- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Attila_1976
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
Nezek itt ki a fejembol, hogy ennek az osszehasonlitasnak megis mi a franc ertelme van, aztan kattintas utan leesett, hogy az almighty teraflops...
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
Lies, Broken Promises and The Death of Google Stadia
Tanulságos összefoglaló.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
Semmi Ubisoft-os pletyi, károgás?
Ha tudni nem is de sejteni lehetett..
A vicc, hogy most hallgattam beszélgetést és azt fejtegették, hogy őket nem is akarják majd megvenni. Max tencent vagy más kínai elviszi mobil játékokra a címeket, mert annyira ki lettek véreztetve például egy AC-ból már nehéz lesz bármit kihozni. -
Bad Pritt
félisten
Jaja, totálisan ki lett véreztetve az AC, de tényleg annyira, hogy a Valhallát 20 millióan próbálták ki két év alatt és 1 milliárd dolláros bevétele volt az első évében és nemrég jelentett be a Ubisoft három különböző AC projektet. Gyakorlatilag az egyetlen valamirevaló érték a Ubisoftnál jelenleg.
-
Moby
addikt
Mobbilra viszik a játékaikat?
A ubisoftnak egy vagon játéka van most is mobilon, és volt a múltban is. Például a komplett AC Chronicles széria.
Miért van az, hogy feszt úgy társalgotok a ubisoftról, hogy fogalmatok sincs a játékaikról? Mindenki ismer ilyen 1-2 szériát tőlük valamennyire, és szerinte a ubisoftz az egyenlő azzal -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #7309 üzenetére
2 év alatt sok ingyen hétvégével persze hogy sokan elindították, meg azért a hype is nagy volt tehát mindenki tudta hogy van ilyen játék 2 olyan évben mikor rengeteg üres járat volt.
Az 1 milliárd szép! Megérte tele rakni mikrotranzakcioval és a dlc kiadás is még mindig megéri.Egyik legnagyobb az cím az AC ez kétségtelen, csak kezd lejáratódni, már most valami nagyot kéne dobni amit nem látom hogy jönne. Kb mint a Star Wars, hiába hozott rengeteg pénzt, egyértelmű gondok vannak.
És ugyebár mindig van egy utolsó előtti pillanat amikor még mindenki azt hiszi hogy jó csak a köv címre már senki nem lesz kíváncsi.Moby
Nem hiszem hogy olyan rohadt sikeresek lennének, mert akkor dőlne a pénz és nem kéne a budget cut és részvény esés se lenne.De legyen nektek igazatok! Nincs itt semmi látnivaló, mehetünk tovább és jönnek a jó játékok tőlük.
-
Bad Pritt
félisten
Egyik legnagyobb az cím az AC ez kétségtelen, csak kezd lejáratódni, már most valami nagyot kéne dobni amit nem látom hogy jönne.
De ez mi? Mire alapozod? Néhány itteni károgóra? Az első rész óta aktívan követem a szériát és kicsit vicces, hogy a Revelations óta "kezd lejáratódni" és a "végét járja" a széria és az nem ma volt. A valóság az, hogy az AC köszöni szépen, jól van, pozitívak a kritikai és közönség visszhangok, úgy termeli a pénzt amit egy jobb multi is irigyelne és látható tervei vannak vele a Ubisoftnak. Far Cry ugyanez pepitában.
A fontosabb kérdés az, hogy mit akarnak kezdeni a tetszhalott live service (R6, The Division, For Honor) és régi nagy játéksorozataikkal. Watch Dogs valszeg offos egy ideig a Legion bukta után, Brothers in Arms fogalmam sincs, mióta nincs, az utolsó Rayman kereken tíz éves lesz idén, az utolsó Might and Magic kilenc, Heroes sincs a láthatáron, a Prince of Persia remake épp elvérzik, Beyond Good and Evil 2-ről semmit sem tudunk, Tom Clancy játékok is csak porosodnak náluk, a Driver sorozatra meg szerintem már senki sem emlékszik.
Pedig nem lehet azt mondani, hogy ne foglalkoznának rétegjátékokkal, volt új Anno meg Trackmania pár éve (utóbbi most jön konzolokra), jön új Settlers meg Valiant Hearts idén és nagyjából ennyi a nagy franchise-okon túl, szóval nem az AC meg a FC a baj náluk, hanem szinte minden más.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
A sikerest miben mérjük? Pénzügyileg sikeres? Azok főleg azokból kerülnek ki, akik kés skineket, meg lópáncélt adnak el f2p játékokhoz. Sok éve ugyanahhoz. A klasszikus értelemben véve "jó játékot" készítők általában ezektől kevésbé sikeresek, szerintem ezt ne ebben keresd.
A ubisoft játékai töretlenül sikeresek. Gyakorlatilag ezek a játékok definiálják azt a zsánert, amiben a ubi otthonosan mozog, és néha bele tud nyúlni sikeresen olyanba is, ami ettől nagyon távoli (Rainbow Six Siege pl.). Olyannyira, hogy ma már mások is őket, az ő megoldásaikat másolják(bár ennek nyilvánvalóan a fordítottja is megtörténik). Sikeresek atekintetben, hogy a játékaik sok játékoshoz eljutnak, és a játékaik széles stíluspalettát lefednek. És lassan 40 éve a piacon vannak, ezt mamár kevesen mondhatják el. Ha ez nem siker, nem tudom mi az.
Persze könnyű abba a csapdába belesétálni, hogy mivel sok játék készül, sokat hibáznak, és erről is sok hír van, és akkor már-már úgy tűnik, mintha ki lehetne mondani, hogy a ubi csak hibázik. De minderre vajon képes lenne egy olyan szervezet, aki csak hibát-hibára halmoz?
Akik magukénak érzik ezt az ideát, tegyék már meg, hogy egyszer felmennek a ubi oldalára, és pörgesség végig mennyi játék és hány stílusban köthető hozzájuk. Komolyan hiszek benne, hogy tucatszám fog találni címeket, amikről fogalma sincs, hogy azokat is ők csinálják/csinálták. Ha meg a siker alatt a pénzügyi sikert érted, akkor azon kellene elgondolkodni, vajon mennyire valid az az elképzelés, hogy valami új és bizonytalanban kezdjenek el turkálni nagyonnagyban, ahelyett, hogy a pénzt termelő nagy franchise-ok újabb részeit nyomnák, amikből egyébként él a cég, és képesek azt a millió mást (amik nem is ennyire sikeresek nagyrészt sajnos) is finanszírozzák?[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #7313 üzenetére
Hazai és kinti youtube/újságírók.
Az odyssey-nek jó kritikai voltak, a valhallának már kevésbé.
Kb azzal az OW AC is eléggé kifulladt.
Far cry 6ról pozitív kritikát nem is hallottam/olvastam.
Az elvitathatatlan hogy sok rajongója van, biztos lehet olyat is találni aki ezeket dicséri...Moby
Az R6 Siege egy csoda! Ők se tudják hogy hozták össze, bár az első 1-2 évben az is semmilyen volt és most már megint nem jól nyúlnak hozzá állítólag. Sokan abba hagyták.De én pont azért szidom oké, mert rengeteg címmel nem kezdenek semmit, csak csinálják ugyan azt.
-
Moby
addikt
Az odyssey-nek jó kritikai voltak, a valhallának már kevésbé.
Gondolom ezért is van minden platfromon 80% feletti kritikával Szerintem hagyjuk ezt a témát. Téged a valóság totálisan hidegen hagy, csak a haterkedés vonz.
Mi lenne ha még jó kritikát is kapott volna? [link][ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
De mit jelent az, hogy kifulladt? Nem volt azóta új, amiből le lehetne szűrni ilyesmit. Valami nagyon alternatív világból tájékozódsz szerintem, vagy csak találtál egy-két negatív véleményt és az akkor a "hazai és kinti youtube/újságírók". Far Cry 6 is sikeres volt a semleges/negatív visszhang ellenére.
Hát akkor szidd őket azért, ne az AC-t hozd elő.
-
Bad Pritt
félisten
Kicsit utánaolvasgattam most ennek a friss Ubisoft sírásnak és a következőket látom:
- Rengeteg problémás fejlesztésük van jelenleg, ezért is töröltek több, akár előrehaladott fázisban lévő projektet, összesen 300-500 millió dolláros veszteséget könyvelve el ezzel (forrástól függ a szám).
- Az utóbbi években megjelent free to play játékaikat totális csődként értékelte a piac, ez gondolom a Hyper Scape, Trackmania 2020 és Roller Champions, illetve az xDefiant zárt alfát jelentheti, nem véletlen nem hallunk ez utóbbiról sem egy ideje.
- A Ubisoft Quartz-ra szintén elszórtak egy rakat pénzt és óriási blama lett.
- Az is baromi beszédes, hogy semmilyen eladási adatot nem tettek közzé az Immortals Fenyx Rising, WD Legion, Riders Republic, R6 Quarantine és évek óta egyik Just Dance résszel kapcsolatban sem.
- A még működő live service játékaiktól is elvonták az erőforrásokat, a Brawlhalla és az R6 Siege kap még érdemi támogatást.Amit érdemes ebből az egészből leszűrni, hogy elképesztő módon égetik a pénzt és ez most ért el egy tűréspontot, ezért jöhetett Guillemot-tól az az ominózus email, amit felkapott az internet. Érzik ők ott a menedzsmentben, hogy nem okés, amit az utóbbi években művelnek.
-
_drk
addikt
Nem haterkedek! Egyedül a far cry 6-ot szidtam, de az hulladék is, vállalom is hogy az a franchise ugyan az évek óta. Bárki bármi ujjításról regél én nem látok benne semmit, pénzt meg időt én meg nem költök rá.
A Valhallat elismerem, hogy az sok embernek tetszik, abból még ki is lehetne hozni valamit de én nem bízol benne.Bad Pritt
Erről beszéltem. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.De pont erről beszéltem hogy még én se vagyok hater, csak nem látok sok pozitívumot, erre jöttök ti ubisoft rajongók!
Jaaa és a Ghost Reconok is gyengék voltak!
-
l.skywalker
félisten
válasz Bad Pritt #7320 üzenetére
Én sok olyan projektről tudok, amik azelőtt buktak meg, hogy egyáltalán hír lett belőle vagy a létezésükről tudott volna a játékos közösség. És voltak köztük ismert címek folytatásai/kiegészítései is.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz Bad Pritt #7320 üzenetére
Az Immortals Fenyx Rising eladási adatok hiányán meglepődtem - igaz én is most az ünnepek idején játszottam végig a játékot mivel előtte igazából radar alatt maradt, de ahogy olvastam a megjelenésekor kifejezetten jó értékeléseket kapott. Ennyire nem vitték premierkor mégse?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz Bogyi007 #7323 üzenetére
Én ebben gonosz vagyok és azt mondom, hogy agyatlan lövöldözős BR játékokra mindig lesz többszáz millió játékos, míg olyan játékokra ahol fejtörők vannak ennek a huszada sem. Több streamer közvetíti a Warzone-t mint ahány játékos játszott a Fenyx-el szerintem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #7324 üzenetére
Tudom hogy ritka kivétel vagyok, de engem meg ezek a BR játékok nem vonzanak sőt nagyon a multis címek se már. Azokat az X360/Ps3 idejében élveztem nagyon. Bad Company 2-t, Forza Motorsport 3-4 és a Gears of war 1-2-3 RENGETEG időmet vitte el multiban vagy coop módban.
Meg mostanság talán a RL egy icipicit.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #7322 üzenetére
Hát igazából ezekről az elkaszált játékokról sem tudunk semmit, mert mind olyan, ami nem lett bejelentve (elvileg). Inkább a rájuk fordított összeg az érdekes adalék.
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #7323 üzenetére
Szerintem nem volt nagy szam a jatek. BotW klón, csak sztem nem er a nyomaba (mondom ezt ugy hogy a zeldarol amugy csak videokat neztem eddig).
Nekem nagyon hianyoztak belole az npc-k, plusz repetetiv volt az egesz. Szerettem volna szeretni, de nem sikerult. (Azert vegignyomtam)
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #7324 üzenetére
Na és akkor visszakanyarodva a Ubira: az agyatlan játékaikra sincs keresetlen és ez most a nagyobb problémájuk. Hyper Scape, Trackmania, xDefiant mind jelentős befektetés volt és kutyát sem érdekli, rosszhiszemű pletykák szerint utóbbinak a zárt alfáját nem is sikerült megtölteni kellő számú játékossal.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #7326 üzenetére
A le lőtt címekre értettem meg a többi céges dologra.
Az AC-nál annyit érzek hogy így a Valhalla mint 3. Nagyobb OW játéknál már a következő nem fog így működni. De az is biztos sikeres lesz, csak itt ugye nem mindegy hogy 1 milliárd siker vagy 2 mint egyetlen húzó címük, de nem is hiába jön a Mirage meg a másik 2-3 AC játék is.
Na majd azok után fog égni a ház...Bogyi:
Az jó játék lett volna csak egyszerre jelent meg sok mindennel. Mondjuk 2 másik nagy ubis címmel is.
Eselye nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Átvett dolgokat belőle, de abszolút nem klón (BotW-t vagy 3x nyomtam végig, Fenyx Rising meg platinán van, össsze tudom őket hasonlítani )
/egyébként valóban nem ér fel hozzá, de ez majdnem minden játékra elmondható, és ettől még nem lesz rossz játék a FR , meg ha ez lenne a mérce, akkor kb senki nem játszana semmivel
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
"erre jöttök ti ubisoft rajongók! "
Basszus két éve minden fiókomon ott a valhalla, és sosem ment bele 10 óránál több, mert nem köt le, nem tetszik, de ettől még nem írhatok le olyat, hogy a kritikák lehúzták, mert ez szimplán a valóság torzítása lenne, és maráha nem értem te miért teszed. Miért? -
_drk
addikt
Nem akarok bele menni a gaming újságírás problémáiban.
Engem nem érdekelnek ezek az összesített pont táblázatok. De ott van is van ami jobban, valami rosszabbul értékelt.
Nagyjából úgy működnek, hogy az egyértelmű rosszat (70 alá) és az egyértelmű jót(90 felé) kiszűrik, viszont semmi skálázódás nincs.
A Battlefield 2042 65-ön áll, a Cyberpunk 82, ezekhez képest a Valhalla 90, a legnagyobbak pl Hades, Ragnarök 99-en vannak. Days Gone meg egyik kedvencem ami 70 körül állt, szépen le lett húzva pedig jó game.
Ennek semmi értelme, Nincs 50 alatt semmi csak a játszhatatlan kategória, ami el se indulDe alapból a legnagyobb probléma jelenleg a tájékozódás! Nem csak itt hanem minden minden témában. Ehhez szerintem mindenkinek meg van a saját platformja, ügyesebbeknek több is van, hogy nagyobb átlátható képet kapj.
Tök jó, hogy te nézel ilyen oldalt és ez alapján tudsz tájékozódni.
De én még tovább megyek: nem egy játékot szívtam be, amiből néztem sok gameplay streamet és tök jónak nézett ki, majd játszva 5-10 óra után, amiből a második fele már kínlódás volt, a végére inkább törlés lett. -
Wesder
félisten
Egy hónapja hogy megvan a gép.
Eddig a SM 2018-at vittem végig, meg Astro-t. A Morales-t szerintem elengedem, mert egyáltalán nem érzek késztetést arra hogy folytassam.
Jöhet a GoW2018.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Az a baj, hogy a 18-asnál is csak addig volt jó míg a storyküldetéseket csinálta az ember. Amint az openworld feladatokkal kezdtem foglalkozni, az egész szétesett.
A Moralesben már a "nagy meglepetésnél" elment a kedvem az egésztől, de nem akartam elkezdeni addig a GoW-t amíg nem végzek a Moralessel.
Muszáj vagyok kukázni, mert gyülnek a játékok, az időből meg sajnos nem lesz több, csak kevesebb.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
A rég nem látott barát igazából gonosz közhely. Lehet hogy ott abban helyzetben jött le nekem így, aztán a végére megint puszipajtások lesznek, ami szintén csak közhely.
Persze én voltam a szemét mikor azt montam hogy az SM2-től sem kell vármi semmi egetrengetőt hisz nem ez a történetírás csúcsa.
-
Moby
addikt
A helyén kell kezelni a dolgokat. Az összes comics izé rettenetesen infantilis. Maga a műfaj az. E tekintetben tuljadonképpen tök jól passzol a videójátéhoz, mint formátum. Ettől még lehet élvezhető, meg minőségi, meg jó is, ha nem támasztasz olyan elvárást ezekkel szemben, amire a műfaj nem képes.
-
NyMRooD
őstag
Lehet elkellene olvasnod 1-2 olyan képregényt is amiben nem "pizsamás hősök" vannak (bár azokból is van sok olyan ahol komplexebb a sztori) mielőtt az "összes comics izé"-t leszólod.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #7345 üzenetére
Egyszer, ez csak ilyen "összefoglaló" hogy egy hónap alatt meddig sikerült jutni.
Persze mással se nagyon játszottam, mert nem volt nagyon kedv hozzá.
A DualSense-t már megszoktam, viszont az AT-t nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest