- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz hszilard666 #34988 üzenetére
Ilyen ez.
Sokszor mondják azt hogy akkor fogod megérni a pénzügyi felnőttkort mikor már képes vagy pénzt adsz más munkájáért.
Konzol játékok netflix előfizetés stb.
Én is hosszú hosszú évekig wazeroltam.
Wii u-val ez megváltozott. Jobban megéri adni venni a játékokat.
Gyűjtögetni már nem lenne értelme.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Vaze
őstag
Meg egy kerdesem volna,hol erdemes jatekokat vasarolni?
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
mirci18
addikt
Bárhol.
Én jófogáson vaterán és konzol boltokban meg facebook-os csoportokban meg hardveraprón veszek.
Leggyakrabban hardveraprón és jófogáson vannak jó nem túlárazott bizniszek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
válasz mirci18 #35052 üzenetére
nekem is a wii U-val jött el ez. Néha azért elgondolkodom, hogy hányszor fizetem ki valakinek a munkáját (pl. ha van YT, Tidal és Spotify (mindhárom premium) előfizetésem van, sőt az amazon prime music része is... - a múltkorjában az Eiffel 65 "Blue" című száma épp egyiken sem volt elérhető original mixben, csak videoklip verzióban és azért ez nem egy Pink Floyd bootleg...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hszilard666
veterán
A Burnout Paradise szerintem az árkád autósjátékok koronaékszere! Szuper zene, hatalmas város, sok autó, és gyönyörű törésmodellek! Én anno megvettem PC re, de amikor kiderült hogy jön switchre is, azonnal előrendeltem! Minden fillért megért! Sokszor végigjátszottam már az évek során, de minden alkalommal kiváló élmény!
Mirci18:
Ahogy mondod! A witcher 3 egy olyan cím az életemben ami nélkül kevesebb lennék. Pokoli bűntudatom lenne ha nem támogattam volna a fejlesztőket.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Vaze
őstag
válasz hszilard666 #35056 üzenetére
Koszonom szepen mindenkinek a segitseget,rendesek vagytok
Egyenlore a Gear Club Unlimited lett a kivalasztott,amit mar meg is vettunk
Szerintem a Burnout Paradise sem fog kimaradni,majd idovel
Koszi mindenkinek meg 1xMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
DM-Fan
nagyúr
-
mirci18
addikt
válasz koncsik #35055 üzenetére
Mindíg a saját döntésed.
Én pl nem fizetek elő youtube-ra.
De nem is mérgelődök a hirdetések miatt.
Számomra a netflix meg a switch mellett egy dologra van szükségem.
Felhőre.
Szerintem arra megéri fizetni főleg ha nem vagy folyton számítógép közelben és nem akarsz otthon szerverparkot csinálni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
válasz mirci18 #35060 üzenetére
nekem most még csak kis báránykák vannak, egyenlőre elég mindkét ökoszisztémában (50GB apple /200GB google), élet back-up (fotó,video) még offline.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
petymek
senior tag
Kicsit "furi", hogy a homebrew tűzzel, vassal üldözendő, az amiibo hamisítás meg nem
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Crus
őstag
válasz petymek #35066 üzenetére
Részemről én azért veszek kizárólag eredeti cuccokat - és most itt konkrétan akkor az Amiibo-ra is gondolok, - mert SZÉP. Mert a gamer szobám dísze, no meg a gyerkőc is csípi. Nem mellesleg egy örök emlék olyan kalandokról, amiért megérte megszületni is (lsd. Zelda BotW).
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
scyllafren
senior tag
Mivel az amiibo 2 reszbol all: a figura, meg az NFC. Az NFC filleres aru, az Amiibo igazi ara a figura. Vannak, akiket az nem erdekel, csak az a parszaz byte-nyi adat, ami az NFC ad. Nem lehet vele feltorni dolgokat, nincs esztetikai ertek se. A tenylegesen vasarolt jatekokhoz ad némi pluszt.
-
petymek
senior tag
válasz scyllafren #35070 üzenetére
Érteném, ha ez következetes felfogás lenne.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
mike1334
veterán
Szépnek szép, de a Nintendo üzletpolitikája, hogy keveset gyárt, és van ami már előrendelésben is elfogy, max ebayen lehet találni 10x-es áron. Tudják, hogy van kereslet, mégis tojnak rá. Most már játékoknál is ez a trend (régi-új Mario), a fomo lett a Nintendo legnagyobb üzletpolitikája. A konzolt megveszem, a játékot megveszem, ezt nem tudom megvenni.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
draco31
veterán
Lets Go Eevee használt piacon hogy mehet most kb. ? Azzal vettem a masinát, de már nem igazán játszok vele.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild-re beneveznék helyetteASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MODERÁTOR
Én is pont ezen gondolkoztam.
Ráadásul van saját topikja, amint jeleztem korábban.
Akit illet, érdekel:
Kéretik átfáradni oda, de az sem az a hely, ahol nagy tere van ezeknek.
Ha jól emlékszem, akinek amiibo kártyája van ott, azoknak az eredeti figura is megvan.
Az amiibo booster kapcsán, ami egyébként a MediaMarkt-ban kapható is volt (külföldön), írtam is, hogy már tényleg csak figuraként érdemes gyűjteni őket (6 éve).
Ott elvitatkozhatunk rajta, hogy warez-e az amiibo kártya, a kb. 6 év alatti 600 körüli hozzászólás mellett elfér a beszélgetés erről. Itt nem, köszi a megértést.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz petymek #35069 üzenetére
Skylanderekből vettem párat nagyon olcsón szerencsére, a csúnya húzás az volt, amikor amiibo-k keveredtek a skylander játékba, mocskos drágán, két változatban is meg kellett (volna) venni a játékpakkot...
-
Rage47
veterán
Zeldában 60 óra körül vagyok, de még mindig mutat új dolgokat. Én nem tudom, meddig fejlesztették, de valami hihetetlen a tartalom mennyisége és minősége. Ekkora terület és komolyan minden 100 méteren van valami érdekesség. Ha átmész egy üres mezőn, akkor is tuti történik valami.
Sok játékot láttam már, de ilyen változatos sandboxot még nem. Ez az igazi sandbox, azt mondom.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz Rage47 #35077 üzenetére
35 éve vagyok aktív játékos. A BotW a csúcsa. 11/10. Etalon.
Amúgy BotW kedvelők próbáljanak rá a Genshin Impact-re, nem kevés dolgot nyúlt tőle a Mihoyo és elég komoly amit összehoztak és nem, nem MMO és nem, nem kell hozzá költened, ha nem akarsz és igen van benne rendes sztori content. Pár 100 órát bele lehet tolni... Switchre is jön lassan.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz mike1334 #35072 üzenetére
Egyetértek... a Nintendo üzletpolitikája szerintem is sokszor értelmezhetetlen. Gyakran látszik, hogy sokkal több elmehetne adott termékükből, de mégsem törődnek vele, hogy többet legyártsanak és ez nem csak az Amiibo-ra igaz.
Szerencsére eddig zömében olyan Amiibo-kat néztem csak, melyek most is beszerezhetők konzol boltokból.
-
Sordoran
addikt
Ezt a játékot lehet Switch-en is elkezdeném, bár már PS-en sokáig jutottam. Gyanítom a Nintendo se teszi lehetővé majd a cross-platform mentést (ami jelenleg csak PC és mobilok között műkdöik), de hát a Switch-nek jól állna ez a játék is nagyon.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Just486
senior tag
Én is a BOTW miatt vettem annó Switchet, előtte pedig évekig nem játszottam már semmit. Mondjuk nálam azóta az ACNH vezet torony magasan játékidő tekintetében.
A Genshin Impact meg tényleg nagyon jó, kár hogy nem egyszerre jelent meg a többi változattal. Én emiatt inkább már a kontroller támogatást várom mobilon, mintsem a Switch kiadást.That unconquered country we call the future.
-
Sordoran
addikt
válasz Rage47 #35084 üzenetére
A Honkai Impact 3rd csak mobilra jelent meg, ez viszont elérhető PC mellett PS-re is, ahol ugye csak kontroller van. Hozzáteszem teljesen kényelmesen használható, valamint Switch-en is így lesz irányítás, tehát technikailag nem kell gondot okoznia. Én is azt hallottam, hogy 1.3-ban jön, az pedig jövőhéten itt van.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
rakkimcer
tag
digitalis kódokat ki honnan szokott vásárolni?
cdkeys.com-ról már vettem és működik -
Moby
addikt
Alzán megint le van árazva az ipega 9162B kontroller. Nem annyira mint a múltkor, most 8690, de a múltkor elmónikáztam a dolgot, most vettem belőle. Még ennyiért is totál rendben van. Kicsit sajnálom, hogy bekapcsolni nem tudja a gépet, de ez legyen a legnagyobb baj vele. Van egy 8bitdo adapterem, amivel lehet xbox meg ps kontrollert is használni, de valahogy mindig olyan trének éreztem, hogy a gombok jelölése ezeken ugye nem jó.
-
Jackie_Chan
senior tag
Ez a joy strapa bíró? Ahogyan elnézem volt már ez 5490 is. Meddig birja? Hogyan üzemel elemes vagy saját akksija van?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
MODERÁTOR
válasz Jackie_Chan #35095 üzenetére
Az aksija a felhasználó szerint kevesebb ideig bírja , de egyébként szereti nagyon.
-
exilevagyok
újonc
Sziasztok!
Nem régiben beszereztem egy pro kontrollert, de nekem valahogy nem esik kézre. Tudom, hogy az egyik legkényelmesebb de akkor sem. Tudtok valami jó alternatívát ajánlani? Ha lehet nem próbálkoznék látatlanban.
Előre is köszönöm! -
kislaci
senior tag
válasz exilevagyok #35097 üzenetére
Esetleg vegyél egy bluetoothos USB vevőt, és akkor minden kontrollerrel menni fog állítólag. Xbox Playstation joy-jal is. Én ezt csak hallottam valahol, nem tudom,hogy igaz e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest