- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Bad Pritt #7778 üzenetére
Csak hát a Steam Deck kiadása után hozni a Nintendonak egy hibrid konzolt újra?
Háááát...#7784 l.skywalker
Azért nem csak az OutRiders által ismertek ők. A Gears of War: Judgment és a Bulletstorm is az ő nevükhöz köthető...#7802 ρσгτσ
Most nem, de bő 2-3 év múlva kiadni egy olyan "kézikonzolt" ami a SD-nél karcsúbb teljesítményt nyújtana az azért nem lenne már jó ötlet szerintem...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Moby
addikt
válasz kecsu10 #7800 üzenetére
A hogwarts legacy olyan szinten igényes és szórakoztató, hogy nemigaz. Még nekem is, aki soha egy filmet nem látott, egy könyvet nem olvasott a témában, annyit tudok, hogy létezik.
A Dead Space szintén iszonyúan jól sikerült, és ezt a remake-et kifejezetten érdemes volt megcsinálni. A nintendo játékai csodálatosak, de alig jön onnan valami, ráadásul a jó játékot néha hajszál híján megöli a minimáltechno (Astral Chain helyenként konkrétan tragikus pl). Arról nem is beszélve (és ezt szeretik besöpörni a utolsó vérig ninty rajongók) nem kevés szenny minőségű remaszter meg remake-et adnak ki elképesztő pénzekért. Csinálnak jókat, de...nincs ott sem kolbászból a kerítés. Ez egy szép romantikus gondolat, de aki évek óta él velük, nem pár hónapja szagolgat bele ebbe, az nem biztos, hogy ugyanazt meg ugyanúgy látja. -
Bogyi007
veterán
válasz Bad Pritt #7795 üzenetére
Khmm. Immortals Fenyx Rising? És azt ki is adták Switchre is - Média Marktban épp tegnap láttam is 6500 forintért egyébként...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz Bogyi007 #7801 üzenetére
Teljesen mindegy, mert a Nintendo -nak a kínálata teszi különlegessé a konzolt. Ehhez pedig remekül illeszkedik a hibrid kialakítás.
Az, hogy mit tud (vagy tud majd későb) a warez most teljesen másodlagos.
Nintendo az egyetlen konzolcsalád, ami szerintem soha nem fog igazán kinyitni (hivatalosan) a PC felé.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
kecsu10
aktív tag
De ami jön, az konkrétan a szakma csúcsa, ezt nehéz lenne tőlük elvenni. Azt a színvonalat csak a Naughty Dog tudja még, és nagyjából ennyi. Félre ne értsd, nekem is tetszik a Dead Space, végig is fogom tolni, de szubjektíven, számomra a Resi 2 egy polccal legalább magasabban van. (Persze ez nem a remake minőségét illeti leginkább, hanem az alapjáték olyan, ami nagyon ritkán születik csak meg, mármint a Resi 2). Tényleg, a Silent Hill 2 mikorra várható vajon?
-
Moby
addikt
válasz Bogyi007 #7804 üzenetére
Az is csak játékelemekben másolja. A zeldát nem a benne lévő, szinte eghedi módon használt fizika adja el. Nem az óriási világ. Nem a korok puzzle-k. Nem a shrine-ok. Hanem a világa. A korábbi zeldák között is van rengeteg iszonyúan sikeres (szinte mind az), és szinte majdnem mind olyan, amit ma is bátran elő lehet venni, és az ember vigyorogva tolja végig úgy, hogy a BOTW receptnek a töredékét sem tudják. Ez a Zelda zsenialitása, nem a játékelemek. Előveszel ma egy Wind Wakert, és szinte tökéletes játék ma is. HÚSZ éves. mosógép elektronikáján elfut.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
A Ps3 idejében nem hittük volna hogy a Last Of Us-t egyszer Pc-n is játszani fogjuk....
-
addikt
válasz Bogyi007 #7804 üzenetére
Immortals Fenyx Rising is távol van a Zelda -tól. Ráadásul olyan minőségben fut Switch -en, hogy az arcomat lekaparom.
Egyébként abból a legtöbb helyen olyan doboz van, amiben csak digitális kód található. Csak sajnos sokszor még az üzletek sincsenek ezzel tisztában, pedig rajta van a doboz elején...
Valaki arra készülne, hogy mégis megveszi, ezekkel érdemes tisztában lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz kecsu10 #7800 üzenetére
Jó játék, ennyi elég. Fogtak mindent, amit jelenleg ismerünk az open world játékokról és belerakták egy HP skinbe. Ismerős lesz mindenkinek, intuitív, nem kell sokat gondolkozni, tanulni, könnyen meg lehet szeretni. Ennél több nem kell manapság, mert sokszor ez sem megy a fejlesztőknek, szóval ha úgy jelenik meg egy ekkora játék, hogy day1 gond nélkül játszható az már siker.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kecsu10
aktív tag
válasz Bogyi007 #7808 üzenetére
Igen, ez így igaz. A Sony is nagyon küzd, ez tisztán látszik. De ők legalább megpróbálják, még ha nem is sikerül eddig olyan jól a dolog mint az előző generációban. De szegény Xbox tulajok mit kapnak az egy szem autós játékon kívül? Kaptak egy Halot siralmas állapotban, kapnak még pár shootert ki tudja milyen minőségben, és nagyjából ennyi. Igaz volt egy nagyon jó pentiment. Nem tudom meddig lehet húzni a dolgokat, azzal, hogy van gamepass. S akkor ott van a jó öreg pc is nekünk, ahol olyan portokat kapunk, ami szinte mindenen rosszul fut. Igaz, a Nintendon kívül már lassan minden jön oda legalább day1.
-
addikt
válasz Bogyi007 #7808 üzenetére
Nem lehet összehasonlítani a Nintendo exkluzív játékait a konkurens konzolok saját játékaival. A Sony -nál rengeteg minőségi, de ezzel együtt főleg rétegjátékok kerültek piacra.
A Nintendo játékai pont olyanok, amivel elég széles palettát, változatos korosztályt el tud érni. Ráadásul sok esetben a közös szórakozáson van a hangsúly. Ezáltal jobban eladható.
Nem véletlen az sem, hogy a teljes konzol palettát nézve kimagasló szinten áll exkluzív játékok eladásában Nintendo. Nem csak Switch -nél. Ráadásul vannak olyan sorozatok is náluk, aminél elég csak elfingania magát, bezárni egy üvegbe és ráragasztani egy nevet. Mert ha nem igazán jó, akkor is elpattan belőle pillanatok alatt 20 millió. Nem nevezném meg, de itt is volt róla szó...
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Én nem tudom te milyen portokat kapsz, de pl. itt van a hogwarts, ami olyan szinten kimunkált pc-n, hogy már csak ezért érdemes elindítani. Tudom. Ez meg szar játék Itt van gamepassban a High on Life. Rohadtjó játék, és jól fut pc-n is. Ahogy a Hi-Fi Rush is. És ez csak pár cím.
Szal igen. Ha gyakorlatilag mindent elérhető más dolgot ignorálunk, akkor végeredményben ki fogj jönni, hogy csak a nintendo játékok léteznek. A többi vagy nincs vagy szar, vagy van de szarul fut. Jó, hát switchen is, de ott nem baj[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Nem kell megnevezned - megteszem én. például a legújabb Pokemon. Tudom mivel páromnak Switch konzolja van, öccsének meg egy Lite és mindketten bele vannak bolondulva a Pokemon világába - meg is van minden játékuk a konzolra...
-
addikt
válasz Bogyi007 #7816 üzenetére
Na ez a világ az, amiben sosem éreztem otthon magam...és a legújabb részt elnézve olyan érzésem van, mintha visszarepültem volna az időben.
De hát nem minden játékot csinálnak nekem, és azt is elimerem, hogy rengeteg munka van a sikere mögött. Ilyen címek még akkor is baromi fontosak, ha az a néhány multiplatform cím termeli a legtöbb bevételt, amiről minden topikban megy a diskurzus. Mert ezek tartják életben a Nintendo -t.
Tehát elsősorban nem az, hogy kézi vagy hibrid konzolról beszélünk. Ami nyilván megint egy pozitív tényező lehet vásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Nem vagyok fanboy, sőt, legtöbb időt pc-n töltöm. De a Nintendo exkluzívok azért a legtöbb esetben a felső polcon vannak, ezt vitatni nehéz lenne. Nincs gamepass-om, így ezeket nem próbáltam, valahogy nem is érzek rá késztetést. A Herripottert nem veszem meg, mert nem az én stílusom. De PS plusom van, és kezembe akadt a life is strange, szerintem nincs full hd és 30 fps sem, vagy nagyon max annyi az első rész, de az például nagyon tetszik. Tervezem is, hogy végig fogom tolni az összes részt. Nagyon szubjektív ez, nehéz győzködni egymást, mert mindenkinek más tetszik. Valakinek még a Last of us sem tetszik, ez ilyen.
-
Moby
addikt
válasz kecsu10 #7818 üzenetére
Szó sincs legtöbb esetről. Van egy marék felsőpolcos, meg van attól jelentősen több olyan, ami jó játék, de az árán kívül semmi sem felsőpolcos benne, pláne a játékidő nem. A kirby játékok, az ilyen paper mariok, vagy mario olympics játékok felsőpolcosak lennének?? Ugyanmár ... Vagy a pokémon játékok felsőpolcosak?
Van a switch 6 éve alatt egy 10-15 darabos felsőpolcos kollekció, a többi meg szórakoztató aranyos játékok a legtöbbször felháborító áron, amiket ráadásul bátran ki is lehet hagyni, ha valaki több platformon él. Nem igazán hiánypótlóak, mert volt belőlük már vagy kéttucat ugyanolyan a múltban. -
Moby
addikt
Meg pakoljuk még ide, hogy ennek a felsőpolcos kollekciónak még csak nem is minden darabja nintendo játék, és hogy rosszabb helyzetben lenne a nintendo a platinum nélkül, de ezek valójában csak fogjok lettek a platformon, és a nintendo zsebén kívül senkinek nem jó ez a helyzet. Ok, belátom ha már emlegetve volt, ugyanezt ugyanígy el tudom mondani a Hi-Fi Rushról is, meg erről az egész bethesda izélgatásról.
-
_drk
addikt
Jelenleg senki nem versenyzik senkivel. Mindenki el van a maga
pocsojájábantavában.
Egyedül a Micro látszódhat rosszabb helyzetben, de ne vicceljünk inkább
Járékoknál is 1-2 cím sínyli meg mondjuk az év végi megjelenéseket, de ezt nem is értem. Néztem videókat az Evil West-ről, nem néz ki rossznak.
Asterigossal játszottam, mese grafikás soulslike lite féleség. Tök jó amúgy, de tavasszal vagy nyáron rengeteget kereshettek volna vele, de inkább a CoD és Ragnarrök ellen küldték...
Ez évben Forspoken meg Hogwarts ami hasonló, de 3 hetes eltéréssel a mai rohanó világban ez már nem verseny.
De ennyi megjelenéssel ilyen minőségi eltérésben teljesen más kategóriákkal ez nem verseny.A Nintendo akkor lenne bajban, ha tavaly tavasszal és nyáron jött volna még 3-4 nagyobb AAA és még jó pár kisebb de látszólag élvezhetőbb minőségibb játék.
Meg mondjuk egy új multis játéknak is lenne már hely, mert MW2 is nagyot ment(csak azért került fel évvégi toplistákra, mert végre volt mivel lövöldözni...), meg tegnap tette ki Kodiak, hogy a 10 éves Cs Go rekordot döntött. Amikkel ügye nincs is gond, de tudjuk hogy az igénytelen PubG hirtelen mennyi embert felszívott tehát igény lenne kb bármire. Aztán kaptunk egy Overwatch2-őt amin látszik, hogy ugyan az a játék mint 6 éve és hiába ingyenes, semmi behúzó ereje nincs.
-
addikt
Azt csak a kívülállók hiszik, hogy a Nintendo -ra komolyabb hatással vannak a más platformra érkező AAA címek.
Mert amúgy ez nem újdonság, hogy más platformon nagy címnek számító játékok nem jelennek meg náluk.
Az igazság viszont az, hogy tök jól elvan a saját platformján nagy AAA játékok tömkelege nélkül, amivel elpattint 120+ milla konzolt ~6 év alatt.
Plusz a szoftveres eladás is tök jól megy nekik. Úgy, hogy egyébként nem kevés olyan játék van a kínálatában, ami más platformon nem menne el ennyiért. Na meg azt is megteheti nem egy játéknál, hogy évek múlva is teljes áron rakatja ki a polcra.
Szerk.:
Korábban egyébként arra próbáltam utalni, hogy nyilván a nagy multiplatform címek hozzák a rengeteg bevételt. Viszont egy ennyire bezárt platformon a saját címeknek nem kell ezekkel megküzdeni.Így lehet mondjuk az, hogy egy amúgy elég puritán módon kinéző játékot is simán el lehet adni 18-22 ezerért. Ráadásul esélyes, hogy el is megy belőle pár 10 milla.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bad Pritt #7825 üzenetére
Kicsit nagyobb teljesítmény sem ártana, de amúgy az 1080p és 60 FPS nem lenne rossz néhány saját címnél sem. De mint azt korábban írtam már az is haladás lenne, ha ezekből menne stabilan (mindegyiknél) a 30 FPS is...
Viszont az sem ártana, ha kicsit gatyába szednék a saját szoftvert is, mert olyanokért más platformon ölnének, hogy akadozik a store. Ráadásul a Switch létezése óta.
Sokaknak meg az fájó pont, hogy nagyon gyenge a letöltési sebesség, amiben szintén fejlődnie kellene az új eszköznek. Pl. Borderlands Legendary Collection -t letölteni örökkévalóság.
Szerk.:
Persze lehetne még ezeket sorolni. Függetlenül attól, hogy kiemelkedő konzolról beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Én most csak a Steam Deckből tudok kiindulni, ami koncepcionálisan hasonló eszköz: néhány játéknál tesztelgettem csak behatóbban a beépített FSR megoldását és nagyon impresszív, 20% és 50% között nő az fps és az akkuidő, felére csökken a hőmérséklet, ha az ember állítgatja kicsit. Még ha a 20% lenne a különbség a Switch-nél ez nagyjából azt jelentené, hogy stabil 30-cal menne rengeteg olyan játék, ami jelenleg problémás.
És amúgy amit tboy ír az tök igaz, hogy a Switch átlag közönségét nem érdekli a felbontás, de én ezt átfordítanám inkább arra, hogy a Switch átlag közönségét az sem érdekli, hogy natív 1080p vagy upscaled 720p, viszont az ezzel járó egyéb előnyök fontosak lehetnek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
Viszont egy ennyire bezárt platformon a saját címeknek nem kell ezekkel megküzdeni.
És akkor az vajon miért van, hogy a WIIU-ra, amire nem jött szó szerinte semmi a saját játékaikon kívül (amiből viszont minden is jött rá, plusz BC), a kutya nem volt kíváncsi azon a pár ninty fanatikuson kívül, és a konzoltörténelem egyik legcsúfosabb bukása legyen a paltform? Ez egy ilyen rendkívül széleskörben elterjedt, teljesen torz nézet. Valójában óriási szüksége volt a nintendonak arra, hogy lehetőleg minden szar érkezzen rá, mert éppen egy (inkább fél) generációval először futott bele a nintendo a pofonba, hogy játékok nélkül, csak a saját címeikkel semmit nem lehet eladni. Még olcsón sem.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #7829 üzenetére
Igen, bár akkoriban a videójáték még nem volt ennyire mainstream, és a húzócímek nem általánosak voltak, hanem nagyon platformhoz kötöttek. De tény, hogy a mindent elsöprő PS2 hegemóniát is a rengeteg elérhető játék teremtette meg. Ez az újkori switch-el elnintendósosó nép gondolja azt, hogy ó hát mario odysseyvel meg mariokartokkal rekordookat lehet döntögetni...a ninty világ életében ezzel az ideával próbálkozott, és mindig a sereghajtó szerep maradt nekik. Ott tudtak csak nyerni, ahol nem nagyon volt komoly kihívó: a kézikonzoloknál, ahol a sony csak ilyen látens módon volt jelen. De az idők változtak, a 3DS már nem lett átütő siker, a WIIU óriási bukás lett, és ki kellett találni miért nem megy semmi. Aztán rájöttek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy szóval sem írtam olyat, hogy nem fontos a multiplatform játékok megjelenése. Viszont láthatóan nem igazán fontos nekik, hogy minden szar jöjjön, és feljebb kifejezetten azokra az AAA címekre gondoltam, ami messziről elkerülte azt a platformot.
Nem csak az újaknál, mert nincs például egy GTA5 sem.
Azon sem erőlködtek egy percig sem, hogy legyen analóg ravasz az autós játékok miatt. Így például e tekintetben is nullához konvergál a kínálat.
Ráadásul láthatóan az is bőven elég nekik, ha valamiből csak a mobilos verzió kerül be. Pl. WoT Blitz.
Nyilván hülyeség lenne azt mondani, hogy minden AAA azért nem jelenik meg, mert a Nintendo nem akarja. Viszont iszonyat nagy lendület van náluk az eladásokat tekintve még így is.
-
Moby
addikt
Kíntszarnak, hogy felhőből menjenek azok a játékok, amiket képtelenek megírni a stúdiók a switchre Meggyőzni ezzel sem tudnak mindenkit, de rohadtfontos nekik, hogy amit csak tudnak berángassanak a platformra.
Az az iszonmyat lendület meg már nincs, az elmúlt 2 évben lassul a switch eladási üteme, ami normálisnak mondható, csak itt most, hogy ennyi év után már nagyon sok ez eladott darab, szintén megjelent egy olyan általános nézet, hogy cukor helyett is ezt viszik. Nem, nem megy már olyan ütemben. Az idei év még jó lehet nekik (nem esik majd akkorát az eladás, mint temészetesen lenne) a Zelda miatt, de az arany éveken már túlvan a platform, lassan jóllakik a piac a switchel. Muszáj lesz nekik hozni az új gépet, meg a normálisabb szolgáltatásokkal kitömött platformot, mert ezt a rengeteg ember meg is kellene tartani. Normálisan működő netes szolgáltatásokra, trofi rendszerre, satöbbire meg már nagy számban lenne igény, és nem biztos, hogy erre fel van készülve a ninty. Hardvert kapnak a piacon, ezzel a részével sosem volt gond. -
Moby
addikt
Én teljesen meg voltam győződve, hogy az idén bejelentik az új platformot, akár már az új Zelda nyitócímmel csúsztatott megjelenéssel. Kereskedelmileg ideális lenne a leszállóágban megindítani az újat, a switch 3-4 évig még gyártásban marad, annnyi idő alatt nullára is futja magát, és felfut az új. A gyárthatósági küzdelmek, a romló világpiaci helyzet valszeg mást diktál, de kizártnak tartom, hogy ne történne meg jövő tavaszig.
-
addikt
Csomó ebből csak szimpla töltelék játék a store -ban. Főleg a cloud verziók, amiből némelyik annyira ocsmány, hogy mellette még 15 éves Mario is szebb. Plusz az legalább nem esik be 10 FPS -re.
Nem igazán hiszem, hogy ezekből normális eladásokat csinálnak.
Ott van a Fifa is, amiből nagyjából minden évben ugyanazt adják ki. Aki megvette a korábbi szezont, az 50% -os áron megkapja az újat. Megjelenés napjától.
Nyilván lassul az eladás, de az mégis tény, hogy 6 év alatt nem sok konzolból adtak el ~120 milliót. Ehhez pedig nem kellett CoD, GTA5, RDR2....stb...stb. Én erre gondoltam. Mert nyilvánvaló, hogy nem elég, ha csak saját címek vannak.
"Normálisan működő netes szolgáltatásokra, trofi rendszerre, satöbbire meg már nagy számban lenne igény, és nem biztos, hogy erre fel van készülve a ninty. Hardvert kapnak a piacon, ezzel a részével sosem volt gond."
Na, nekem ezzel van a legnagyobb problémám.
-
addikt
válasz Bad Pritt #7827 üzenetére
A felbontás amúgy engem sem. Bár valószínűleg azért van, mert én kb. csak kézben szoktam játszani. Ott kevésbé zavaró. Volt néhány játék, aminél kb. sugárban hánytam dokkolva. Igaz, hogy egyik sem saját cím volt. Inkább az bosszantóbb, ha dadog a játék.
Egyébként a Steam Deck egy nagyon jó cucc. Én is csak azért nem vettem, mert nekem már speciális igényeim vannak. Tehát a nagy átlag nem olyan, mint én.
Kifejezetten örülök a sikerének és remélem a jövőben pozitív hatással lesz a kézi konzolos/PC -s piacra.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Ezt nem tudjuk! De szerintem itt is sok minden hatással van egymásra. De ha már felhoztad, azért a GTA 6 hiány pont tökéletes a Nintendonak!
Az említett 2 éra amikor bukó volt, az pont a többinél volt nagyobb előre lépés. PS2 érában ugyebár 3d-s játékok és Ps4 érában már a nagyobb TV-ken az impozánsabb megjelenések.Most meg tudjuk jól hogy mivan. Itt se és IRL se találkozok sok elégedett emberrel csak a Nintendo és/vagy indi fanok. Meg egyik kollégám olyan lelkesen beszél a Black Flagről, hogy irigylem
-
addikt
Ez teljesen saját vélemény, amit a tények alapján szűrők le. Tehát semmi hivatalos alapja nincs annak, amit írok. Nem is tudnám azt bizonyítani, hogy valóban jól gondolom.
Az ellenkezőjére sincs nagyon bizonyíték, mert az egész téma csak fikció.
Ha arról lenne szó, hogy csak 60 millió konzolt adtak el, akkor azt mondom rohadt fontos a Nintendo -nak minden egyes külsős cím. Viszont az tény, hogy a GTA5, mint a világ egyik legsikeresebb multiplatform játéka sincs jelen a konzolon. Nem egyedül, mert van pár AAA játék, ami még csak a közelében sem járt annak a platformnak.
Illetve sok ismert, nagyon népszerű játék is csak úgy van jelen, hogy újraportolgatták a régi részeket, vagy szimplán megkapta a mobilos verziót. Tehát egyáltalán nem egyenértékű azzal, ami más platformon is jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Az N64, Saturn, PS1 generációban volt a nagyobb váltás a 3D játékok meg a Nintendón kívül a többieknek a CD olvasó miatt, a GameCube azért bukdácsolt, mert nem tudták megnyerni maguknak a 3rd party fejlesztőket. Övéjük volt a legerősebb konzol, megmutathatták volna, hogy is néz ki egy akkor nextgen játék, de ez nem történt meg.
A Wii U szimplán azért bukott, mert nemcsak a tesztelők és játékosok nem tudták, mit is kell csinálni a konzollal, de láthatóan a Ninti sem. Nincs még egy olyan tech eszköz, amit olyan sebességgel adtam volna tovább, mint a Wii U-t, egy őskövület volt hardveres és szoftveres szempontból is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
hardware eladások alapján tavaly volt a màsodik legerōsebb évük és idén is több switchet fognak eladni,mint az elsō és második évében. még mindig 20millió környékén megy és idén gyàrtást növelnek.
mondom, nincs hardware...ami lenne azt gondolom az nvidia aranyáron adja. a switch még 2évig biztosan nem megy sehovaLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Akármennyire is gáz ez a "Live from PS5" marketing, nem lehetett olcsó.
Nem csodálom hogy pl itt németben is a Playstation egyenlö a konzollal. Durván nyomják a marketinget.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
Akkor most wtf?
[link] -
válasz ProEvoFan #7841 üzenetére
Nem ugy volt, hogy abban senki nem ketelkedett, hogy magat a jatekot kevesebben veszik, viszont az volt mondva, hogy jatekon belul tobbet kolt a gamepassos?
Nagyon meglepne, ha barki ketelkedett volna abban, hogy abbol a jatekbol, amit megkapsz elofizuban kevesebbet adnak el."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz ProEvoFan #7843 üzenetére
Jezus... Es volt, aki ezt elhitte? Hogy elso napos "ingyen" jatekert rohannak az emberek teljes arat fizetni ugy, hogy mellette pontosan azert fizetik az elofizetest, hogy ne kelljen a jatekert teljes arat fizetni?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
Eredetileg ez volt:
"When you put a game like Forza Horizon 4 on Game Pass, you instantly have more players of the game, which is actually leading to more sales of the game," Spencer said, adding, "You say, 'Well isn't everyone just going to subscribe for $10 and go play this thing?' But no, gamers find things to play based on what everybody else is playing."
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #7843 üzenetére
Ilyet ő nem mondott. Azt mondta hogy a GamePass előfizetők többet költenek.
A saját játékaik eladását meg ellensúlyozhatja a Steam, mert inkább megveszik ott, minthogy a Win10 Store-t, vagy az Xbox appot kelljen használni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
De, ezt mondta még 2018-ban és akkor is kamillázott rajta mindenki, aki legalább az általánost elvégezte. Amire te gondolsz az tavalyi és nem tőle van: "We look at this data over and over again...consistently, the engagement in a game when it goes into a subscription goes up eight times above where it was before, and members actually spend 50 percent more,"
Ez az egyetlen dolog, ami miatt féltem a Starfield-et, mert az a játék még így egyéb platformok nélkül is potenciálisan 10-20-30 millió példányban kelhetne el kiindulva a korábbi Bethesda rpg-kből, viszont így minimum kérdéses a sikere, amiből aztán ki tudja, milyen következtetést von le az anyavállalat...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
Innen nézve a gamepass a többi platform nak jó. Noname ingyen játékot felkapja az internet hogy milyen jó és erre máshol is megveszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest