- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Salak
aktív tag
#1433 -ra még mindig senki nem tudja a választ?
"Winners never quit and quitters never win."
-
ttomi
tag
válasz Silencer83 #1434 üzenetére
Csak ennyit találtam: [link]
-
Qizwa
újonc
Sziasztok! Erre van valakinek ötlete?
jó pár éves szám, de szerintem majdnem mindenkinek beugrik...
1 2 3 4
''Lájf Tú-dö Szkúl, -end
Lájf-tü Üm-dé Mmm''
nagy betű a hangsúly, szám=1 ütem,
''-end'': felütés a második sorra,
''Mmm'': lehet, hogy Űűűű [csak olyan gépiesbe forduló lesz a hangszín, hogy nem tuti] -
tkesy
őstag
#1452-re valami 5let
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
k_zsolt
tag
Az olaszorszagi VB (1990) alatt sokat jatszottak a tv-ben a meccseknel egy olasz dalt ha jol emlekszem, mint talan hivatalos dalt. Vagyis a csapbol is ez folyt Emlekszik valaki ki volt ennek az eloadoja es mi volt a cime? Meghallgatnam ujra, kivancsi vagyok. Olyan fiatal voltam akkor hogy szinte semmire sem emlekszem , de a hatasa valamiert megmaradt bennem. Ha hallanam ujra, biztos megismernem
-
Kiskokó
veterán
Hello!
Discovery Chanelen van a ''Ferfiak délutánja''- raklám amikro a 4 műsört reklámozzák az közben megy egy zene ami nagyon tetszik de nemtudom a cimét.. valaki ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ixtom
tag
Hi!
Valaki tudja a Kia Picanto reklám alatt hallható szám címét?
[link] -
ToBeY
nagyúr
Annak a plazma tv-s reklámnak mi a címe,amiben a színes ladák pattognak?
-
Imcaaj
csendes tag
Nekem ezt mondja meg valaki!
Amúgy a video sem rossz!
[link] -
Kiskokó
veterán
Hello! itt minden reklám zene megvan adva lehet nincsm inden fent..
[link]
Tobey: aza Sony Bravia reklámja a cime pedig : José González : Heart beats (2005)
régen menynit hallgattam ezt a zenét..
üdv..
ui.: az enyémre még mindig nincs megoldás ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
chop
őstag
Nekem az Arany aszok sor reklamjaban szolo zene cime kene.
Koszi. -
The DJ
addikt
Valaki segítsen nekem
Nagyon megtetszett ez a zene, egy mixből vágtam ki.
Ki az előadó és mi a szám címe?
[link]
mp3, 1.57mb, 01:42https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Qizwa
újonc
Ezt a roxy-n hallottam nemrég, valaki mondja meg plíz a címét/előadóját!
[link]
35k mp3, ennyiből ki lehet találni! -
XanD3R
senior tag
Hi
Tegnap hallgattam úgy nyolc körül a juventust és egy szám tök megtetszett,
címet sajnos nem tudok, egy csaj énekült németül (német számok elég ritkák úgyhogy remélem hamar megtalálom amit keresek)
Előre is kösz a segítséget
u.i.: most jut eszembe h a Csontdaráló (The Longes Yard) c. film zenéje se lenne rossz , az intro kellene, ezzel indul a film, és ott ér véget amikor a bulizó népet mutatják
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
-
daninet
veterán
van egy szám amiben az a refrén hogy:
máj láv eszéjesz vagy valami ijen..nah annak a címe kelleneMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sea Edge
tag
A Soproni 1895-os reklam alatt mi megy?
-
Smogus
őstag
A clickes Axe reklám zenéje kellen
amikor Ben Affleck számolja a nőketHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
chop
őstag
válasz Kiskokó #1513 üzenetére
''Hello! itt minden reklám zene megvan adva lehet nincsm inden fent..
[link]
Tobey: aza Sony Bravia reklámja a cime pedig : José González : Heart beats (2005)
régen menynit hallgattam ezt a zenét..
üdv..
ui.: az enyémre még mindig nincs megoldás ?''
Aha, ebben hol van szo az Arany aszokrol?.. Szerintem sehol. A reklamadatbazis.hu-n pedig nem talaltam az ominozus reklamfilmet zenejenet cimet.
A fentiek ismereteben megkerdeznem: mirol beszelsz? Es MIT olvassak el?... -
XSiGma
aktív tag
omg már itt is th
-
KMan
őstag
sracok most hallottam a radioba valami retro notat, idezek amit meg emlekszek:
-jaj Andi, Andi, Andi nem jott ossze a randi (vagy valami ilyesmi)
-opelemet felspecizem, benyomom a gazpedalt, a kanyarokban a csaj az olembe borul, stbstb...
Valakinek 5lete? thxCsak a balekok alszanak [SAS]
-
Niquis
aktív tag
Arrgh, megőrülök! Már mióta kutatok egy szám után, aminek ezek szerint rosszul értem a szövegét, mert bármilyen fragmensét írom be, nincs meg. Htibor, heeeelp!
A dal emelkedő, aztán hullámzó dallammal indul, amit szintin játszanak, fúvós hangszer (leginkább tuba) hangját emulálva. Egy Bonnie Tyler-hangkarakterű, elég erős hangú nő énekel benne, néha kap segítséget is (kórus, refrének).
A refrén szövege vmi ilyesmi: ''you can make my heart stop, be with you babe; you made my heart stop, be with you now''. Ez többször is benne van, majd fordítanak egyet, és egy egész más stílusú mondattal rácsapnak az eddigiekre (ezt sajnos nem értem ). Ezt gitárral nyomatékosítják: F-F--D szerű mintában. Majd a gitár és a szinti közösen eljátsszák a hullámzó részt, ami egyébként nagyon jellegzetessé teszi - valamelyik magyar együttes le is másolta azt a hullámzást anno.
A dalt 80-as évekre saccoltam, de lehet 70-es is. A slágeren lemegy néha, sőt, volt amikor elég gyakran hallottam, de nem akarok a sláger mellett ülni egész nap (és nem is tudok mostanában). Remélem valamennyire el lehet képzelni Mint látjátok, már egész komoly infó áll rendelkezésre, csak a cím kéne Sajna dallam alapján nemtok keresni a neten"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
Kiskokó
veterán
a hozzászólásomat amiben a link volt .. de mivel én nemnéztem emgohgy fentvan ae az aranyászok ettől fogva nem is tudtam hogy nincs fent szóval scak tanácsként irtam mert azthitem ott még nemnézted! erről beszélek!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Remington
őstag
Nekem annak a zenének a címe kellene ami a Pirosszka c. filmben van amikor a nagyiról kiderül h extrém sportokat űz és mutatják h milyeneket.
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Aladdin
aktív tag
Lécci valaki mondja meg egy most futó számnak a címét, előadóját. Jellegzetessége, hogy a Verve - Bitter sweet symphony-ja adja a fő zenei hangzást.
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Tv-ben láttam régebben hogy egy csapat magyarul adta elő Mike Oldfield régi klafa számát, a Moonlight Shadow-t. Hiába keresgéltem, sehol nem találtam. Nem tudnátok segíteni, ki lehet az előadó? Esetleg a szám címe?
-
AMD Power
titán
Az arany ászok reklámban ami megy zene , annak mi a címe?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest