- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
stanci
aktív tag
sziasztok
Roxyn hallottam többször, egy számot. Elég gangsta rap stílusba megy a szöveg, semmit nem értek belőle. Egy csaj valami ilyesmit ismételget egyfolytában: bámbámbilám
/nem röhög/''Az élet egy hatalmas film... ...csak nem te választod a műfajt''
-
stanci
aktív tag
válasz Apollo17hu #1202 üzenetére
Jogos. Legközelebb beírom akármilyen baromság.
''Az élet egy hatalmas film... ...csak nem te választod a műfajt''
-
@Töki15
tag
Hali engem is érdekelne egy nike reklám zenéje:méghozzá amikor az utcán fociznak!
A másik pedig amikor ronaldo zlatan ellen focizik!
Ezen az oldalon találtam meg a reklámokat és a jobb oldali oszlopban van a ronaldo vs zlatan csata!(de a többi reklám is itt található)
[link]
A segitségeket elöre is köszönöm! -
Kris91
csendes tag
válasz Viktor0610 #1200 üzenetére
Szia! Azt én írtam másnak, amit kérdezett, de az nem a reklám zenéje.
-
gLes
őstag
Halihó! (Derég írtam már ebbe a topicba )
Szokásos péntek esti kocsmázás alkalmával csocsóztunk a Panic Pubban (ez a reklám helye) és közben szóltak a jobbnál jobb zenék, de sajnos két sör után már nem naon jegyeztem meg egy szám szövegét, viszont azóta is itt szól a belső rádióadómon, sajnos a hangszálaim nem alkalmasak még a leggyengébb reprodukcióra sem, bár az alapján biztos könnyebben felismernétek...
Szóval ilyen kicsit Eddás, Piramisos, P.Mobilos, viszont sajnos nem ismerem elég behatóan a repertoárjukat, lehet hogy egyik sem, a refrén vmi olyasmi, hogy: félek az éjszakába nem kell semmi, de nem ez, mert ez alapján már megtaláltam volna, csak úgy hangzásilag, két sörön át megszűrve , mindezt egy viszonylag magas férfihang énekli...szal...nagyon örülnék, ha valaki adna egy-két ötletet, hogy mi lehet ez, bár tudom nem adtam túl sok jó támpontot...
Mindenesetre megköszönök előre is minden választ
Üdv:
gLes
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
[link]
Ez alatt milyen szám megy?"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
hitman,
őstag
Valaki létszi mondja meg nekem mi volt annak a Sting dalnak a címe amit Póka Angéla énekelt szombaton a megasztárban.
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
The DJ
addikt
Most hallgattam a Juventus rádiót és hallottam a Titanic betétdalát egy számomra eddig ismeretlen verzióban.
Tehát a szám ugyanaz (Celion Dion - My heart will go on), csak az elején egy pár mondatos rövid szöveg van, ami a magyar filmből származik.
Melyik albumról származhat ez?
Próbáltam keresni, de csak a hivatalos soundtrackre bukantam, az viszont angol.
A barátnőmnek kellene, mert az egyik kedvenc száma és így még szebb.
Előre is köszihttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
acer_
aktív tag
Mi ennek a jo kis trances szamnak a cime? Sajnos csak egy spotban szoktam hallani, es csak ennyit belole.. [link]
-
Madn!ght
addikt
Hali!
Nekem is egy nikereklam zeneje kellene. Konkretan, amelikben a brazil csapat az oltozoben figurazik. Asszem a dal eloadoja a black eyed peas. Mostanaban a radiok is jatsszak.
[link]
Ezalatt megy.
Tnx elore is! -
okiDoki
aktív tag
A Taxi c. film zenéjét nyomatja vmi hip-hop csapat.
Kik lehetnek, és mi a címe?0,0
-
Madn!ght
addikt
Kozben sikerult kideriteni, mi a szam cime ami nekem kellene:
Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada
priviben, akinek esetleg megvan. Köfi! -
o0tomy0o
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani ennek a számnak a címét? Rég vadászom rá...
[link]"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)
-
szd@root.hu
tag
Sziasztok!
Egy olyan zenét keresek amiben egy csaj énekel (sztem fiatal). A szám Country stílusú és kicsit gyors is. Vidám hangulatú.
Egy részletem van belőle, de az is a refrénből:
Never ever....
+ az All Saint szám nem az....
Tud vki segíteni? -
Scream007
őstag
2 irtó nehéz, eddig sehol senki nem tudta:
1., gyűrűk ura címzene, ami pl:a mostani tv reklámban szól alatta, hogy xy napokon xykor lesz a 2es, ami alatta szól, annak a címe, elődója.
2. acapulco akciócsoport régebbi sorozat, amikor kezdődött az intronak a zenéje.
Aki ezeket megmondja......... * 3BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
G@ben
addikt
Itt van ez a videó: [link]
A 25. másodpercben kezdődik egy gitáros dal, annak a címe, előadója kéne.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
musclemuseum
aktív tag
-
G@ben
addikt
-
musclemuseum
aktív tag
válasz musclemuseum #1239 üzenetére
Igaz a LOTR filmzenéjén nincs rajta, de a filmben úgy emlékszem benne van, a trailerben biztosan.
Clint Mansell és a The Kronos Quartet az eredeti szerzők, a Gyűrűk Urában ennek egy ''remixe'' van, már ha az a szám kell, amire én gondolok.
Ez a már írt Rekviem egy álomért-ból van, részlet:
[link]
Ettől a számtól kiráz a hideg, annyira ott van...People always talk about the weather...
-
nyávogi
tag
Én nem dal, hanem albumcímet keresek. Robbie Williams azon albumának címe kéne, amelyen Nicole Kidmannel duettezik.Tud valaki segíteni?
az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
nyávogi
tag
válasz musclemuseum #1245 üzenetére
nagyon köszönöm
az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
acer_
aktív tag
Tovabbra is kerdeznem a #1218-as cimet, illetve
eszembe jutott egy szam reszlete, a kilencvenes evek kozeperol kb. Radioban nyomtak sokat, csak akkoriban meg eleg kicsi voltam.. Hey now hey now.. talan i have something to tell you..
Nagyon jellegzetes, akit kicsit idosebb volt mar akkor, biztosan emlekszik ra.. -
supi0070
tag
nem tudom melyik előadó és mi a szám címe. annyit tudok hogy SKA zene és a viván láttam a klippjüket.
egy pörgős szám és a klippben valamiféle arcokat mutogatnak, meg rajzolnak, de csak egyszer láttam és nem emlékszem a részletekre. nagyon homályos.Te látsz dolgokat, és azt kérdezed: miért?De én olyan dolgokat álmodok, amik soha nem voltak és azt kérdezem : miért ne?''(George Bernard Shaw)
-
supi0070
tag
válasz okiDoki #1220 üzenetére
a taxi 1 nek van filmzene cdje. megtudom neked nézni vsak most nincs kézközelbe, de neten is fent lehet.
nem az amilyekben megy hogy: mil-mile mile-milener /nem röhög/Te látsz dolgokat, és azt kérdezed: miért?De én olyan dolgokat álmodok, amik soha nem voltak és azt kérdezem : miért ne?''(George Bernard Shaw)
Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest