosszabb írás
Ötletem sincs arról, hogy mi történik most a CD Projektnél, de úgy tűnik, hogy az agyukra ment a Cyberpunkos fiaskó.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
félisten
Megvettem tegnap a Tohu című játékot, első pár helyszín alapján egy remek point&click kalandjáték. Egyelőre nem találkoztam olyan fejtörővel, ami teljesen értelmetlen lett volna.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Rony949
őstag
-
Bazsi1987
őstag
New super mario brost deluxot hogy érdemes maxolni össze szedni az összes arany tallért? Addig ne menjek tovább amig nincs meg a 3 db vagy a végén vissza tudok térni maxolni?
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Rony949 #35171 üzenetére
megnéztem a posztod miatt, hogy mégis mit tud...hát ez tényleg határeset. pár perc után töröltem is, mert ez nem élvezhető így. gondolom nagyobb új címeknél már nem sok remény lesz ezzel a hardware-rel. persze tök jó hogy van, meg hordozható, de más pluszt nem tud ez se felmutatni.
http://jateknaplo.blog.hu
-
horkovy24
senior tag
Az Animal Crossing New Horisons játék meg van esetleg valakinek itt? Tudna esetleg egy pár szót mondani róla?! Érdemes beszerezni?! Már a Gamecube-os idők óta érdekel ez a játék viszint eddig sosem próbálkoztam vele! Amivel képben vagyok az az hogy hasonló mint a sims de kb ennyi!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de a Switch-en van GamePass? Vagy nem is volt? Vagy volt, de megszűnt? Valamit mintha olvastam volna anno, de akkor még nem voltam érdekelt a dologban.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #35182 üzenetére
Lassan el fog fogyni a Switch, ha csak nem jön belőle tényleg egy Pro vàltozat. A Nintendo-nak kelleni fog egy felhős jàtékszolgàltatàs, ha azt akarja hogy màs is legyen majd a gépen, mint a sajàt címei. Persze a Nintendo olyan remek helyzetben van, hogy még azzal is hülyére keresné magàt, ha csak 1stparty jàték lenne Switchre.
Ezt se az MS, se a Sony nem tudja megtenni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Rage47
veterán
válasz horkovy24 #35179 üzenetére
Nem igazán Sims, mert csak 1 karaktert irányítasz és nem parancsokat adsz ki, hanem te csinálod aktívan a dolgokat. Gyűjtögetsz, építesz, igazából a szigeted és a házad fejleszted. Szerintem rengeteg tartalom van benne, persze láttam olyan kommenteket, hogy már unja mert nincs új item benne. Én egyelőre nem látom a végét 2 hónap után sem, annyi a content Sokat nem játszom vele egyhuzamban, nem egy Zelda, ahol órákig lehet bolyongani. De itt nincs rossz választás, mindig jutalmaz a játék, el lehet vele lazulni, nyugisan időt tölteni.
-
Scarletiel
senior tag
válasz horkovy24 #35179 üzenetére
Szia,
Hogy érdemes-e az függ attól, hogy szereted-e azokat a dolgokat amiket le fogok róla írni. Hozzáteszem ez az én meglátásom, kérek mindenkit, ha valamit elnézek írja meg, de én ezeket tapasztaltam.A játék maga egy hatalmas chill. Egy szigetet kapsz a kezedbe random gyümölcsfákkal, sok gazzal, folyókkal, tavakkal (ezen vizek elhelyezkedését az elején kiválaszthatod pár térképből, később meg úgy alakítod ahogy akarod)
A lényeg az, hogy 5 csillagos szigetet alakíts ki úgy, hogy a lehető legszebbé alakítod a területet. Lakókat invitálsz, ültetsz fákat virágokat, bokrokat. Keresztezed ezeket. Hidakat és ezer millió dolgot építesz. Halakat fogsz ki, bogarakat, leleteket gyűjtesz stb. Mindennek van egy üteme, vannak dolgok amik egy napot vesznek igénybe, mire elkészülnek és egyszerre csak egy ilyet tudsz építeni, így a játék haladása belassul. Ezt ki lehet játszani ha állítgatod a Switchen a dátumot, de ennek vannak hátrányai is, így olvass erről majd bővebben.
Kb 70 órám van benne eddig, de nem volt olyan szigetem mint amit youtuberek mutogatnak. Nagyon fantázia kérdése, rengeteg időt bele lehet ölni. Szerintem abszolút megéri az árát. Ha szereted ezeket az epítgetős, tervezgetős, folyamatosan újratervezős, szépítős játékokat, akkor tetszeni fog.Nagyon felületesen írtam le, de remélem tudtam segíteni.
-
horkovy24
senior tag
válasz Rony949 #35189 üzenetére
Rage47, Scarletiel és Rony949! Köszönöm a válaszokat szerintem mindenképp beszerzem! A leírtak alapján nagyon felkeltette az érdeklődésemet a dolog. Amúgy is szeretem az ilyen ,,lazulós" rengeteg órát beleölős játékokat. Pláne hogy itt ha jól értelmezem szinte teljesen szabad kezet kapsz mindenben. Egyáltalán nem bántam meg ezt a Switch vásárlást! Annyi a játék hogy egy élet kevés lenne kimaxolni őket. Itt van már hozzá 8 játékom de TV-re még egyszer sem kötöttem. Hihetetlen hogy mekkora varázsa van ennek a hordozhatóságnak! Még így hírtelen az Animal Crossing mellett egy Lego Harry Potter játékon gondolkozok.
-
Rony949
őstag
válasz horkovy24 #35190 üzenetére
"Annyi a játék hogy egy élet kevés lenne kimaxolni őket."
Na ez egy kicsit túlzás, de értem mire gondolsz.2017 volt egy kicsit gáz, akkor nem sok minden volt Switchre, ment is a mémelés, meg a gúnyolódás, hogy Switchre nincsen semmi, olyan mint a PS Vita etc. De aztán a Nintendo belehúzott és a 4 év alatt egész sok és jó minőségű exkluzívokkal állt elő és még mindig van vagy 5-6 cím, ami még nem jelent meg és elég nagy játékok lesznek (reméljük).
Én is örülök hogy 2019-ben, spontán felindulásból behúztam a gépet. Féltem, hogy a Nintendo teljesen leragadt az egyszerű, gyerekes játékoknál, de nem, egyáltalán nem erről van szó. Van egy-két játék, ami nekem már kevés és túl gyerekes, de ilyenből hál' istennek kevés van.
Most is játszom a Super Mario 64-el és egyes csillag megszerzése kifejezetten kihívással teli.
-
cSuwwi
aktív tag
válasz horkovy24 #35190 üzenetére
de TV-re még egyszer sem kötöttem
Pedig erdemes megnezni tvre kotve is. A Zelda Botw-nal meg majdnem hogy kotelezo, de mindenkepp erosen ajanlott, mert sok az apro dolog, foleg az user interface ha normal modban van. Persze itt mar pro kontroller is dukal(na). A masik veglet talan a Mario Kart 8, ott meg pont handheld modban jobb. -
horkovy24
senior tag
válasz Rony949 #35191 üzenetére
Hidd el nekem hogy nem túlzok! Én így hogy 2020 végén kaptam meg asszonykámtól karácsonyra a kis switchemet azt se tudom hova kapjam a fejem annyi játék van! Még a 8 játékom közül is 6 arra vár hogy kimaxoljam és még van legalább 5 játék ami nagyon érdekel és be is fogom szerezni.
-
horkovy24
senior tag
válasz cSuwwi #35192 üzenetére
A Zeldákat még be sem szereztem! De mindenképp rajta vannak a listámon. Ez a Link's Awakening remaster is iszonyatosan tetszik mind hangulatilag mind grafikailag valami iszonyat aranyos! Ezzel a TV-re kötés dologgal nálam még úgy áll a helyzet hogy a dobozból még egyszer sem vettem ki a dokkolót szóval ki sem csomagoltam. A dobozból egyedül a gépet vettem ki meg a joyconokat és csak kézben használtam. De mivel így mondjátok kíváncsi lettem szóval meg fogom nézni hogy is áll a helyzet TV-n
-
30z.Samu
félisten
-
Rony949
őstag
Csak most vettem észre, hogy Google Play-en fent van a Monster Hunter Stories. Idén fog megjelenni a második része Switchre. Aki szeretné pótolni az első részt, de nincsen Nintendo DS-e, annak itt a lehetőség. Egy kicsit drága mondjuk, 5000 forint, de HowLongToBeat szerint ez egy bőven 30-40 órás játék, szóval van benne tartalom.
-
horkovy24
senior tag
válasz Rony949 #35191 üzenetére
A Super Mario 64 annó nagyon jó volt van is benne kihívás rendesen! Magam is végigtoltam ANNÓ! Viszont én személy szerint ebben a kollekcióban nem erőltettem volna már. Ha mondjuk helyette egy Galaxy 2 is helyet kapott volna a kollekción akkor már rég itt figyelne nekem is a polcon. De ez szubjektív vélemény! Én úgy látom hogy azt egy f@szság volt erőltetni erre a kollekcióra pláne ezért az árért. Tekintve hogy még Wii-re is szarért hugyért be lehetett szerezni virtual console-ba.
-
Rony949
őstag
válasz 30z.Samu #35199 üzenetére
Irányításon kívül nem látok és érzek olyan dolgot, amitől élvezhetetlen lenne a játék. Imádom a pályákat, a zenéket, az ellenfelek változatosak, a csillagok összegyűjtése is változatos és külön gondolkodni kell azon, hogy hogyan tudod megszerezni. Jelenleg is van egy csillag, amiről fogalmam sincs hogy mi a fenét kell csinálni, de nem adom fel.
Azt sem érzem, hogy a játék túl nehéz vagy túl könnyű lenne. Szerintem szinte tökéletes a balansz. Igaz, eddig még nem értem a játék végére, de 10 óra már belement.
Azért került bele a kollekcióba, mert a 64 talán az egyik legnépszerűbb a Mario közösségben, egy igazi klasszikus (már ha nem vesszük figyelembe a 2D-s részeket).
Ettől függetlenül én is örültem volna a Galaxy 2-nek, de akinek teljesen kimaradtak a Mario játékok (mint nekem), annak teljesen jó ez a három játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Elite: Dangerous
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest