- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok. Két számnak kellene az angol címe:
A Prokol Herumtól a halványnál is fehérebb árnyék, és a Beatles /azthiszem/ Love,love,love címü dalának vajon ugyanez lenne a címe is?
Nincs meg valakinek véletlenül MP3-ban?''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
bob100
újonc
Sziasztok!
Nekem is kéne egy KIS segítség!
Mostanában sokat nyomják, trombita szóló a domináns és időnként egy beszélő női hang.
Érdekelne ki az előadó és mi a címe!
Köszcsi!BOB100
-
AMD Power
titán
Van ezen a telcsin egy Tiesto számnak egy részlete (Sony Ericsson W800i) . Alapból benne volt nekem a telcsibe. 17 másodperc hosszú! Tudja valaki mi ennek a Tiesto számnak a címe?
-
The DJ
addikt
válasz AMD Power #2818 üzenetére
Hát akkor nem tudom...Adagio címmel csak ez az egy zene van, persze ha más a címe, akkor lehet bármelyik Tiesto szám.
Van benne szöveg vagy valamit le tudsz írni róla?https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Apollo17hu
őstag
válasz AMD Power #2815 üzenetére
''Hat sláger a telefonban - élvezze
Amikor megvásárolja a W800i telefont, hat slágert is kap vele együtt. Ezek a következők: Cold by Crossfade, O by Omarion, Sometimes the Sun by The Lashes, Shell by Susie Suh, Sunday Morning by Maroon 5 and They by Jem. Nyomja meg a Walkman® zene gombját, és élvezze a zenét.''
[link] -
kp78
addikt
Üdv!
Tudja esetleg vki, hogy mi a címe a Helyszínelők (viasat3) című film elején játszott zenének? Hozzá lehet valahogy jutni mp3-ban
Köszi„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
deter
aktív tag
Helló!
Nekem annak a számnak a címe kellene, amiben ez reflén ''Lala-land'' ha jól emlékszem, afró-amerikai az előadó.
üdv, és kössz:
deter -
Grandi
aktív tag
Persze mert az eredeti az,
William Orbit - Adagio For String
[Szerkesztve]Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Mapecho2
csendes tag
Tegnap a Mi kell a nőnek című filmben hallottam egy jó számot, amikor a főszereplő(Mel Gibson) talán még a film elején kipróbálja a női szereket. Az az a zene amint a lánya táskájában talált
Kicsit bonyolultan fogalmaztam, de remélem megértitek.
[Szerkesztve] -
gadamer
tag
Csákány! Tudja valaki mi a cime a Shrek 1 főcimdalának? (mikor az elején kijön a pottyantósból)
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #2815 üzenetére
Van ezen a telcsin egy Tiesto számnak egy részlete (Sony Ericsson W800i) . Alapból benne volt nekem a telcsibe. 17 másodperc hosszú! Tudja valaki mi ennek a Tiesto számnak a címe?
Ha valakinek úgy könnyebben menne ha hallaná a számot akkor nagyon szívesen átküldöm MSN-be! Fontos lenne.....! -
DroneZ^
őstag
Sziasztok!
www.offline.hu oldal háttérzenéjére vagyok kiváncsi, és ha valaki tudja, az eredeti szám cimét is irja le, köszi!“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Gh0sT
addikt
Ki tudja?
[link] (1,8 MB)Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
vedini
őstag
sziasztok,
mostanában van egy szám amit csomószor játszanak, csak mindig tök hülye helyen hallom és egyszerűen nem tudom kibogarászni mi lehet
ma is játszották a radio1-en (veszprém) 12:30 kor, van a refrém után azt énekli a pali hogy ''in my way''
előre is kösziworkworkwork...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest